reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

hehhehe, niezłe z tym wchodzeniem do łóżeczka. Mój mąż tyle waży że napewno łóżeczko by się zawaliło:-D:-D:-D

My po spacerku. Mała maskaruje gazetę. Próbuje się do niej dostać ale ona w folii jest:tak: Zaliczyłam nowego ciucha u nas ale nic ciekawego tam nie było.

reklama
Wczoraj kupilam sobie ta Nesvite.Zjadalm teraz ale powiem wam ze nic specjalnego,wygladem wogole nie przypomina tego z reklamy:sorry2:Placilam w Tesco kolo 1.80gr.Jadlam teraz z wisniami.
003806.jpg

Iwonka, ja też kupiłam te Nesvity. Są ok, ale żadna rewelka.
Na pewno wygodne poza domem. Ale w domu jak mam chwilę wiecej czasu, to jednak wolę sobie strzecić mleko z owsianką, płatkami kukurydzianymi i Kangusami (taki miszung;-)). Albo po prostu Musli (pojedyncze porcje - w opakowaniach takich jak Nexvita) z mleczkiem - mniam!!!!

tak piszecie o tym jedzonku i kawkach aż mam ochotkę zrezygnować z diety:eek:
a ostatnio sama myślałam żeby wgramolić się do małego bo za nic nie chciał zasnąć ale bałam się,że nie wytrzyma:-D

Witam Majówki na otwartym po baaaaardzo długiej nieobecności.
Siedzę sobie teraz w pracy, więc postanowiłam przy porannej kawce poudzielać się na tym wątku, o ile jeszcze mogę tu wrócić :zawstydzona/y:
Nie dam rady Was nadrobić i przyznam się szczerze, że wielu z Was (tj.tych mam,które dołączyły do nas po urodzeniu dzieciaczków) nie znam, ale postaram się to nadrobić...

Zdjeć nie zrobiłam bo nie mialam pojecia co oni tam robia zajmowalam sie porodem Kingi z M jak milośc swoja droga to jak sie ma swoje doswiadczenia to tak sie smieje jak seriale potrafia przecudowac choć pewnie i takie sytuacje sie zdarzaja panika totalna
P. jest szcuply i ma 1.90 wiec tylko stwierdzil ze nie mógl sie rozlozyć i jeszcze Zuzka sie na niego pchala A łózeczko mamy chyba Klupś takie z kwiatkami bylo też w wersji z ksieżycem a jak i Iwonka miala takie pomysly to widać producenci przewiduja zdesperowanych rodziców jako dodatkowych lokatorów Ale wtedy przypomniało mi sie ze któraś z nas pisala ze jej sie zlamala deska jak łokciem nacisła no to niezle porównanie

dziubek - Widzę, że chyba wiekszośc dzieciaków dziś senna. Moja córcia też wczesnie zrobiła sobie pierwszą drzemkę, teraz włąśnie ma druga i podejrzewam, że dzis będzie jeszcze jedna.

sylwia - Musisz mieć bardzo wytrzymałe łóżeczko :p

pola - Witaj. My się nie znamy ale wszystko jest do nadrobienia. Agnieszka się kłania z tej strony :)

iwonka - Ja osobiście nie jadłam tych płatków ale wiem, że mojej siostrze smakowały.

Pola co za pytanie przeciez ty tu zawsze stalą bywalczyni bylaś a ze przerwa to duzo z nas taka miała

Od kiedy zaczely mi sie problemy z żoładkiem jakies trzy lata temu to mleko na mnie dziala strasznie najcześciej jak sie skusze to mnie tak wyzera w środku wiec mleka nie pijam ostatnio najwyżej jego produkty

reklama
A ja sie tak objadlam pomidorowej ze sie nie moge ruszyc :eek:
Malego uspalam bo strasznie marudzil ... zrobilam juz torta dla M zadna rewelacja ale mam nadzieje ze bedzie mu smakowal bo wyglad heh nie mam zdolnosci artystycznych :baffled:

Iwonka jadlam tak jak piszesz zadne cudo ja mam musli taki w biedronce kupilam tropikalne nie drogie i tez dobre :-p

pola nawijaj :-)

Do góry