reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

kwiateczek sorki ze tak odrazu ale wpadl mi Twoj post w oko dajesz troszke nurofenu ? dawaj mu tak leci waga nie boj sie nie dasz za duzo oni wiedza co pisza bo inaczej mu nie pomorzesz ... ja daje normalnie jak waga... daje na noc i jako tako spi bo tez noce mielismy zarwane

Wiki ja dalam mu o 19ej 2.5ml i pozniej o 23 drugi raz.Troche za szybko ale juz nie wiedzialam co robic tak sie darl.On wazy 9.2kg wiec chyba nie daje za malo:sorry2::sorry2::sorry2:dzis pewnie bedzie nie lepiej:no:az sie boje:-(

Szopek pamiatka bedzie napewno:tak:
Co do kuriera to zglos kochana,niech ma za swoje i dozuc ze nie zapraszalas a on sie w pakowal do domu,zabrudzil podloge i wystraszyl dziecko:evil:i jeszcze powiedz ze nie znasz ludzi a jak pozniej sie okaze ze to zlodziej itd obczail mieszkanie,przyjdzie i okradnie....ja to bym liste wymyslila:-D:-D:-D

maly spi.tatus zaraz bedzie;-)jutro do pracy:baffled:az sie boje:baffled:

reklama
sylwia tak nie do końca jestem w sam raz bo brzuch to prawie do kolan mi wisi a jak chodzę to piętami obijam o półdupki:-D:-D:-D

a z tego kuriera to naprawdę jakiś dupek:szok: albo facet miał zly dzień,a może żoncia mu nie dała heheh

Kinia na co szczepilaś?
oj. Zosia w końcu się uspokoiła. umyłam ją, dostała kolację i picie.
teraz siedzi i maltretuje kubek.
szczepiłam na pneumokoki. dostała drugą dawkę. trochę późno, ale nie mogłysmy wcześniej bo chorowała. :-)

a z tego kuriera to naprawdę jakiś dupek:szok: albo facet miał zly dzień,a może żoncia mu nie dała heheh
dobre.. dobre.. hahahah

ale mam dziś ochotę na drinka.. :sorry2:

Ostatnia edycja:
Szok z tym kurierem....Ja jakos nie mialam jeszcze nigdy niespodzianek z ich strony a z roznych firm odbieralam paczki i z Siodemki tez.Jak mi sie bardzo spieszylo to dzwonilam do nich i jechalam sama po odbior do nich na sklad.

Moje szkraby spia ,padly we dwie przed 20ta.Jutro ide z Klaudia do lekarza ,zobaczymy czy ja jutro wysypie czy nie....jak nie to zrobie jej badanie moczu.

Co do sylwetki to ja bym chciala miec grubsze nogi,nie sa jakies chude ze przypominaja skore i kosci ale chcialabym miec grubsze.Cycki to juz wogole najchetniej bym wymienila na nowe bo sa w stanie tragicznym,po dwoch ciazach zmniejszyly mi sie ,obwisly ,skora sflaczala i w rozstepach,no i brzuch......ech.

Kwiateczek no za szybko podalas druga dawke,ale jesli jest potrzeba mozesz podawac paracetamol naprzemiennie z nurofenem,czyli co 4 godziny wychodzi raz jeden i raz drugi.

Iwonka to byla noc i spojzalam ze co 4 godz a to bylo 4-5 na dobe:szok:mam tylko nurofen bo calpol sie skonczyll i zapomnialam kupic.Wogole zadko mu podaje,meczymy sie przewaznie bo dalo sie wytrzymac ale wczoraj to juz nie:no:dzis dalam mu 2,5 ml przed snem ale walczy juz w lozeczku od pol godz:baffled:wstaje,kladzie sie i tak w kolo:baffled:

Lece juz bo praca jutro i noc pewnie bedzie:no::no:
Zapomnialam ze w sobote kolezanka przyjedzie i mamy isc sie rozerwac i lekko nawodnic:zawstydzona/y::sorry2::-D:-D G ma wolny weekend a my taki wypad na Dzien Kobiet chcialysmy sobie strzelic ale jak Konradek bedzie taki jak teraz to nie wiem:no::baffled:
milego dnia jutro zycze:-)

O Kwiateczek to szykuje sie dobra zabawa :-)

Jutro w DDtvn maja byc kulisy serialu Brzydula..

Ja tez zaraz zmykam spac,moze sobie w koncu obejrze To nie tak jak myslisz...

Ja kiedyś sama odwaliłam chamski numer z kurierem, bo czekałam na paczkę długo, pokłóciłam się z P. wszystko do d..y i wtedy przyjechała babka -kurierka, takie toboły miała wielkie (krzesełko i łóżeczko). Słowem się nie odezwała tylko podała mi papiery, poklepała karton i wydała resztę i poszła. Ja zawsze zaokrąglam sumę, żeby był napiwek, ale wtedy byłam tak zła też się nic nie odezwałam i przyjęłam resztę którą wydukała po kieszeniach.
Jak tylko zamknęłam drzwi, pomyślałam, że jest po 17 a ona w trasie, ze pewnie się zasapała po schodach z takimi ciężarami i już siły nie miała na miłe słówka" dzień dobry, srutu tutu". Pomysłam, ze dziecko na nią czeka w domu. Patrzyłam na te kartony i nawet juz nie miałam ochoty ich rozpakować. Spać nie mogłam , bo ciagle o tym myśłam. Strasznie sie dręczyłam. Za dwa dni przyszła do mnie paczka z Ery ( pluszak Kubus Puchatek z progrmu lojalnosciowego) , nic do zapłaty. Jak usłyszłam w domofonie , ze to babeczka DPD to leciałam szybko po kasę i strasznie ja przepraszałam ,że tak sie zachowałam ,dałam podwójny napiwek i jakos tak spiełam się strasznie.
Rozumiem, że ktoś moze mieć gorszy dzień, a najbardziej, że ja;-).
Tyle ze przestraszyłam sie dzis też, bo kazdy w domofonie mógłby powiedzieć, ze kurier , wejsć mi do mieszkania i cos mi zrobić.
Zresztą nie musi ogladać mojego stanu posiadania oraz tego, ze mam tv a nie płacę ( władze nie czytajcie tego:baffled:).

Sorry ,że tak sie dzis rozpisuję i snuję w nieskończonosć ...

Kinia- ja mam kilka bluzek o takim fasonie jak prezentowany płaszcz i wygladam w nich znacznie grubiej niestety.Podkreślają biodra i pupę, powiekszają biust.

Ostanio było w DDtvn było o wracaniu do figury z przed ciaży. Oglądałam choć to dziwne bo Pieńkowskiej nie trawię i czasem tylko patrzę jak jest Welman i Prokop a na tvn24 nie ma Kuźniara ( prowadzi z takim innym na zmianę poranek na tym programie). Było, że jak sie trzyma restrykcyjna dietę ( przy alergicznym dziecku) czyli wędzona pierś indyka i pierś z kurczaka gotowana i karmi piersia ( własną) to lecą w dół kg.
To ja nie wiem , bo do października byłam właśnie na mocno restrykcyjnej diecie i przybyło mi od porodu 6 kg, wiec cos nie tak.
Bez sensu wogóle rozmowa, nie wiem czy oni sie nie mogą przygotować do tych programów jacys tacy jak z imprezy wyjeci, zero orientacji.

Chętnie wezmę od was chude nogi bo chciałabym mieć chociaż jedną cześć ciała chudą ( mam cienkie włosy ale tego nie liczę).

reklama
Do góry