reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Stwierdziłam, że wkleję Wam nieobrobione zdjęcia tych moich rzęs, nie mam w tej chwili czasu, żeby je obrabiać, więc wkleję takie "sote". Fotki macie podpisane, PRZED, PO i KILKA DNI PO

Załączniki

• PRZED.jpg
    PRZED.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 32
  • PRZED (1).jpg
    PRZED (1).jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 30
  • PO.jpg
    PO.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 27
  • PO (1).jpg
    PO (1).jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 24
  • PO (2).jpg
    PO (2).jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 28
  • TRZY DNI PO.jpg
    TRZY DNI PO.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 32
  • TRZY DNI PO (1).jpg
    TRZY DNI PO (1).jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 23
  • TRZY DNI PO (2).jpg
    TRZY DNI PO (2).jpg
    56 KB · Wyświetleń: 24
reklama
dotkass a co ty z nimi robiłaś??
albo ja jestem nie tego, albo ty przed, po i kilka dni po miałaś niezłe rzęsy.
sorry. pewnie pisałaś, ale ja nie mam siły się cofać :zawstydzona/y:
poczytuję was z doskoku. nie wiem co się dzieje z moim skarbem.
ciągle marudzi, w nocy także źle śpi. dziś w nocy spałam 3 godziny. :-(
edit choć może po uważnym obejrzeniu zdjęć po prawej stronie, powiem że chyba cosik widzę.:-)

Ostatnia edycja:
Witam
Wszystkiego najlepszego dla małych jubilatów

Stwierdziłam, że wkleję Wam nieobrobione zdjęcia tych moich rzęs, nie mam w tej chwili czasu, żeby je obrabiać, więc wkleję takie "sote". Fotki macie podpisane, PRZED, PO i KILKA DNI PO

Bardzo fajnie wygląda a na marginesie - masz bardzo ładny kolor oczu.

A u nas dziś święto. Miku po wściekłej pobudce na zabawę o 5.30 i mojej walce z jego nastrojem usnął i obudził się o 9. Czuje się jak nowo narodzona. Już się bałam ze mam jakieś przesilenie wiosenne, bo nie miałam nic sił ostatnio a wystarczyło wyspać się do 9 ( tej pobudki na godzinkę nie liczę).

U nas też sypało takimi wielkimi śnieżynkami jakby aniołki pierza darły. Załamać się idzie.
Z reszta rzeczy to tak jak u was, sił nie mam już latać za tym małym odkrywcą. Dokładnie wie jak zwrócić na siebie uwagę , zapamiętuje jak szpieg wszystkie niezabezpieczone miejsca i atakuje gdy najmniej się spodziewam.

Panna Migotka trzymamy kciuki. Wiktoria już po egzaminie?

Chcialam zlozyc najlepsze zyczenia zdrowia i usmiechu na codzien dla dzisiejszych 10 miesiecznych szkrabkow:Mikołajka,Martynki,Igusi i 9 miesiecznej Dominisi :-)
86.gif

Ja też się podpinam. Wszystkiego dobrego!

Witam was majóweczki!
Muszę wam się wyspowiadać. Raptem wczoraj pisałam, że chce mi się palić, ale tego nie zrobię, a jednak zapaliłam :zawstydzona/y: Pierwszy raz od kilku lat. Wyciągnęłam dwa wnioski: po piersze papierochy są ohydne, po drugie i tak ciągle chce mi się palić. Ale teraz juz słowo harcerza - nie będę.
Mała dzisiaj obudziła się przed 7, ślubnego już nie było, więc wzięłam ją do siebie. trochę mi się przysnęło, ona znalazła jakąś chusteczkę, podarła ją na kawałki, a ja się obudziłam, gdy próbowała mi te kawałki włożyć do buzi :-D:-D:-D Ja pierniczę, to dziecko mnie stale czymś rozbraja :laugh2:

dotkass a co ty z nimi robiłaś??
albo ja jestem nie tego, albo ty przed, po i kilka dni po miałaś niezłe rzęsy.

Dziękuję bardzo, ale to właśnie miało wyglądać naturalnie...robiłam sobie sztuczne metodą 1 do 1 (jedna rzęsa sztuczna klejona do naturanej), chciałam, żeby był efekt naturalny i jest...są ciemniejsze od moich...tak jakby były pomalowane, a nie są...ogólnie wstaje rano już z "pomalowanymi" rzęsami ;-):-):tak:

Bardzo fajnie wygląda a na marginesie - masz bardzo ładny kolor oczu.
[/COLOR][/SIZE]

Dziękuję bardzo, śmieję się, ża mam oczy jak kameleon, bo w zależn ości od dnia, nastroju, pogody czy też koloru cieni zmieniają mi się, na szre, zielone lub niebieskie- poważnie :tak::-)

a zauważyłaś, że u dotkass w ogóle nie widać tzw. worków.:-)
ja to mam jak stara baba: cienie i wory :-)

To fakt, worów u mnie brak, przynajmniej jakichś bardzo widocznych...Ale normalnie tyle komplementów naraz już dawno nie usłyszałam...Dziękuję to bardzo miłe dziewczyny...podbudowałyście mnie...chyba powinnam uznać dzisiejszy dzień za udany dzięki Wam...DZIĘKUJĘ!!! :-):-):-)

Zapomniałam o jednym: Dotkass, fajny efekt. Mnie przydałoby się coś takiego, ale bardziej pogrubiające. Mam długie rzęsy, ale rzadkie :-( Muszę tonę tuszu nałożyć, żeby było super. A tak a`propo: znacie jakiś fajny tusz pogrubiający? Ja używałam już wielu, ale żaden mi nie spasował.

reklama
Dzień dobry!

Właśnie dostałam smska od Kathy - dziś wychodzą do domku!!! Super - tylko że niestety mała znów ma kolki, ależ ona cierpi. Kathy pisze, że chyba musi pójść z nią do specjalisty - chyba nic innego jej nie pozostało, mam nadzieję, że uda się znaleźć i usunąć przyczynę problemów.

Dotkass, ładne masz oczy, rzęsy też ładne, i przed, i po :tak:

A u mnie wczoraj było 5 stopni na plusie hihi Byłam z maluchami w sali zabaw, bo Maksio bardzo chciał, Mikuś też był zadowolony a oczy miał takie wielgachne hihi bo dużo dzieci i głośno, i w ogóle inaczej.

Dziś mamy już tę naszą ukochaną drugą nianię. Ale praca staje się coraz cięższa, bo na Mikiego trzeba niesamowicie uważac, jednocześnie zająć Maksia....

Shanta, nie pal, nie pal kochana!!!

Wszystkiego dobrego dla małych jubilatów!!!

Do góry