reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam.U mnie od rana deszcz ze sniegiem.Zniw niue mam czasu na bb bo staram sie wystawic kilka rzeczy na allegro bo ciagle nie mam kiedy,zbieram sie i zbieram i tak na raty to robie,ale jeszcze mi zostalo.

Kangurka oby maz nie mial jednak zadnych w przyszlosci skutkow po tym dachowaniu.Dobrze ze sie nic powaznego sie nie stalo,no i ze wy nie jechalyscie w tym aucie:szok: a co bylo przyczyna tego wypadku?

Sylwia no ja urodzilam Klaudie z waga 4670:-psn. ale dzis mi sie wlasnie snilo ze rodzilam kolejne dziecko :szok::tak: to chyba daltego ze @ mi sie spoznia ale nie ze moge byc w ciazy bo jakos w tym miesiecu do zblizen dochodzilo bardzo malo :sorry2:

Patryczku najlepsze zyczenia z okazji wczorajszych 10 miesiecy i dzisiejszych imienin :-)

Ostatnia edycja:
reklama
I ja się witam :-)

Dzisiaj mam wizytę u ortodontki. Ciekawe czy założy mi kolejne zamki na zęby, czy tylko naciągnie te co mam :confused:
Dostałam wczoraj tą paczkę z ciuszkami. Wszystkie są fajne i pasują z wyjątkiem jednej bluzki na ramiączkach. Nie dość, że potrzebuję pomocy, żeby się w nią wbić (mam bardzo rozbudowaną klatkę piersiową i barki - nie mylić z dużym biustem :-D Jest to efekt uprawiania w młodości gimnastyki sportowej), to jeszcze wystaje mi pół stanika. Może jakby skrócić ramiączka, to coś by z niej było, bo jest bardzo ładna i szkoda mi jej.

Kangurka, i jak tam się mąż czuje?

Hej

u nas tez ponuro. Mała daje czadu. Nie wiem cy to przez idące cztery dolne zeby czy poprostu wypróbowuje mnie na ile może soie pozwolić. Każda zmiana pieluchy to jest ryk. Nie da się położyć. Teraz spi.

BYłam z nią wczoraj u ortopedy. pamietacie wspominałam o tym że nóżkę mała podkłada pod pupe jak siada. No i kazał mi się skontaktować z rehabilitantką no i buciki jej kupić z twardym zapiętkiem. Powiedział że najlepiej teraz zacząć nad tym pracować.

Wiktoria - ja też padam na pysk o 21. Mała się budzi o 6 więc i ja musze wcześniej pójśc spać;-)

Spadam prasować bo juz się mi tego dużo nazbierało.

Dzień dobry :-)
Ode mnie również spóźnione życzonka dla Patryczka.

Vivien oczywiście, że Cię pamiętamy i często zastanawiałyśmy się, co tam u naszego pierwszego lutowo-majowego:-) chłopczyka.

U mnie za oknem szaro, pochmurnie i paskudnie. Gdzie ta wiosna?? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale mimo to, życzę wszystkim miłego dzionka, zmykam do pracy, bo mam dzisiaj młyn.

Hej

u nas tez ponuro. Mała daje czadu. Nie wiem cy to przez idące cztery dolne zeby czy poprostu wypróbowuje mnie na ile może soie pozwolić. Każda zmiana pieluchy to jest ryk. Nie da się położyć. Teraz spi.

BYłam z nią wczoraj u ortopedy. pamietacie wspominałam o tym że nóżkę mała podkłada pod pupe jak siada. No i kazał mi się skontaktować z rehabilitantką no i buciki jej kupić z twardym zapiętkiem. Powiedział że najlepiej teraz zacząć nad tym pracować.

Wiktoria - ja też padam na pysk o 21. Mała się budzi o 6 więc i ja musze wcześniej pójśc spać;-)

Spadam prasować bo juz się mi tego dużo nazbierało.
moj maly tez tak siada a to cos znaczy ?... :szok: on tak czesto siedzi jedna noga pod dupa druga prosto

Znaczy,powinno sie uczyc dzieci siadac po turecku,a ze teraz sa jeszcze za male to nie pozwalac zeby siadaly na nodze.
EDIT:
Takie siedzenie na nodze moze prowadzic do plaskostopia,skrzywienia kolan,czy jakos tak,(krzywe nogi) Jak znajde artykul to wkleje.Ja [pamietam ze tez jako dziecko tak siadalam bo tak mi bylo najwygodniej,nie lubilam po turecku,Nogi mam ponoc zgrabne i plaskostopia nie mam.

Ostatnia edycja:
Iwonko - mokra nawierzchnia i nadmierna prędkość :dry:
Pierwsze co pomyślałam, to właśnie to że na szczescie nie jechałyśmy z nim wczoraj do Krakowa!!!! Bo był taki plan.:szok:
Jak przyjechal do domu i wniósł fotelik (miał go w aucie), to zamiast spytać jak on się czuje to zadałam idiotyczne pytanie: jak wyglądał fotelik po wypadku - czy był na swoim miejscu przynajmniej?
Wyobraźnia działa w takich chwilach na zwiększonych obrotach :nerd:
Debilka jestem, ale na prawde myslalam tylko o tym ze Nikolka była bezpieczna w domu :zawstydzona/y:

M dzisiaj o dziwo całkiem nieźle się ma. Myślałam ze bedzie gorzej.
Oczywiście boli go cała szyja (nawet krtań), plecy, dupsko (od zastrzyku hihi), ale może się ruszać :tak:

Iwonka pamietam ze u nas duze dzieciaczki byly tylko ona taka drobna mała jest no i oczywiscie chodzila do takiej lekarki co jej nie powiedziala jej ze taki duzy bedzie Olewala totalnie usg a ona jej jeszcze za to płacila Z cc to chodziło chyba tez ze akcja porodowa nie postepowala A i Iwonka co do zbliżen nie wazna ilosc ale jakość ;-)

Dziubek a z bioderkami juz wszystko ok ? bo u nas juz nie musimy nic nosic kontrola jak zacznie chodzic:tak:

Panna migotka powodzenia u ortodonty mi sie ostatnio snil dentysta:baffled: a ja jutro do gina kontrolnie zeby nie bylo

Kangurka kurcze naprawde mieliscie szczescie .....,ktos nad wami czuwa. Strach jezdzic z twoim mezem jak nie umie dostosowac warunkow drogi do jazdy,ale pewnie czul sie pewniej bo jechal sam....ach te chlopy,wogole nie wiem czym oni mysla:sorry2:

reklama
Do góry