reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam.
Sylwia jak się ten Twój chłop zmieścił do takiego małego łóżeczka :szok: ale się uśmiałam :-D:-D:-D mogę sobie to wyobrazić :laugh2::laugh2::rolleyes:. Łóżeczko pierwsza klasa, zniesie wszystko ;-).

Iwonka nie jadłam tej owsianki. Wolę sobie ugotować płatki sama. Najbardziej mi smakuje owsianka jak podgotuję na wodzie najpierw, potem doleję mleka i do lodówki na noc. Rano jest gęsta jak lubię i tylko podgrzewam. Ostatnio gotuję pół/pół płatki owsiane i żytnie.

Dzisiaj u nas pogoda pod zdechłym azorem. Niby świeci słońce a za sekundę pada deszcz, który przechodzi w śnieg i do tego jeszcze mocno wieje. Więc siedzimy w domu.

reklama
Dzięki :-) Wiesz Wiktoria, nie zdziwiłabym się, mam strasznie słabą głowę. Pewnie bym słyszała, że płacze, ale ciało za chiny nie mogłby się zwlec z łóżka. Zwłaszcza po półtorarocznej abstynencji parę łyków już czuję w czubie :-p

czytalam Twojego posta myslalam ze na koncu bedzie drinka wino a tam ze napijesz sie redsa :-p Mnie tam tez po jednym piwku szumi

Wiktoria - Ja też najczęściej kupuję zwykłe mussli z Biedronki. Do tego jogurt naturalny, również biedronkowy i jest pycha jedzonko.

panna_migotka - Gratuluję zdanego egzaminu. Mam w domu Soplicę wiśniową to mogę się z Wami podzielić.

Moja cócia ucina sobie właśnie 3 drzemkę.

Panna Migotka- gratuluję zdanego egzaminu.
Kwiateczek- nie sam nurofen uczula Dominika, tylko aromat truskawkowy. Jeśli Konradek je truskawkowe rzeczy i nic mu nie jest, to raczej od czegoś innego ma krostki.
Ja przemywałam dziąsełka Dominika od pierwszej kąpieli, potem kupiłam ten kondomik. Dominik uwielbia myć zęby i dziąsła, mycie trwa dosyć długo bo naprawdę ma frajdę. Nawet wyciaga jezyk, zeby mu przemyć.
Sylwia- masz bardzo mocne łóżeczko( i pomysłowego meża), napisz jakiej firmy to będę brała pod uwagę następnym razem. ;-) :-D
Nasze jeszcze stoi jeszcze bo kiedyś pisałam,że sie rozwaliło. Nie dalo sie calkiem naprawić, złamane jest i jakos dosztukowane. Miku tylko w nim spi, w turystycznym które stoi w salonie to szaleje. W tym to tylko jak wstaje to ręce do góry i zeby go zabrać.

reklama
No sprawdziłam to łózeczko Klupś a ty Szopek jakie miałaś ?

Panna Migotka gratulacje :tak:

A mi sie nic nie chce sprzatłam polowe bajzlu dalej mi sie nie chce a zuzka w koncu sie drzemnela dluzej niz 15 minut:happy:

Do góry