reklama
mm81
Majowe mamy'08
Kangurka wiadomo juz co z Twoim facetem????Ze tez od razu po karetke nie zadzwonil Odwazny albo w takim szoku byl. Oby wszystko dobrze sie skonczylo.
Keyko gratuluje zrzucenia tylu kg :-)
Olu w obecnej sytuacji na rynku nieruchomosci chyba bezpieczniej jest szukac czegos na rynku wtornym.
Keyko gratuluje zrzucenia tylu kg :-)
Olu w obecnej sytuacji na rynku nieruchomosci chyba bezpieczniej jest szukac czegos na rynku wtornym.
Dzieki dziewczyny za wsparcie
ech, no chłop w domu.
Ale mam teraz kocioł - nie dosyć że cały dzień sama i ledwo wydalam, to teraz już wogóle za grosz pomocy, a i koło faceta muszę skakać
No ale na szczescie nic mu nie jest - teoretycznie. Zbadali go od stóp poczubek głowy, zrobili kilka zdjęć głowy i odcinka szyjnego (bedzie mi świecił w łózku od napromieniowania ;-)) ale wyszło ze nic się tam złego na szczęście nie podziało!
Łepetyna i kręgi całe.
Ale coraz bardziej wszystko go boli i powoli przestaje się ruszać
Ma jakieś prochy ale i tak kiepsko to widze.
Auto wygląda makabrycznie - jak dla mnie to koszt remontu przekracza jego wartosc Co prawda to auto firmowe, ale firma w czasach kryzysu nie ma na "pozaplanowe" wydatki :-(
A samochód to narzedzie zarabiania kasy przez M... No i zostaniemy bez srodków...
Troche się popieprzyło, ale na szczescie M wyszedł z tego jakoś.
Mój szwagier miał wypadek ze 2 lata temu i gosc go tylko lekko puknąl w tył auta, a szwagier ma juz trwale problemy z szyją
Więc jak sobie pomyslalam ze mój koziołkował, to juz miałam rózne wizje
Jestem dzisiaj juz strasznie padnięta, a jeszcze stado piesów muszę oporządzic
ech, no chłop w domu.
Ale mam teraz kocioł - nie dosyć że cały dzień sama i ledwo wydalam, to teraz już wogóle za grosz pomocy, a i koło faceta muszę skakać
No ale na szczescie nic mu nie jest - teoretycznie. Zbadali go od stóp poczubek głowy, zrobili kilka zdjęć głowy i odcinka szyjnego (bedzie mi świecił w łózku od napromieniowania ;-)) ale wyszło ze nic się tam złego na szczęście nie podziało!
Łepetyna i kręgi całe.
Ale coraz bardziej wszystko go boli i powoli przestaje się ruszać
Ma jakieś prochy ale i tak kiepsko to widze.
Auto wygląda makabrycznie - jak dla mnie to koszt remontu przekracza jego wartosc Co prawda to auto firmowe, ale firma w czasach kryzysu nie ma na "pozaplanowe" wydatki :-(
A samochód to narzedzie zarabiania kasy przez M... No i zostaniemy bez srodków...
Troche się popieprzyło, ale na szczescie M wyszedł z tego jakoś.
Mój szwagier miał wypadek ze 2 lata temu i gosc go tylko lekko puknąl w tył auta, a szwagier ma juz trwale problemy z szyją
Więc jak sobie pomyslalam ze mój koziołkował, to juz miałam rózne wizje
Jestem dzisiaj juz strasznie padnięta, a jeszcze stado piesów muszę oporządzic
mm81
Majowe mamy'08
Kangurka dobrze ,ze chlop caly, ale pewnie niezle obolaly :-(
Na mojego brata na sciance wspinaczkowej spadl facet z wysokosci 4m. Gosciowi podobno nic sie nie stalo ,za to moj brat ma zlamany wyrostek w kregu szyjnym
Tolko jesli nas czytasz to ucaluj ode mnie dziesieciomiesiecznego Patryczka
Na mojego brata na sciance wspinaczkowej spadl facet z wysokosci 4m. Gosciowi podobno nic sie nie stalo ,za to moj brat ma zlamany wyrostek w kregu szyjnym
Tolko jesli nas czytasz to ucaluj ode mnie dziesieciomiesiecznego Patryczka
kwiateczek
majowa mama `08
kwiateczek mialam Ci jeszcze napisac a zapomnialam ... ten Twoj ludek z avataru to mu chyba zaraz rece odpadna wyglada jakby mial za chwile ducha wyzionac ;-)
No biedny zmeczony od tego karnawalu juz,musze go zwolnic;-)
PATRYCZKOWI najlepsze życzonka
U nas pogoda wstrętna.
Do tego pół godziny po tym jak M wyjechał do pracy - zadzwonił do mnie ze mial wypadek
Przekoziołkował w pola dwa razy i teraz czeka na pomoc. Twierdzil ze nic mu nie jest, ale ja sie boje ze jednak...
Wiecie jak to jest - w szoku ciśnienie jest takie ze bólu się nie czuje. Teraz juz mowi ze mrowienie ma w twarzy i głowa go boli. A pogotowia idiota nie chce wezwać
Ide zadzwonic, bo juz chwile nie mam wiadomosci od niego.
