reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Migotka - pijemy, a jakże!!!!! Trza oblać!!!
i widzę że i Ty lubisz Redsa - noooo, kochana to już wiem z kim będę się raczyła "oranżadką" w lecie, gdy nasze dzieci bedą brykały w piaskownicy ;-)

Trochę pojechałam z tymi marzeniami..., ale tak się ucieszyłam ze zdałaś :-)

reklama
Migotka gratuluje :-)

Szopku Ty masz lozeczko radek firmy klups?? (watku o lozeczkach nie znalalzlam wiec pisze tu ;)
My chyba mamy takie i ostatnio zauwazylam ,ze jak Ania w nim skacze to spod sie za bardzo wygina. Nie wiem dlaczego Ania jest bardziej aktywna w lozeczku niz w kojcu.Jak ja daje do kojca to zaraz zasypia :confused:

Migotka gratuluje :-)

Szopku Ty masz lozeczko radek firmy klups?? (watku o lozeczkach nie znalalzlam wiec pisze tu ;)
My chyba mamy takie i ostatnio zauwazylam ,ze jak Ania w nim skacze to spod sie za bardzo wygina. Nie wiem dlaczego Ania jest bardziej aktywna w lozeczku niz w kojcu.Jak ja daje do kojca to zaraz zasypia :confused:
także gratuluję migotce :tak:

ja mam takie łóżeczko - radek II.
u mnie wszystko jest w porządku. już drugie dziecko w nim śpi i nie ma zniszczeń... no może po za listwą ozdobną naokoło szuflady.
mm czy ty masz wersję z bujakami??

czytam sobie was, ale jakoś nie mam natchnienia na pisanie :baffled:
kurcze mam dziś piekielną ochotę na czekoladę. pewnie przez @

Kupiłam niestety łóżeczko Klupś Radek X- czyli totalny minimalizm, bez bajerów. Pani w sklepie powiedziała, że ma wyjmowane szczebelki ale w domu okazało się, ze nie ma. Złozył go P. jak byłam w szpitalu, potem nie używałam go przez 2 miesiące prawie wcale, wiec mogłam zwrócić do sklepu ale jakos nie miałam głowy.
Teraz Dominik tylko czasami w nim skacze, na szczęscie. Niby jest jakoś tam wzmocnione ale jeszcze nie tak jak miało być w ambitnych planach mojego mężusia.( on ma zawsze ambitne plany, zazwyczaj tylko plany). Ma niby docelowo spać w tym kojcu ( łózeczku turystycznym ), ale jeszcze nie wiem kiedy, bo mi szkoda go z salonu wynosić.
Nawiasem mówiac łózeczko turystyczne też mam zepsute, z naszej tym razem winy, tak je chcieliśmy złożyć, ze teraz jest nieskładalne. Pomiomo tego bardzo je sobie chwalę, tylko nie dla takich prostych ludzi jak my.;-)

reklama
za 3-4 będę miała tyle lat co matka tej pannicy.
hmmm no nie wydaje mi się żeby twój szkrab wyciął taki numer będą w przedszkolu ;-) tam będą ważniejsze rzeczy niż dziewczyny: samochody i klocki lego :tak:
a tak na poważnie kiedyś słyszałam, że 16latka urodziła dziecko, którego babcia tez miała 32lata

ja właśnie zjadłam pół litra lodów czekoladowy. mam wyrzuty sumienia i strasznie mnie mdli.. to był głupi pomysł :no:

Do góry