Z tego co sie orientuje, szkolnictwo,opieka zdrorwotna, pomoc rodzina sa bardzo rozwiniete i dobrze zorganizowane - ludzie sa bardzo pozytywnie nastawieni,to chyba przez to slonce,tyle wit. D . Nie wiem,jak jest w wiekszych miastach,ale tu w Alice nikt sie nie spieszy,nie ma wyscigu szczurow; i jest mnostwo przedzszkoli,szkol,a nawet uniwersytet. Ja bym sie juz stad nie wyprowadzila
Gloria - brzmi sielankowo
U nas jak beda urodziny na ogrodku to bedzie grill,a pichcic beda mezczyzni
jak zawsze zreszta,tylko dzien wczesniej przygotuje sie miesko i rano zrobie salatki.Wszyscy beda zadowoleni bo my lubimy grilowac.
:-)
No w sumie to najprostrze i można by tak urzadzić... Tylko że głupio tak troche - starzy będą wpierniczać kiełbachy a urodzinowy "Najważniak" przecież nie może takich rzeczy jeść
A jakby tak mięsko ugrilować?? Kurczaczka?
No ale też się tyle mówi o tym rakotwórczym dymie z brykietów i węgla - chyba daruję mojemu dziecku.
No ale to zawsze jakiś pomysł jest. Jak niczego nie wymyślę, to walniemy grila i z głowy.
Ale marzy mi się coś innego.
Jeszcze mi sie wczoraj skonczyla kawa a tu oczywiscie takiej nie maja a innej to nie lubie
Witaj w klubie. Ja tez mam ssanie na kawkę, a wczoraj mi się skończyła
A nie mam autka żeby skoczyć do sklepu bo mój M się nim wozi po tym jak rozwalił swoje w wypadku.
Na szczeście znalazł juz jakieś inne auto, tylko musi je doprowadzić do porządku i może odzyskam swoją bryczkę wkrótce.
Ale jest szansa że wcześniej będę gdzieś w sklepie i nabędę kawusię
Kangurka ja słyszałam, że ładne i smaczne torty można kupić u Sowy.
Cukiernia Adam Sowa
Jak mi kuzynka tortu nie upiecze to kupię ten z myszkami lub ten "na chrzest".
Kinia boskie te torty!! Wlasnie tez mi się te dwa spodobały najbardziej
Ciekawe ile kosztują
No i z czego są zrobione - dziewczyny , czy takie torty mogą jeść nasze roczniaki wogóle?? Jakaś masa marcenopodobna, pieron wie co w środku....
Sama nie upiekę, bo piec nie umiem. Nie mam do tego "podejścia", a jak mi się nie chce to na bank mi nie wyjdzie.
Kangurka, spóźnione zdrówko
Nie ma to jak Redsik, nie?
Tort chyba zamówię u Michalskich. Wczoraj oglądałam ich stronę i
mają kilka fajnych, ciekawe czy smaczne...
No nie ma, nie ma!! Redsik smakuje
Fajowe tez mają torty. Nawet jest fajny tradycyjny - owocowy. Moze takie cuś
Owocki maluch może wszamać a i stare kobyły mogłyby zjeść coś "niemulącego" słodyczą
Wszytkiego najlepszego dla
Dominiki Igusi(i?) Martynki i Mikołaja
Gorące buziole!!!!!