Powinnien dzwonic od razu czy mu jest cos czy nietak sie robiMoj brat dawno temu mial tez wypadek,nie wezwali pogotowia bo nie mial wtedy jeszcze prawka(ja za mala bylam)ale pamietam ze na drugi dzien dopiero zaczely sie wymioty itd i okazalo sie ze to wstrzasnienie mozgudlatego zawsze trzeba dzwonic po karetke
Cześć dziweczyny:-)
A tak z własnych osiągnięć, to zdałam egzamin teoretyczny i czekam na jazde- dopiero 22 kwietnia i schudłam 6 kg i owiele lepiej się czuję. A z końcem marca dostanę karte multisport i będę wolne chwile spędzać na basenie i siłowni.
Spróbuję nadrobić chociaż trochę, ale marnie to widzę, bo tutaj to istna taśma produkcyjna
Gratuluje egzaminu i kgja tez mysle o basenie ale z KOnradkiem;-)
Witam
Wszystkiego naj dla Patryczka rowniez z okazji zblizajacych sie imienin;-);-)
U mnie bez zmiandzis juz nie wydaje z siebie dzwiekowkaszel masakra,zero poprawy
wpadlam tylko na chwilke.lece sie juz polozyc bo dusi mnie dalej
Acha Ola i Kinia,wspolczuje alergiiDzis wlasnie w pracy rozmawialam ze znajomym na ten temat bo on tez alergikiem jestzapytalam na co a on ze na wszystko.Wy bedziecie wiedziec;robili mu testy w Pl i mial 24 nakluc na rece z czego 23 spuchly bardzo,jedno lekko a drugi nic bo to powietrze bylonie ciekawieoobecnie tylko chodzi i kicha
milej nocki ;-);-)
kwiateczek
majowa mama `08
ACHA Kangurka dobrze ze nic Twemu nie jestale powinien dostac po ...za to ze nie chcial karetki ale to moze zrob jak wydobrzeje
Kinia mama smoka
Fanka BB :)
ja też.. z..ać (przepraszam za "bip") dresiarzy.Jeśli chodzi o uczulenia, to ja jestem uczulona na dresiarzy
jestem po awanturze z gnojem i mam ochotę chwycić za jakieś ostre narzędzie.
właśnie znowu podkręcił muzykę.
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Witam widze ze wieczorami i po nocach spac nie mozecie ja to odplywam ok 21 juz ;-) maly mnie obudzil a teraz sobie p;oszedl na drzemke dobrze takiemu
kangurka zycze zeby obeszlo sie bez powiklan moj M ostatnio mial tez wypadek na obwodnicy... skonczylo sie lekkim potluczeniem na szczescie ... a co do pracy oby firma jakos to rozsadnie rozwiazala zebyscie na tym nie stracili
kwiateczek a skad Ci sie wzielo to gardlo ja ostatnio mialam tak ze u gory jakby kolo szyi taki ucisk na gardlo i bol jak mowilam pomoglo tantum verde i syrop prawoslazowy bo troche odkaszliwalam
mm az mi ciarki przeszly kiedys tez chodzilam na scianke w ogolniaku
U mnie wieje na urwanie łba deszcz a ja musze isc do ksiedza po kartki kurde
kangurka zycze zeby obeszlo sie bez powiklan moj M ostatnio mial tez wypadek na obwodnicy... skonczylo sie lekkim potluczeniem na szczescie ... a co do pracy oby firma jakos to rozsadnie rozwiazala zebyscie na tym nie stracili
kwiateczek a skad Ci sie wzielo to gardlo ja ostatnio mialam tak ze u gory jakby kolo szyi taki ucisk na gardlo i bol jak mowilam pomoglo tantum verde i syrop prawoslazowy bo troche odkaszliwalam
mm az mi ciarki przeszly kiedys tez chodzilam na scianke w ogolniaku
U mnie wieje na urwanie łba deszcz a ja musze isc do ksiedza po kartki kurde
reklama
sylwia85
Majowe mamy'08
Hej dziewczyny ja jak zawsze po weekendzie zbieram sie dopiero we wtorek tyle ze weekend w szkole a Zuzka od soboty nie moze poradzic sobie z zebami goraczkowala sobote niedziele wczoraj goraczka przeszla ale meczy sie dalej niesamowicie Dolne wyszły bez takich rewelacji a te to tragedia ale choc tyle ze to zeby bo myslalam ze znowu mi sie rozchoruje
A i wczoraj Zuza została prawdziwa kuzynka Moja bratowa urodzila chlopca 4.600 i 58 cm normalnie wielki chłopak nikt sie nie spodziewal dobrze ze skapli sie w szpitalu i jej cesarke zrobili Jak sie zaczelo to az mi sie zachcialo drugiego tyle ze placzaca Zuzka wybila mi to z głowy na razie;-) a patrzyłam w ksiazece Zuza miala tyle wagi jak miała 2 miesiace
Na razie sie zegnam bo P. musi dalej robic na kompie:-(
A i wczoraj Zuza została prawdziwa kuzynka Moja bratowa urodzila chlopca 4.600 i 58 cm normalnie wielki chłopak nikt sie nie spodziewal dobrze ze skapli sie w szpitalu i jej cesarke zrobili Jak sie zaczelo to az mi sie zachcialo drugiego tyle ze placzaca Zuzka wybila mi to z głowy na razie;-) a patrzyłam w ksiazece Zuza miala tyle wagi jak miała 2 miesiace
Na razie sie zegnam bo P. musi dalej robic na kompie:-(