reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Kangurka wiadomo juz co z Twoim facetem????Ze tez od razu po karetke nie zadzwonil :confused: Odwazny albo w takim szoku byl. Oby wszystko dobrze sie skonczylo.

Keyko gratuluje zrzucenia tylu kg :-):tak:

Olu w obecnej sytuacji na rynku nieruchomosci chyba bezpieczniej jest szukac czegos na rynku wtornym.

Dzieki dziewczyny za wsparcie :happy:

ech, no chłop w domu.
Ale mam teraz kocioł - nie dosyć że cały dzień sama i ledwo wydalam, to teraz już wogóle za grosz pomocy, a i koło faceta muszę skakać :baffled:
No ale na szczescie nic mu nie jest - teoretycznie. Zbadali go od stóp poczubek głowy, zrobili kilka zdjęć głowy i odcinka szyjnego (bedzie mi świecił w łózku od napromieniowania ;-)) ale wyszło ze nic się tam złego na szczęście nie podziało!
Łepetyna i kręgi całe.
Ale coraz bardziej wszystko go boli i powoli przestaje się ruszać :nerd:
Ma jakieś prochy ale i tak kiepsko to widze.

Auto wygląda makabrycznie - jak dla mnie to koszt remontu przekracza jego wartosc :no: Co prawda to auto firmowe, ale firma w czasach kryzysu nie ma na "pozaplanowe" wydatki :-(
A samochód to narzedzie zarabiania kasy przez M... No i zostaniemy bez srodków...

Troche się popieprzyło, ale na szczescie M wyszedł z tego jakoś.

Mój szwagier miał wypadek ze 2 lata temu i gosc go tylko lekko puknąl w tył auta, a szwagier ma juz trwale problemy z szyją :no:
Więc jak sobie pomyslalam ze mój koziołkował, to juz miałam rózne wizje:baffled:

Jestem dzisiaj juz strasznie padnięta, a jeszcze stado piesów muszę oporządzic :nerd:

Kangurka dobrze ,ze chlop caly, ale pewnie niezle obolaly :-(

Na mojego brata na sciance wspinaczkowej spadl facet z wysokosci 4m. Gosciowi podobno nic sie nie stalo :confused: ,za to moj brat ma zlamany wyrostek w kregu szyjnym :angry:

Tolko jesli nas czytasz to ucaluj ode mnie dziesieciomiesiecznego Patryczka

kwiateczek mialam Ci jeszcze napisac a zapomnialam ... ten Twoj ludek z avataru to mu chyba zaraz rece odpadna wyglada jakby mial za chwile ducha wyzionac ;-)

No biedny zmeczony od tego karnawalu juz,musze go zwolnic;-)

PATRYCZKOWI najlepsze życzonka :tak:

U nas pogoda wstrętna.
Do tego pół godziny po tym jak M wyjechał do pracy - zadzwonił do mnie ze mial wypadek:szok:
Przekoziołkował w pola dwa razy i teraz czeka na pomoc. Twierdzil ze nic mu nie jest, ale ja sie boje ze jednak...
Wiecie jak to jest - w szoku ciśnienie jest takie ze bólu się nie czuje. Teraz juz mowi ze mrowienie ma w twarzy i głowa go boli. A pogotowia idiota nie chce wezwać :no:
Ide zadzwonic, bo juz chwile nie mam wiadomosci od niego.

Powinnien dzwonic od razu czy mu jest cos czy nie:confused:tak sie robi:tak:Moj brat dawno temu mial tez wypadek,nie wezwali pogotowia bo nie mial wtedy jeszcze prawka(ja za mala bylam)ale pamietam ze na drugi dzien dopiero zaczely sie wymioty itd i okazalo sie ze to wstrzasnienie mozgu:baffled:dlatego zawsze trzeba dzwonic po karetke:sorry2::nerd::nerd::nerd:

Cześć dziweczyny:-)

A tak z własnych osiągnięć, to zdałam egzamin teoretyczny i czekam na jazde- dopiero 22 kwietnia:wściekła/y::confused2: i schudłam 6 kg i owiele lepiej się czuję. A z końcem marca dostanę karte multisport i będę wolne chwile spędzać na basenie i siłowni.

Spróbuję nadrobić chociaż trochę, ale marnie to widzę, bo tutaj to istna taśma produkcyjna:laugh2:

Gratuluje egzaminu i kg:tak::tak::tak:ja tez mysle o basenie ale z KOnradkiem;-)

Witam
Wszystkiego naj dla Patryczka rowniez z okazji zblizajacych sie imienin;-);-)

U mnie bez zmian:baffled:dzis juz nie wydaje z siebie dzwiekow:no::no::no:kaszel masakra,zero poprawy:baffled::confused:
wpadlam tylko na chwilke.lece sie juz polozyc bo dusi mnie dalej:baffled:

Acha Ola i Kinia,wspolczuje alergii:confused:Dzis wlasnie w pracy rozmawialam ze znajomym na ten temat bo on tez alergikiem jest:no:zapytalam na co a on ze na wszystko.Wy bedziecie wiedziec;robili mu testy w Pl i mial 24 nakluc na rece z czego 23 spuchly bardzo,jedno lekko a drugi nic bo to powietrze bylo:baffled::baffled::baffled:nie ciekawie:no:oobecnie tylko chodzi i kicha:baffled:

milej nocki ;-);-)

Witam widze ze wieczorami i po nocach spac nie mozecie ja to odplywam ok 21 juz ;-) maly mnie obudzil a teraz sobie p;oszedl na drzemke dobrze takiemu:sorry2:

kangurka zycze zeby obeszlo sie bez powiklan moj M ostatnio mial tez wypadek na obwodnicy... skonczylo sie lekkim potluczeniem na szczescie ... a co do pracy oby firma jakos to rozsadnie rozwiazala zebyscie na tym nie stracili

kwiateczek a skad Ci sie wzielo to gardlo ja ostatnio mialam tak ze u gory jakby kolo szyi taki ucisk na gardlo i bol jak mowilam pomoglo tantum verde :tak::tak:i syrop prawoslazowy bo troche odkaszliwalam

mm az mi ciarki przeszly kiedys tez chodzilam na scianke w ogolniaku

U mnie wieje na urwanie łba deszcz a ja musze isc do ksiedza po kartki kurde :wściekła/y:

reklama
Hej dziewczyny ja jak zawsze po weekendzie zbieram sie dopiero we wtorek tyle ze weekend w szkole a Zuzka od soboty nie moze poradzic sobie z zebami goraczkowala sobote niedziele wczoraj goraczka przeszla ale meczy sie dalej niesamowicie Dolne wyszły bez takich rewelacji a te to tragedia ale choc tyle ze to zeby bo myslalam ze znowu mi sie rozchoruje

A i wczoraj Zuza została prawdziwa kuzynka Moja bratowa urodzila chlopca 4.600 i 58 cm normalnie wielki chłopak nikt sie nie spodziewal dobrze ze skapli sie w szpitalu i jej cesarke zrobili Jak sie zaczelo to az mi sie zachcialo drugiego:-D tyle ze placzaca Zuzka wybila mi to z głowy na razie;-) a patrzyłam w ksiazece Zuza miala tyle wagi jak miała 2 miesiace

Na razie sie zegnam bo P. musi dalej robic na kompie:-(

Do góry