reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Myślę że spokojnie możesz wyjść, nawet jest zalecane. Jak Hania miała kaszel i katar pediatra mówiła żebym wychodziła.
mi też pediatra radził, że przy katarze wychodzić: nosek wietrzyć i osuszyć katar.

zdrówka, zdrówka i radości dla Adasia

mój stwór śpi. jak nie zacznie kropić, to wyjdziemy na spacer.
wczoraj przypadkowo nacisnęłam na reklamę UPS - tak a'propos kurierów. wyskoczył mi wigdet. Zosia śmiała się z niego aż dostała czkawki :-)
UPS Widget - Get UPS tracking direct from your desktop

reklama
Myślę że spokojnie możesz wyjść, nawet jest zalecane. Jak Hania miała kaszel i katar pediatra mówiła żebym wychodziła.

quote]
no mi tez ale tu strasznie zaweiwa czasami nie wiadomo z ktorej strony w koncu morze ... zawsze wychodzilam bez wzgledu na pogode nawet w deszcz czasami ale ostatnio jak mi sie pochorowal jakas sie wrazliwa zrobilam chociaz wiem ze sie zarazil od dzieci S:wściekła/y:
Spal jak pisalam ze pije kawe teraz znowu spi mam nadzieje ze nic z tego nie bedzie :no:

Witamy w koncu w domku,nie idziemy do lekarza bo goraczka Klaudii przeszla a wysypki nie ma ,wiec nie wiem co to bylo.A spala od 20ej do 8:30 :-)

Wiktoria a czy ja napisalam ze dobrze zrobila dajac taka dawke a nie wieksza? Nie.... Ja tez bym dala te 5 ml lub ciut mniej,a ze nurofen podaje sie co 8 godzin i jesli nie pomaga napisalam ze mozna podac po 4 godzinach paracetamol.

Adasiu zycze wszystkiego co najlepsze a najwiecej zdrowka :-)

Hej my po spacerku u nas śliczne sloneczko tyle ze tak troszke wieje ale nie aż tak poza tym porzadkujemy teren po budowie i bedziemy sadzic trawnik nie moge sie doczekac jak Zuzka bedzie biegac po nim:-)

Wiktoria ja też zawsze wychodzilam bez wzgledu na pogode ale jak teraz byl taki okres ze ciagle cos łapala to sie troche stracham albo pózniej sobie wyrzucam

Niesamowitych wrazeń dla Adasia :-D

Gratulacje dla Hani za wypchniecie zabka Unas ida dwie jedynki u góry Dziasla juz wypchane ale sie jeszcze nie przebily

Szopek to ty wrażliwa kobieta jesteś;-)

Hej, witam się dzisiaj szybciutko, bomoja smoczyca stała przed czasem :dry:
Adasiowi - moc buziaczków!!!!
Hani - gratulacje pierwszego ząbka!

Ja spadam, bo Nikolka mi nie pozwoli posiedzieć na kompie :angry:
Ciekawe czy da mi zrobic obiad:baffled:
Dzisiaj rybka - dla nas obu :tak:

witam i ja tak na szybciora...w przerwie pomiędzy kolejnymi sprawozdaniami....
14875_balonik%5B1%5D.gif

wszystkim malutkim jubilatom składam zaległe życzonka a Adasiowi na bieżąco przesyłam wielkiego słodkiego buziaka...

u nas wszystko byłoby w jak największym porządku ...gdyby nie to, że Mati budzi sie codziennie przed 5 gotowy do zabawy...wieczorem ślicznie zasypia, ale w nocy kilka razy się budzi na chwilkę, no i te poranne pobudki :szok::szok::szok:

Hani gratulujemy zębolka i życzymy, żeby wszystkie tak bezboleśnie wychodziły...

Iwonka, to dobrze, że Klauduśka czuje się już lepiej...oby tak zostało

Szopek, jesli chodzi o ZOO, to wstyd się przyznac, ale byłam baaardzo dawno temu, próbowałam jeszce na jesieni wyciągnąć mojego R, ale twardy był i nie dał się, a ja doszłam do wniosku, że Mati jeszcze za mały, no i tak nam zeszło...ale jak tylko zrobi się cieplej to na pewno odwiedzę...a może ty kiedyś dasz się skusić na odwiedziny u KUZYNA :-D:-D:-D Dziubek, Ciebie też serdecznie zapraszam...

Panna Migotka, i jak, juz po fryzjerze??? mam andzieję, że chcociaz trochę lepiej się czujesz... a co do wymiany nóg to ja chętnie skorzystam, nawet gdybym miała po nie przyjechać do grodu Kraka..

No to się szwagierka "szarpneła", przyniosła zabawki jej synka, min. garnuszek na klocuszek, tego brakowało w kolekcji Hani. Ona wprost uwielbia klocki i mamy taki zabawek full:tak::-)

Kurcze piszecie o ZOO, trzeba będzie się niedlugo wybrać, zwłaszcza że wrocławskie jest duże i bardzo ładne. Jest gdzie chodzić.:happy:

Wiktoria a czy ja napisalam ze dobrze zrobila dajac taka dawke a nie wieksza? Nie.... Ja tez bym dala te 5 ml lub ciut mniej,a ze nurofen podaje sie co 8 godzin i jesli nie pomaga napisalam ze mozna podac po 4 godzinach paracetamol.
Iwonka to chyba nie tak zle sie wyrazilam nie chcialam do Ciebie tylko do kwiateczka ze mozna tez 5ml podac :-(nie potrzebnie cytowalam Twoj post... ach nie wazne nie chcialam zeby tak wyszlo przepraszam jesli Cie urazilam

reklama
iwonka - Kurczę, ja jak już teraz mniej karmie piersia to raz dwa przytyłam 3 kg i pewnie będzie więcej.
Fajnie, że cóci przeszła już gorączka.

Ha-NN-aH - Gratuluję ząbka :D

Wszystkiego dobrego dla Adasia

Do góry