Ja kiedyś sama odwaliłam chamski numer z kurierem, bo czekałam na paczkę długo, pokłóciłam się z P. wszystko do d..y i wtedy przyjechała babka -kurierka, takie toboły miała wielkie (krzesełko i łóżeczko). Słowem się nie odezwała tylko podała mi papiery, poklepała karton i wydała resztę i poszła. Ja zawsze zaokrąglam sumę, żeby był napiwek, ale wtedy byłam tak zła też się nic nie odezwałam i przyjęłam resztę którą wydukała po kieszeniach.
Jak tylko zamknęłam drzwi, pomyślałam, że jest po 17 a ona w trasie, ze pewnie się zasapała po schodach z takimi ciężarami i już siły nie miała na miłe słówka" dzień dobry, srutu tutu". Pomysłam, ze dziecko na nią czeka w domu. Patrzyłam na te kartony i nawet juz nie miałam ochoty ich rozpakować. Spać nie mogłam , bo ciagle o tym myśłam. Strasznie sie dręczyłam. Za dwa dni przyszła do mnie paczka z Ery ( pluszak Kubus Puchatek z progrmu lojalnosciowego) , nic do zapłaty. Jak usłyszłam w domofonie , ze to babeczka DPD to leciałam szybko po kasę i strasznie ja przepraszałam ,że tak sie zachowałam ,dałam podwójny napiwek i jakos tak spiełam się strasznie.
Rozumiem, że ktoś moze mieć gorszy dzień, a najbardziej, że ja;-).
Tyle ze przestraszyłam sie dzis też, bo kazdy w domofonie mógłby powiedzieć, ze kurier , wejsć mi do mieszkania i cos mi zrobić.
Zresztą nie musi ogladać mojego stanu posiadania oraz tego, ze mam tv
a nie płacę ( władze nie czytajcie tego
).
Sorry ,że tak sie dzis rozpisuję i snuję w nieskończonosć ...
Kinia- ja mam kilka bluzek o takim fasonie jak prezentowany płaszcz i wygladam w nich znacznie grubiej niestety.Podkreślają biodra i pupę, powiekszają biust.
Ostanio było w DDtvn było o wracaniu do figury z przed ciaży. Oglądałam choć to dziwne bo Pieńkowskiej nie trawię i czasem tylko patrzę jak jest Welman i Prokop a na tvn24 nie ma Kuźniara ( prowadzi z takim innym na zmianę poranek na tym programie). Było, że jak sie trzyma restrykcyjna dietę ( przy alergicznym dziecku) czyli wędzona pierś indyka i pierś z kurczaka gotowana i karmi piersia ( własną) to lecą w dół kg.
To ja nie wiem , bo do października byłam właśnie na mocno restrykcyjnej diecie i przybyło mi od porodu 6 kg, wiec cos nie tak.
Bez sensu wogóle rozmowa, nie wiem czy oni sie nie mogą przygotować do tych programów jacys tacy jak z imprezy wyjeci, zero orientacji.
Chętnie wezmę od was chude nogi bo chciałabym mieć chociaż jedną cześć ciała chudą ( mam cienkie włosy ale tego nie liczę).