reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

kinia ja tez zastanawiałam sie czy nie kupić nowej spacerówki bo w x laderze jest przodem do kierunku jazdy ale teraz wiem,że nie ma co sie zastanawiać:tak: maly ma straszną frajdę jak widzi wszystko dookoła
ja już się nie mam co zastanawiać. jutro odbierają stary wózek.
dziś go doprowadziłam do porządku, złożyłam, zmieniłam spacerówkę na gondolę i aż mi się łezka w oku zakręciła. nie żebym płakała za wózkiem. po prostu przypomniało mi się jak Zosial była mała.:-)
strasznie żałuję, że nie pozamykałam wszystkich spraw przed porodem. mogłabym poświęcić dziecku więcej czasu..
no dobrze. nie ma co się rozczulać. spadam do łóżka. oczy mi się same zamykają.
spokojnej nocy

reklama
Dotkass oby Twoj maz szybko znalazl prace

Puchatko
jak masz jeszcze pierogi to przeslij troche.Dawno takich nie jadlam a bardzo je lubie :-)

Kupilam henne w zelu za 20zl. Nalozylam, przy okazji weszlo mi torche pod powieki wiec mialam opuchniete i przekrwione oczy :angry: Natomiast efektu na rzesach nie widze :baffled: Nie wiem moze za malo tego nalozylam. Za jakis czas zrobie kolejna probe.

Ja tez wpadam sie przywiac i zlozyc zyczonka!! Dzis dla MAJECZKI! :-) Rosnij zdrowo KROLEWNO! A moja ZABA od ponad tygodnia ani razu nie budzi sie w nocy! Wstaje o 7 pije mleko bawi sie do 11 i spanko 2 h:-) Oj uwiezcie ze calkiem inaczej sie czuje! Tymbardziej teraz jak M nie ma! Kochaniutka wie ze mama sama i potrzebuje duzo sil:-)A zeby tego bylo malo to nie wiem co to zabkowanie:-) Dzis wyczailam 3-go zeba gorna prawa jedynka:-) Wyszla bez goraczkowania sranka marudzenia itd Milego dnia Kobity!! U MNIE SWIECI SLONCE PTASZKI SPIEWAJA AZ SOBIE OKNO OTWORZYLAM!!- MOZE W KONCU WIOSNA IDZIE MALYMI KROCZKAMI!! :-)

Cześć majówki!
:tak:
Shanta - to może kup farbę i zamaluj balejaż
Nie zamaluję. Próżność musi zostać ukarana ;-)
Shanta ja robie baleage u dziewczyn kolo Kielc
Miałabym trochę daleko :-)
No i mam takie cienie jak 50 letnia babcia.
Ja tak samo. a nawet gorzej. Mam tak cholerne cienie, że nawet po nałożeniu pudru i korektora je widać :-( Oby Amelka nie miała takich
mam pytanie do mam, które przesadziły dzieci do spacerówek - takich przodem do kierunku jazdy: jak to dziecko przyjęło.
ja właśnie sprzedałam swój stary wózek i jestem pełna obaw..
Ja tam nawet nie wiem, bo jak tylko wyjdziemy na powietrze, mała ścina komara. A jak się obudzi, to trzeba wracać do domu, bo chce uciekać z wózka. Niech juz zacznie chodzić, to będzie spokój
No i stało się, R od kwietnia nie pracuje...zwolnili Go
Kurcze, no to lipa. Trzymam kciuki.

Na razie tyle, bo ta paskuda nic nie da zrobić

Wszystkiego co najslodsze dla Majki

Ja sie na razie tylko witam Ide sprzatać bo mam tone piasku w domu Dobrze że małą nie raczkuje Smieje sie że jak bym tak zbierała to by sie na piaskownice nazbieralo No cóż uroki niedawnej budowy

Dotkass jeszcze za Was trzymam kciuki

A ja nie lubie pirogów n a slodko wiec wam odstapie

Papa narazie

Dzień dobry.

aniusia80 - Zazdroszczę przespanych nocek i ładnej pogody. U mnie dziś dosyć chłodno i pochmurno. Chcę wiosnę.

A moja Żabcia wczoraj przed snem zwymiotowała no i była przymusowa kąpiel o 22 i spanie ze mną na łóżku, bo materacyk przesiąkł. Nie wiem czemu jej się zwymiotowało ale dziś jest dobrze. Pamiętam, że jakieś 2-3 tygodnie temu też raz wieczorkiem tak było, ale trochę mniej. Chyba jej cos poprostu nie przyjeło sie albo niepotrzebnie "wmuszałam" w nią kaszkę, bo sama zjadła tylko 50 ml.

Wszystkiego dobrego dla Majeczki. Rośnij duża i zdrowa.

Witam:-)
U nas tez sloneczko,juz wywietrzylam mieszkanko:tak:dziadek sie juz zawinal,czyi jak mowilam:dry:az godz posiedzial z Konradkiem:baffled:
Knradek jak zwykle w nocy pobudki ale w koncu udalo mi sie go odlozyc dplozeczka:)i spal do 8.30:szok:szok:boshhh ni pamietam kiedy tak dlugo spal az chodzilam sprawdzac:-D:sorry:
Ja juz po kawusi,nie spalam dobrze:no:G chrapal niemoglam zaqsnoac z racji tego ze pare razy musialam wstac do niedobrelca:baffled:
Czekam na brata i reszte:-)
Kondzio wlsanie walnal kloka takiego ze smierdzi wszedzie:-D:-D:-D ide go przebrac b sie udusze:sorry:

reklama
Do góry