reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Klaudia wszytskie ksiazki wywala na dywan,juz raz dzis sprzatalam je:sorry2: dobra zmykam,niedlugo moze uda mi sie ja polozyc spac i bede mogla zajac sie aukcja.:dry:Obiad mam ugotowany a Klaudia bedzie jesc sloiczkowe danie(bardzo jej smakuje spaghetti)

reklama
Witam po bardzo ciężkiej nocy. była u nas niezła awantura.
Sąsiad z góry urządził jakąś balangę. ok godziny 2 w nocy nie wytrzymałam i wezwaliśmy policję. przyjechali na interwencję a ten gnojek nie otworzył im drzwi. ale za to wyłączył muzykę. potem do rana łazili po domu - gnojek i jego kumple, nie gliniarze - i walili czymś w podłogę.
gliniarze weszli po interwencji do nas i zapytali się jak często jest głośno na górze. powiedziałam że dość często. kazali zgłosić to do dzielnicowego, żeby zrobili rozeznanie. takich jak ona to powinno się od razu na bruk wyrzucać.. :angry::wściekła/y:

Kinia, współczuję, bo wiem co to znaczy :crazy: A Zosia spała przynajmniej? Bo często jest tak, że my się wkurzamy, a dzieci mają wszystko gdzieś i śpią w najlepsze.

moj maly tez tak siada a to cos znaczy ?... :szok: on tak czesto siedzi jedna noga pod dupa druga prosto

ja czytałam gdzieś, czy słyszałam że to może prowadzić do wad posatwy, do krzywego kręgosłupa.

Dziubek a z bioderkami juz wszystko ok ? bo u nas juz nie musimy nic nosic kontrola jak zacznie chodzic:tak:
Bioderka ok chociaz moja mała to ogólnie wiotka jest i stwierdził ortopeda że to jej uroda taka.

Witam po bardzo ciężkiej nocy. była u nas niezła awantura.
Sąsiad z góry urządził jakąś balangę. ok godziny 2 w nocy nie wytrzymałam i wezwaliśmy policję. przyjechali na interwencję a ten gnojek nie otworzył im drzwi. ale za to wyłączył muzykę. potem do rana łazili po domu - gnojek i jego kumple, nie gliniarze - i walili czymś w podłogę.
gliniarze weszli po interwencji do nas i zapytali się jak często jest głośno na górze. powiedziałam że dość często. kazali zgłosić to do dzielnicowego, żeby zrobili rozeznanie. takich jak ona to powinno się od razu na bruk wyrzucać.. :angry::wściekła/y:

współczuję sąsiadów. My aż takich nie mamy chociaż też narzekam na nich:wściekła/y:

Kangurka kurcze naprawde mieliscie szczescie .....,ktos nad wami czuwa. Strach jezdzic z twoim mezem jak nie umie dostosowac warunkow drogi do jazdy,ale pewnie czul sie pewniej bo jechal sam....ach te chlopy,wogole nie wiem czym oni mysla:sorry2:

No wiec właśnie! :wściekła/y:

Kinia, ale musisz mieć nerwy zszarpane. Gnoje potrafią człowieka nieźle wyprowadzić z równowagi. ALe brawo za reakcję! Jeszcze kilka razy interweniujesz i w końcu gnój zobaczy ze jego pogrywania tylko pogarszają sytuacje.

dziewczyny czy moze byc cos takiego ze dziecko za duzo spi ?
Maly wstal o 6 poszedl spac o 7:30 i spal do 10 ... czyli dwie i pol godziny a teraz znowu spi :dry: on ma czasami napady takie i ogolnie jest spioch troche z niego bo w dzien potrafi spac 2 godziny dwa trzy razy i o 19 dalej spac..
czy to normalne ...?

Znowu spi a ja mam wstawione pranie nudze sie jak on tak spi nie mam co robic nie pochalasuje za bardzo jedynie pocichu posrzatam obiad i tyle ech ... a was nie ma pewnie macie pieknna pogode u nas piekne slonko ze szok teraz ale z takim wiatrem ze drzewo zaraz wyrwie a z drugiego okna w sypialni cisza i co tu robic ach te morze

Wiki - kobieto! Tylko sie cieszyc!!!
Nikol nieraz miewa takie "śpiące dni" ze spi może nie częśćiej, ale dłużej.
Baaaardzo rzadko ma takie dni, ale jak ma, to idzie spac godzine wczesniej niz zwykle, spi dluzej, a nastepna drzemka znowu szybko i wogóle wieczorem dobudzic jej na kolacje nie mozna :-p
W ciągu ostatnich miesiecy zdarzyło jej sie tak ze 2-3 razy ;-)

Właśnie wszamałam omleta i czuję się jak balon :baffled:

reklama
tak sobie myślę, ciekawe co u POlki , Kathy, Dotkass... Hannah też rzadko się odzywa...brakuje mi Was dziewczyny....
Łaaaaaa melduję się!!!!
Miło że ktoś wspomina o mnie. Mało czasu jakoś, same wiecie jak to jest.
Bawię się w handel ciuszkami i oczy mnie bolą od kompa, staram się ograniczyć troszkę.
Jak ktoś jest zainteresowany moimi ciuszkami i jest jeszcze kilka rzeczy dla dziecka powyżej roczku, polecam zwłaszcza szlafroczki i ponczo.

https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/fajne-ciuszki-dla-mamy-24694/

Iwonko- wszystkiego najlepszego.
Podłanczam się do życznień, troszkę zaległe, ale jak najbardziej szczere. Dla maluszków te które kończyły kolejne miesiące wszytskiego naj naj
Bioderka ok chociaz moja mała to ogólnie wiotka jest i stwierdził ortopeda że to jej uroda taka.
Tak tez mi ortopeda powiedział że Hania należy do wiotkich i elastycznych. U nas z bioderkami OK, tylko zostają te niezaostrzone panewki. Mamy kontrolę jak mała będzie mieć 10 m-cy.

Kangurka zdrowia dla twojego M, mój mąż przeżył już 5 wypadków:szok:

Witaj Vivien, pamiętamy, pamietamy o Krzysiaczku i tobie.

Nadrobiłam wszytskie zaległości uffff.

Do góry