reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Cześć dziewczyny!
Hania nie ma krostek, ma czerwone szorstkie policzki. Myślałam że to może skoro zbiegło się z mrozami to pewnie sobie odmroziła. Teraz myślę że w tym czasie zaczełam podawać jajko. No i bądź teraz mądry. Mała strasznie ulewa do tej pory, a to wiem że jest objaw skazy również i nie wiem teraz.:zawstydzona/y::no:
Już nie wiem, szorstkie policzki pojawiły się 1,5 miesiąca temu, a ulewa od zawsze. Czy to znaczy że mogła mieć skazę od zawsze, czy to ja sobie coś wymyślam?:no:

Mam pytanko. Czy Wasze dziciaki też siadają z podwiniętą noga pod pupką?? Moja tak z raczkowania jak siada to jedną nózkę zostawia podwiniętą właśnie. Gdzieś czytałam że to niezdrowe ale czy już dla tak małego szkraba?

Dziubek, mój siada normalnie, ale jakiś czas temu też tak robił. Może to zależy od sprawności naszych pociech.

Hannah, najlepiej odwiedź alergologa i dobrze by było żeby przy okazji był też pediatrą. Jeśli Hania ma typowe objawy, to on od razu będzie wiedział o co chodzi. Moja ma skazę od zawsze, a dopiero 2 tygodnie temu znalazłam lekarza, który zareagował na moje niepokoje. Jeśli ma skazę to trzeba jak najszybciej zacząć dietę, bo nieleczona prowadzi do astmy. Im później się zacznie tym dłużej trwa leczenie.

Hannnah ulewanie to norma.Konradkowi dopiero co przeszlo choc czasem jeszcze sie zdarza:tak:mojej kolezance synkowi przeszlo lekko ponad 8 mies:tak:tak maja dzieciaczki:sorry:ja to mam wszedzie slady,jak ten piesek zostawial:-D:-D obserwuj czy zadziej juz sie zdarza,to bedzie znak ze przechodzi.U nas to byl koszmar:no:co chwila mu sie ulewalo,Sliniaki wszystkie w ruch szly a mam ich ok 50szt:szok:szok:
Dziubek dzieci tak siadaja,Konrado tez:tak:Moj bratanek to siada tak na kolankach i obie sa pod tylkiem:szok:ja to ciagle sie balam ze poleci do tylu a bratowa mnie uspokajala:-D:-D:-D

reklama
Ha-NN-aH - może to ulewanie to była oznaka alerggii. No ale z nią to ciężko utrafic. A skoro paru dziewczynom zbiegły się te czerwone policzki to może wina tych mrozów a nie alergii. Ja małą smaruję kremem nivea przed wyjściem na spacer ale może przed tak dużymi mrozami nie ochroni rzaden krem:dry:

Do góry