_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Iwonka ooo bede wdzieczna ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuzwa,pali sie znow u mojego sasiada,uslyszalam huk i jak szyby polecialy,czarny dym,moj R polecial z gasnica .....
wiesz,to sie automatycznie robiale moze dobrze ze poszedl,spalilo by sie wiecejJeszcze nie ma mojego R .... alez mu zalatwilam wieczor,sama powiedzialam zeby tam polecial zobaczyc u kogo bo moze ktos potrzebuje pomocy...jeszcze gasnice zuzyla teraz nowa ttrzeba bedzie kupic.Zebym odrzu widziala ze to u tego sasiada co juz palilo sie kilka miesiecy temu to bym mu nie pozwolila tam isc.I tak zrujnowany dom a jeszcze moj r polecial gasic..głupek.Teraz pewnie sobie w morde pluje.He.
.
To jest tak,ze czlowiek sie boi znowu zmianja tez sie pzryzwyczailam juz tu byc i nie wiem jak to bedzie kiedys w Plgloria ale z tego co piszesz dlugo tam mieszkasz.. niechce byc wscibska a jak praca tam jezyk ? slyszalam wlasnie duzo pozaytywnych rzeczy nawet kuzynka myslala z rodzina wyjechac
Iwonka ech no nie powinnien miec problemow ale mysle ze dobrze ze kazalas leciec mu a jakby ktos bezdomny tam byl albo dzieciaki no roznie bywa
kwiateczek ho ho ale impreza bedzie ja szczeze jeszcze o tym nie myslalam
kangurka tez sie zastanawiam czy jedna wielka impreza czy jak bo powiem szczeze ze rodziny nie przepadaja za soba
Gratuluję Kamilka. Oby praca mu sie podobała a ty żebyś do niego jak najszybciej dołączyłaale mam wiadomosc bardzo dobra dla siebie i dla dziewczyny ktore podnosily mnie na duchu:-):-):-) MOJ MAZ DOSTAL PRACE W WARSZAWIE :-):-):-):-):-) juz od poniedzialku zaczyna... bardzo sie ciesze wreszcie sie cos poprawi..
ja w domu. może na balkonie :-)a wy jak robicie??tzn kiedy
Oj.. ale ze mnie gapa.. dołączam się i jeszcze uściski dla Igi :-):-)10000000000000 całusków dla 11-to miesięczniaków Martynki i Mikołajka oraz 10-miesięczniakowi Dominiczce :-)