reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Cześć

Dziękuję za życzenia w imieniu Dominiki i przesyłam moc życzeń dla starszych o miesiąc: Martyniki Igusi I Mikołajka

Podczytuję was, ale nie piszę, bo jak nie ma Domiś to jakoś dziwnie i już wróciłam do pracy:-(

Chorowitkom życze dużo zdrowia (zwłaszcza dla Neli), a tym którzy poszukują pracy- krótkich i owocnych poszukiwań:tak:

Miłego wieczoru:-),

ja siedzę sama, bo M razem z kolegą po pracy jeżdzą zakładac instalacje elektryczne na budowach

reklama
Puchatka - Ja przedwczoraj jadłam pierogi z serem więc podziękuję.

:-D:-D:-D:-DJA WLASNIE ZJADLAM OBIAD A NA NA...PIEROGI Z SEREM:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Dotkass przykra sprawa z ta praca:-(wszystkich nas powoli dotyka kryzys:no:oby nie bylo gorzej:baffled::nerd::nerd:

Ja henny nigdy nie robilam:sorry2:
Ale sie najadlam:-p:-p:-pa glowa od rana boli boshhh:baffled:G zaraz jedzie na lotnisko po ojca:dry:i sami zostaniemy:confused:

Witajcie miśki!

Dotkass, współczuję, wiem jaki to stres :baffled:

Puchatko, prześlij mi trochę tych pierożków. Mniam, ale bym zjadła ;-)

Egzamin chyba poszedł mi do bani. Wszyscy zwalali jak się dało, a ja oczywiście jedna uczciwa pisałam sama polegając na swojej wiedzy :dry: Zobaczymy jakie będą wyniki :nerd: ale coś czuję, że średniawo.

Ja tez ide cos obejzec w tv:tak:maly cos steka juz,boshhh zaczyna sie chyba:baffled:
Jutro troche ludzi bedzie-tesc i moj brat ma przyjechac z tobolkiem:-D:-D:-D tzn bratowa,malym i nowa nianka:sorry::sorry:
Dobrej nocki,przespanej zycze;-);-)o ile juz nie spicie bo cisza:szok::szok:
Papa:-)

Dotkass - współczuję. Oby się Wam powiodło.

Ja kiedyś malowałam rzesy henną ale sama nie zrobiłabym tego bo bałabym się że do oka sobie nawsadzam;-)

Ja jutro u siebi bibę robię. Będzie 7 osób. Robię 2 pizzy. Nie wiem czy uda mi się do Was wpaśc jutro więc zycze miełj sobótki

Czesc Dziewczyny!!! Przede wszystkim dziekuje kazdej z Was za zyczonka dla Martynki i za te oryginalne i za te "dopinane" :-):-) My rowniez przesylamy mnostwo calusow dla Igusi Mikolaja i Dominisi:-)Dotkass nie smutaj sie kochana! Wiem ze w dzisiejszych czasach strata pracy jest przesrana ale napewno R sobie poradzi bo ma dla kogo wspanialej zony i slicznej coreczki:-) A co do rzeskow to fajnie wygladaja Twoje oczka w nie "ubrane" :-) Co do tuszu to jestem wierna MAX FACTOR-owi! Hmmm co tu jeszcze napisac bo dzis produkcja postow byla dosc duza i wylecialo mi z glowy co napisac :-/ Aaaaa bylabym zapomniala! Jutro ide na impezke firmowa:-) Mimo ze jestem na wychowaczym dostalam zaproszonko:-)Kupilam sobie fajne ciuszki na te okazje:-) Dobrze ze moj maz za granica i nie bedzie mie widzial jak wychodze:-) Moze kiedys zdjecia mi pokaze:-) Tylko nie moge za dlugo balowac bo na drugi dzien idziemy na chrzciny:-/ Ale lepsze to niz nic!! Ide sie kapac i polozyc do lozka MALA! Nie wiem czemu ale dzis ma ogromny power! Moze te sloneczko dalo jej dodatkowa porcje sil:-) Dobranoc Laseczki:*

reklama
kinia ja tez zastanawiałam sie czy nie kupić nowej spacerówki bo w x laderze jest przodem do kierunku jazdy ale teraz wiem,że nie ma co sie zastanawiać:tak: maly ma straszną frajdę jak widzi wszystko dookoła:-D
doktass glowa do góry,napewno wszystko się ułoży:tak: trzymam za to kciuki:happy:

Do góry