reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Dziewczyny, jakby któraś z Was chciała, mogę przesłać na maila "Małą książkę o kupie". To autentyczna książeczka dla dzieci o kupie i puszczaniu bąków :-)
Przeslij i mi jeszcze rybka.p6@interia.pl :tak:

U nas ponuraśno. Mała od 6 na nogach a ja razem z nią. Wczoraj odwiedziny u koleżanki sięudały. No i dobrze że wyszłysmy bo tak to pewnie siedziałabym w domu w tę psią pogodę i dołowałabym się tylko.

Co do KOścioła to ja chodze prawie co niedzielę. Nie neguję tych co nie chodzą bo każdy robi jak chce. Mój mąż jest z religijnej rodziny. ja może więcej bym nie chcodziła niż chodziła ale skoro on idzie to i ja już się też wybieram.

Rehabilitantka jeszcze nie dzwoniła. Ciekwa jestem kiedy będzie miała dla nas czas:wściekła/y:

reklama
Dzień dobry!!

Kwiateczek, no to super "gratulacje" dla lekarza, który dał Ci antybiotyk na infekcję wirusową - nie ma to jak dać lek, który nie pomoże, a jeszcze pacjenta osłabi... echhh! No chyba że jednak chodzi o infekcję bakteryjną?

Moja rodzina raczej "niekościelna", rodzina męża przeciwnie. Więc uszanuję, jeżeli jemu będzie zależało na chrzcinach.

Ja dziś muszę ostro popracować do popołudnia, więc raczej się na razie nie pojawię. Miłego dnia!!

I ja sie witam,w Warszawie sypie snieg:baffled: znow siedzimy w domu...zreszta mam co robic bo troche zaniedbalam ostatnio dom :sorry2:Zupka jarzynowa juz wstawiona
Milego dnia :-)

Ja też się witam. Już mam serdecznie dość tej pogody. Obydwie siedzimy w domu i nudzimy się jak mopsy. Żal mi małej, a jednocześnie jestem zła na siebie, że nie potrafię jej zapewnić należytej rozrywki w ciągu dnia. A może ja do tego źle podchodzę? Może powinnam przyzwyczajać ją do samodzielnej zabawy? Bo ostatnio dochodzi już do tego, że chodzi za mną krok w krok, jak stoję przy kuchni to ona stoi przy mojej nodze, płacze i ciągnie za nogawki. Potrafi się ładnie bawić jak ja siedzę z nią na dywanie i patrzę.:baffled:

Najlepsze życzenia dla Szymonka i Tymka :-)

I ja się witam z krainy śniegowej. Narazie nie wiem co napisać i tylko poproszę pannę_migotkę by w wolnej chwili przesłałami mi tą książeczkę o kupie :p.
ziejaaga@poczta.onet.pl

iwonka pytam z ciekawośći: czy Twoja córcia obchodzi jutro imieniny?

Właśnie dostałam od siostry sms, że sprzedała prawie wszystkie kolczyki :D

Napisalam do Kathy na gg moze sie odezwie. Dotkass tez jakies ma zmiany czy cos..Moze nie dlugo sie dziewczyny odezwa i napisza ze wszytsko u nich jest ok :-)

Panistepelek a dlaczego jutro? Ja mysle ze lepiej miec jesli juz to imieniny po urodzinach.Teraz ona i tak za mala ale w przyszlosci jak bedzie chciec obchodzic to mysle ze najlepsza data bedzie 7 sierpien. Klaudia - Wikipedia, wolna encyklopedia

iwonka - Tak wiem, że najlepiej pierwsze po urodzinach. Ale nasza Klaudia będzie obchodzić te jutro, bo jak wybraliśmy jej imię to w imienniku były podane tylko 20 marca więc tak zostanie.

Hej ja wczoraj bylam u gina normalnie wybadala mnie na wszystkie strony no to dobrze Poza tym skoczyłam jeszcze na połoznictwo do małego Tomeczka i mamusi zeby sie zapatrzyć:-D;-) Jak to wszystko fajnie wyglada jak to nie ty tam lezysz i wiecie co jak go trzymalam to tak sie czułam jakbym wyszła z wprawy chyba przy kogos dziecku to tak sie stresuje bo przy zuzi tak nie mialam Jeszcze zaliczylam male zakupy i mame wiec ciekawie bo pogoda do kitu zwłaszcza wczoraj

My Zuzce wybralismy imieniny drugie po urodzinach w sierpniu bo pierwsze sa kilka dni po wiec bez sensu a poza tym jakies dwa lata przed jej urodzeniem jechalismy w autobusie i pisalo wtedy Zuzanny to my sobie marzylismy ze nasza córeczka ma wtedy urodziny głupie ale co tam

Super wyścigów dla Szymona i Tymka

reklama
oooops przepraszam, bo ja wczoraj rozmawiałam z Kathy na gg i prosiła, żeby Was wszystkie pozdrowić i przeprosić, ale nie ma czasu i siły usiąść do kompa. Martwi się o małą, biedne są naprawdę!! A lekarka oczywiście nic nie chce zrobić.

A ciekawe jak Dotkass trzymają się rzęsy?

Sylwia, oj fajne takie maluchy to prawda.... ale ja się nie piszę już! przynajmniej przez kilka lat!

U nas jeszcze dzieciaczki nie obchodzą imienin, jak będą większe to owszem.

Do góry