reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
hihi, wygląda na to że wreszcie witam się pierwsza :-)
Pogoda do kitu! Psy mokną i nawnoszą mi to bagno sprzed domu - dwudniowe sprzątanie szlag trafi w kilka minut :no:
Dzidzia wstała przed 7 :baffled:
Mnie się kręci w głowie - czy stoje, czy leże :szok: Chodzę opierając sie o ściany - co jest grane?! :confused:

Lecę do Nikol.

Ja też się witam :-) Nawet nie mam kaca po tym redsie :-D
Mąż wstał dziś 4.30, biedactwo, i właśnie jedzie do "domu" (piszę w cudzysłowiu, bo teraz tu jest jego dom), a ja wezmę chyba dzisiaj małą na kontrolę do tego alergologa. Teraz piję kawcię :happy:

Dzięki dziewczyny za wszystkie gratki :-) No to zdrówko, właśnie chlam Redsa 330 ml o smaku cytrusowym. A co, jak szaleć to szaleć :rofl2:

Ja też miałam chłopaka w przedszkolu, miał na imię Jasiek i miał dość duże braki w uzębieniu:-) Raz nawet zaciągnęłam go z koleżanką do toalety, bo obiecałyśmy mu, że jak nam pokaże siusiaka, to my mu też pokażemy, co tam mamy ciekawego. W klopie zdjęłyśmy mu majtki - pamiętam tylko tyle, że pomyślałam sobie "kurka, ale on wielki" :-D Oczywiście my mu nie pokazałyśmy (ale świnie :-D). Raz zamieniłam się z koleżanką na chłopaków, ja odstąpiłam jej Jaśka, a ona mi Piotrka, ale stwierdziłam potem, że nie ma to jednak jak mój Jasiek :-) Jak Jasiek zdeptał raz świeżą trawkę i poszedł za karę do sali, ja też zdeptałam, żeby iść do niego :-D To były czasy:-p
to sie usmialam z samego rana :-D

kangurka a ja mam czyste niebo piekne slonko i zero wiatru :-p:-p:-p:-p:-D

pije kawy maly marudzi w lozeczku juz niewiem ile razy go kladlam ide przytulic pewnie zasnie :dry:

Iwonka glowa do góry u mnie bylo slonko puzniej buro a teraz slonko znowu :)

Ale ze mnie durnota zaczylam w necie czytac na temat rzucawki i gestozy w ciazy potrzebne mi to bylo jak cholera :wściekła/y:

Maly spi .. dzis jedzemy do tesciow ech niechce mi sie za bardzo ale musimy bo trzeba auto zrobic bo cos tam sie dzieje :angry:

Dzień dobry!
Przepraszam, że Was zaniedbuję....

Panna_migotka, gratulacje!

A propos ekskomuniki za aborcję u 9-latki.... jak by tu powiedzieć, żeby nie urazić niczyich uczuć religijnych? Chyba najlepiej nic nie mówić, bo i tak wiadomo, co by się chciało powiedzieć :angry:
Tyle powiem, że moim zdaniem księża powinni móc mieć rodziny, wtedy może niektórzy mieliby większe pojęcie o tym, o czym mówią w całkowitej teorii i oderwaniu od jakiejkolwiek rzeczywistości i o czym pojęcia zielonego mieć nie mogą - nie wszyscy rzecz jasna...

Jest slonce! wyschna mi wlosy to zmykam na spacerek :-)
A z rana tesc mi przywiozl swiezutkie pyszne buleczki jakies nie wiem z czym tam,pomidorowke i salatke jarzynowa he.

Iwonka no takiej to dobrze :-p ja czekam i na 12 umowilam sie z kolezanka na spacerek ma synka 5mc :tak::tak: pojdziemy pospacerowac sobie moze jakas kawcia

reklama
Ja też się witam :-) Nawet nie mam kaca po tym redsie :-D
Mąż wstał dziś 4.30, biedactwo, i właśnie jedzie do "domu" (piszę w cudzysłowiu, bo teraz tu jest jego dom), a ja wezmę chyba dzisiaj małą na kontrolę do tego alergologa. Teraz piję kawcię :happy:
Gratuluję zdanego egzaminu. Napiisz co am u arelgologa.

A ja dzisiaj zobaczylam u mojej małej na górnych dziąselkach białe kreski. 2 tygodnie pewnie z życiorysu będzie wyjete:-(
U nas pochmurno. Iwonka przyślij troszkę słonka:tak:

Do góry