reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
MM, dzięki za polecenie tuszu - nie wiedziałam, że Ives Rocher sprzedaje tez przez internet - fajne mają niektóre produkty! Ja robię hennę, tzn. robi mi fryzjerka, a o co chciałaś zapytać?

Zastanawialam sie czy nalozenie tej henny na rzesy samemu jest trudne. Poczytalam troche w internecie i stwierdzilam, ze kupie henne w zelu i sprobuje.Moze sie uda

Olu jakbys miala kupowac ten tusz niebieski to lepiej sprawdz w sklepie kolor.On jest dosyc jaskrawy.

MM, właśnie moja fryzjerka robi sobie sama - najpierw jedno oko, potem drugie. Ale powiedziała mi, że henna w żelu jest mniej trwała niż ta do rozrabiania w proszku. Koniecznie daj znać jak spróbujesz!!
A tusz obejrzę jak będę miała szansę... tutaj w Pile nie ma YR. Albo może zamówię, on jest niedrogi...

No i stało się, R od kwietnia nie pracuje...zwolnili Go, powiedzieli, że jest nierentowny- ***** prawda, szef zatrudnił sobie laseczkę, koło której skacze, więc musiał zwolnić handlowca, by płacić jej, a zresztą szkoda gadać...teraz przekonałam się na własnej skórze, że KRYZYS jest!!! Mam dość, chyba już dziś się nie pojawię, bo muszę coś wymyślić...jak wiecie do swojej roboty nie wrócę, bo nie mam po co...muszę i ja zacząć szukać

Pa

Dziewczyny czy stosujecie henne do rzes???
Ja raz miałam, rzęsy mam czarne ale wiadomo końcówki jaśnieją. Nie było jednak różnicy widocznej, wiec na jednym razie zaprzestałam. Zapłaciłam 5 zł, teraz to chyba aż tak nie zdrożało. Nie chciało bym mi się za tą kasę eksperymentować.

No i stało się, R od kwietnia nie pracuje...zwolnili Go, powiedzieli, że jest nierentowny- ***** prawda, szef zatrudnił sobie laseczkę, koło której skacze, więc musiał zwolnić handlowca, by płacić jej, a zresztą szkoda gadać...teraz przekonałam się na własnej skórze, że KRYZYS jest!!! Mam dość, chyba już dziś się nie pojawię, bo muszę coś wymyślić...jak wiecie do swojej roboty nie wrócę, bo nie mam po co...muszę i ja zacząć szukać

Pa

Przykra sprawa - współczuje. Do tej starej też nie ma po co wracać pewnie?

witajcie majóweczki ja się choć przywitać bo moje dziecko jeszcze drzemie boję się co będzie wieczorem ale cóż poradzę :dry:
Z okazji 10 miesiączków za sobą wszystkiego najlepszego dla Martyniki Igusi I Mikołajka i z puli dziewięciomiesięcznej dla Dominisi:-):-):-):-)

Mam nadzieję że w końcu znajdzie się jakaś ulga dla Kathy i Nelci:tak:
u mnie dzisiaj w pogodzie było do koloru do wyboru bo rano padł śnieg potem świeciło słońce potem lał deszcz potem jakoś się uspokoiło więc udało nam się zaliczyć spacerek i nawet zrobiłam sobie na obiad pierogi z białym serem na słodko jak któraś ma ochotę to zapraszam jeszcze zostały:tak::tak:

reklama
Do góry