reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczynki :-)

Przede wszystkim dziękujemy Wam za życzenia :rofl2: Niesamowite, że to już 10 miesięcy minęło :szok: Nawet nie wiem kiedy :sorry2:

Dotkass, piękne rzęsy. Ja nawet po wytuszowaniu porządnym nie mam tak ładnych jak Ty przed :happy: Ja też używam Max factor 2000 calorie i jestem nawet zadowolona. Ale o wyglądzie swoim już nie wspominam, bo mi nic na razie nie pomoże - póki nie pójdę do fryzjera i nie zrobię czegoś z cerą.

Co do Kathy, to biedna Nela :zawstydzona/y: Ja sobie nie mogę wyobrazić, że w cywilizowanym kraju nikt nie potrafi pomóc przy takich dolegliwościach :no:

Poza tym już się nie uczę, pitolę, co umiem to napiszę. Egzamin o 16. Byle samochód odpalił. I nie dziękuję za trzymanie kciuków ;-) Dziubki Wam przesyłam :-p

I oczywście najlepsze życzenia dla Martynki, Mikusia i Dominisi :-)

reklama
Myślałam , że jak Kathy z Nelą są w szpitalu to wyleczą z bakterii i będzie po kolkach. Nie rozumiem. :no: Zresztą mówią tak " to normalne ze dziecko ma kolki" jak długo trwają to mówią" do pół roku może mieć dziecko kolki, cierpliwości"
A jak Nela ma 9 miesięcy to co mówią. Biedne dziecko.

Ja używam taki tusz
Define-A-Lash%20Lengthening%20Mascara.jpg

Kiedyś pomalowałam rzęsy jakimś od Heleny Rubinstein, cudo. Tylko kosztowało przeszło 100 zł. Obiecałam sobie , ze kupię na super okazje czyli na ślub. Nie kupiłam nawet na taką okazję. Następna okazja to jak będę się wybierać na Seszele czyli jak wygram kumulację w totolotku.

Jeszcze raz bardzo dziękuję Komplemenciary ;-):-)

Kinia w zakładzie to jest cholernie drogie, bo od 600 zł nawet do 1500, ja mam przyjaciółkę, która robi to w domu max 500 zł- w zależności co chcesz zrobić, czy zagęszczasz, czy przedłużasz, czy całe oko itp...jak chcesz mogę dać Ci namiary do niej, ogólnie wysłać mail'a tylko podaj z info i namiarami

A już nie mogę...zaczynam się wqrwiać...:wściekła/y:...nie dość, że noc do dupy, to Ami nie ma zamiaru się zdrzemnąć teraz...bawi się, lata, jęczy, bo gdyby nie jęczenie to jeszcze bym zniosła, choć przyznam, że sama bym się położyła z nią i pospała :sorry2:

Dotkass- zazdroszczę takich rzęś. Moim to nawet tusz nie pomaga. No i mam takie cienie jak 50 letnia babcia.

Składam najlepsze zyczenia dla dzisiejszych 10 miesiecznych szkrabkow:Mikołajka,Martynki,Igusi i 9 miesiecznej Dominisi

U NAs nocka taka średnia... chociaz w porównaniu z oststsnimi to bardzo dobra mimo, że sporo pobudek było.

Hej my byliśmy n spacerku wychodzilismy to było jako tako a potem zaczelo zacinac Dzis sobie uswiadomiłam ze słonca chyba brakuje od kilku dni

Jak to Nelka wysiedziala sie tyle w tym szpitalu i dalej nie wiedza? Mojej bratowej brat byl na takim oddziale co zajmuja sie tylko problemami zywieniowymi bo w zwykłym pediatrycznym nie mogli sobie poradzic Wiem ze jest napewno w Krakowie Prokocimu ale pewnie na pólnocy też gdzies

Spełnienia malych marzeń dla Mikołaja Martynki Igi i Dominiki:-)

Ja w sumie mam fajne dlugie rzesy i jak sie pomaluje to fajnie wygladaja chociaż to ;-) tylko nosze okulary i je zmniejszaja no cóz

a oglądalyście przedwczoraj rozmowy w toku było o tym jak po porodzie kobiety czuja sie nieatrakcyjne i nie maja ochoty na zblizenia to wczoraj nasluchałam sie komplementów ze hoho;-)

a oglądalyście przedwczoraj rozmowy w toku było o tym jak po porodzie kobiety czuja sie nieatrakcyjne i nie maja ochoty na zblizenia to wczoraj nasluchałam sie komplementów ze hoho;-)
też to oglądałam. żałuję, że NM nie widział. on sobie myślał, że będzie poród, potem te "ustawowe" 6 tygodni i z powrotem "do łóżka".
czasem żałuję, że nie był przy porodzie. cały czas mówi, że chce kolejne dziecko, a mnie aż mrozi na samą myśl o kolejnym porodzie :baffled:

mam pytanie do mam, które przesadziły dzieci do spacerówek - takich przodem do kierunku jazdy: jak to dziecko przyjęło.
ja właśnie sprzedałam swój stary wózek i jestem pełna obaw..

Kinia moja byla wprost przeszcześliwa bo wszystko widziała i w końcu moglismy urzadzać sobie dlugie spacery

reklama
Do góry