reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

A wiecie ,ja juz nie karmie przeciez cycem 4 miesiace a nadal chudne:sorry2:i to nie tam gdzie trzeba:wściekła/y:mam juz 7 kilo mniej niz przed ciaza :wściekła/y:
Jeszcze buszuje po necie bo czytalam o rekrutacji do przedszkola,za kilka dni musze zapisac gdzies Vanesske a to bedzie znow problem..

reklama
Co do kurierow to moj brat ostatnio trafil na jakiegos palanta z DPD. Bylo zaznaczone na przesylce ,ze kurier ma sie z nim skontaktowac. Owszem zadzwonil i sie umowili, lecz przyjechal wczesniej i zostawil paczke u sasiadki :baffled::baffled: Nie dosc, ze nie ten adres, nazwisko to jeszcze to byly kubki porcelanowe wiec milo by bylo sprawdzic czy sa w calosci. Oczywiscie jeden byl uszkodzony :wściekła/y:
Na szczescie przyslali drugiego kuriera i spisali protokol wiec sytuacja w miare zlagodzona.

Ja waze dokladnie tyle co przed ciaza. Niestety ostatnio obzeram sie slodyczami :zawstydzona/y: a warzywa i owoce mi zbrzydly :-(

Kwiateczek no za szybko podalas druga dawke,ale jesli jest potrzeba mozesz podawac paracetamol naprzemiennie z nurofenem,czyli co 4 godziny wychodzi raz jeden i raz drugi.
a ja mysle ze lepiej bylo by dac 5ml skoro wazy ok 10 kg :sorry2:ale to tylko moje takie...

Ja spijam kawcie i jem kanapki... dzis jedziemy do moich rodzicow bo mam szkole a M ma słuzbe ech... wekendowo

co do sylwetki nie bede sie wypowiadac ...

pogoda bura niewiem czy isc na dwor chociaz nowy wozek korci wczoraj tez niby buro a bylo bardzo cieplo :sorry2:wazne ze nie wieje strasznie poza tym musze isc do kablowki nawyzywac ich :tak::tak:

Dzień dobry majóweczki. Mieliśmy słabą noc (jak zwykle hehe). Miki obudził się o 5 i buszował, a ponieważ ja położyłam się po północy, to nie byłam w nastroju na igraszki. O 6 odłożyłam go do jego łóżka, po dziesięciu minutach maksymalnego ryku wzięłam do siebie, zmęczył się tym płaczem, zasnął i spał do 7.30.
Jestem okrutną i bezwzględną matką, nie ma co :confused: ale sposób działa....

Miłego dnia!

Witajcie!
U nas pochmurno:zawstydzona/y:, a ja muszę wybrać się do bankomatu, ech nie chce mi się.
Ale jak wiem że jest piątek to jakoś mi zawsze lepiej, mimo że nie pracuję ten weekend jest inny niż cały tydzień.:-p

No ale z dobrych wiadomości MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA W KOŃCU!!!

Iwonka
ja tam bym się cieszyła, bo znowu przytyłam 2 kg, ale zwalam to na brak ruchu tak jak latem,więc jakoś się do tego czasu chyba wyrobię, tzn. postaram się.:sorry2:

NO I DLA ADASIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI
10 M-CY:-):-):-):-)

.
Ale jak wiem że jest piątek to jakoś mi zawsze lepiej, mimo że nie pracuję ten weekend jest inny niż cały tydzień.:-p

Iwonka
ja tam bym się cieszyła, bo znowu przytyłam 2 kg, ale zwalam to na brak ruchu tak jak latem,więc jakoś się do tego czasu chyba wyrobię, tzn. postaram się.:sorry2:

dolaczam sie do zyczen :tak::tak:

a z tym wekendem cos w tym jest :sorry2:

Ja niewiem czy isc na dwor Darek ma lekki katar pewnie podlapal od dzieci szwagierki :wściekła/y: i niewiem czy wychodzic slonca nie ma i lekki wiatr ..

Witajcie!
U nas pochmurno:zawstydzona/y:, a ja muszę wybrać się do bankomatu, ech nie chce mi się.

Iwonka

Ja tez się dozyczeń ppodczepiam:zawstydzona/y::tak:

Ja mam 3kg do przodu. Gubią mnie późne kolacje. Musze ztym skończyć ale jak sama siedze wieczorami to tak jakoś tym jedzeniem się pocieszam. No może jak wiosna będzie na całego to do przystopowania zmusza mnie mniejsze ilości ciuszków na sobie. Pod tymi kurtami to nie widać moich dodatkowych kilogramów;-)

U nas tez ponuro. Ja własnie piję kawkę i ddtvn oglądam. Gotuje się rosołek dla małej i może naleśniczki dzisiaj dla niej zrobię na mące kukurydzianej. jade do teściów więc jak zwykle popołudniu nie odezwę się:-(

Ja niewiem czy isc na dwor Darek ma lekki katar pewnie podlapal od dzieci szwagierki :wściekła/y: i niewiem czy wychodzic slonca nie ma i lekki wiatr ..
Myślę że spokojnie możesz wyjść, nawet jest zalecane. Jak Hania miała kaszel i katar pediatra mówiła żebym wychodziła.
ach... no i gratuluje zębolka:tak: tak bez marudzenia wyszedł ten ząbek ??
Tak zupełnie bez marudzenia i nie wiem dokładnie czy jest jeden, czy dwa, bo dzwonić dzwoni pod łyżeczką, tak delikatnie zapukałam, białe też widać, ale ciężko tam zaglądnąć bo zamyka pysia. Kilka dni temu miała właśnie w miejscu lewej jedynki dolnej pęknięcie dziąsełka, także wydaje mi się że jest narazie jeden, no ale zobaczymy. Najważniejsze że się przebił w końcu.:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
I ja się witam :-)

100 lat dla Adasia!!!!

Hannah, gratuluję zębola! :-) Fajnie, że przebił się bez bólu. U nas już widać pod dziąsłami czwórki, aż się boję co to będzie :szok:

Właśnie konsumuję wczorajszą pizzę z papryczką jelapeno - ostra strasznie :dry: Odpowiedni posiłek na śniadanie :-) Potem jadę do fryjera jupiii!!!! Nadal będę wyglądała jak maszkara, ale przynajmniej jak maszkara bez odrostów :-D

Do góry