iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Klaudia jednak dostala wysypke :-)ale troche w innym miejscu niz miala byc,zadzwonilam do przychodni ale numerkow brak,do poniedzialku po wysypce sladu nie bedzie i jak tu udowadnic ze miala TRZYDNIOWKE A powinno to byc odnotowane w ksiazeczce zdrowia bo to jest choroba zakazna.Zrobilam zdjecia tych krostek,pozniej po 19ej moze na dyzur pediatryczny do innej przychodni podjedziemy i tam pokazemy Klaudie Ale najwazniejsze ze chociaz wiadomo co bylo przyczyna goraczki i jestem spokojna juz ze juz jestesmy w sumie po chorobie i nic z tego sie nie rozwinie.:-)
O wlasnie wiedzialam ze o czyms mialam jeszcze kiedys napisac.....do ZOO kiedys kilkanascie razy w roku chodzilam(mieszkam bliziutko),teraz w sumie tez czesto ale jak jest cieplo,bo i budki z jedzeniem otwarte,gofry,grile itd... .Warszawskie ZOO jest coraz ladniejsze,ale w weekendy jest prawdziwe oblezenie zawsze i niesposob jest wszystko zwiedzic,najlepiej lubie chodzic w tygodniu.Teraz tez jak tylko bedzie cieplej i zaswieci slonko to obiecalam Vanessce ze pojdziemy:-)
Wiki nie urazilas mnie absolutnie :-)
Hannah gratki dla corci :-)
O wlasnie wiedzialam ze o czyms mialam jeszcze kiedys napisac.....do ZOO kiedys kilkanascie razy w roku chodzilam(mieszkam bliziutko),teraz w sumie tez czesto ale jak jest cieplo,bo i budki z jedzeniem otwarte,gofry,grile itd... .Warszawskie ZOO jest coraz ladniejsze,ale w weekendy jest prawdziwe oblezenie zawsze i niesposob jest wszystko zwiedzic,najlepiej lubie chodzic w tygodniu.Teraz tez jak tylko bedzie cieplej i zaswieci slonko to obiecalam Vanessce ze pojdziemy:-)
Wiki nie urazilas mnie absolutnie :-)
Hannah gratki dla corci :-)