reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Aurelia - to może i moja się oduczy:tak:

Kwiateczek - ja się własnie tym siadaniem martwię bo to na kręgoslup ponoć źle. Jak pamiętam to poprawiam jej nogę ale nie zawsze pamiętam o tym:zawstydzona/y:

reklama
Dzięki dziewczyny!
Wybiorę się do alergologa, do mojej pediatry nie mam zaufania :no:
Zobaczymy, bo niczym jej nie smarowałam wychodząc na spacery, może rzeczywiście odmroziła sobie.:sorry2:

Dziubek, moja też tak robi siadając,

Mrozy sa duze to fakt:sorry:zaden krem moze nie pomoc:no:Konradek ma krostki z auchem i zastaawiam sie tez od czego:nerd:Dalam mu chleb iz maslem ode mnie ale juz obie te rzeczy probowal:baffled:napil sie dwie lyzeczki herbatki:sorry2::zawstydzona/y:a byla z cytryna:baffled:kurcze czyli cytryna:dry:herbate juz pil we wakacje,mial 4 mies.Wchodze do kuchni a tesciowa go poi:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no ale nic mu nie bylo,na szczescie:confused:
Dziubek ja mysle ze nie masz co sie martwic na zapas:sorry2:niektore dzieci raczkuja z podkurczona nozka,inne podciagaja sie na raczkach-lezac(tak corka mojej kolezanki raczkowala a skubana jak szybki lopez)kazde robi jak jest wygodniej i latwiej:tak:Mysle ze pozniej sie to zmieni bo wiecej bedzie na nozkach a to juz wkrotce:tak::tak:;-):-):-):-)

Hannah, być może te policzki szorstkie są od mrozu, ale moja też miała i przeszło po odstawieniu białka. A na spacery chodzimy dalej i smaruję zawsze tym samym kremem.

Witajcie my też po gościowo wyjazdowym weekendzie od samego piatku pewnie jeszcze długo takiego nie bedzie ale fajnie było
Z ta pogoda to choc tyle że na plusie a nie te straszne mrozy dziś oczywiscie jak wracałam ze sklepu musiałam sie wywrócić to już reguła boże dobrze że nie bylo tak w tamtym roku bo w ciąży dopiero byłoby niebezpiecznie choć wtedy nie mieszkałam w takiej dziurze ;-) gdzie dalej drogi białe i istne lodowisko

Zuzka też miala przez jakis czas czerwone policzki wtedy gdy regularnie wychodziliśmy zimowo na dwór mimo smarowania a i ja trafiłam do takiej pediatry która jest też alergologiem wiec może choc troche jestem ubezpieczona Niektórzy twierdzili ze na sile bedzie szukala alergi ale tak na szczescie nie jest

Samych słodkości dla Nikolki i Mikołajka:-):-):-)

A ja dzis bede robic goląbki na obiad przyjechal drugi brat to moge poszaleć:blink:

Dziewczyny pocieszyłyście mnie tym że i Wasze pociechy tak siadają.
Rzeczywiście jak zacznie chodzić to może się wszystko jej zminić

Dziewczyny zobaczcie jak to moje dziecie spi:baffled: tak jest wlasnie cala noc.Ma nogi albo glowe na mnie a mi zostaje 5 cm:baffled::eek: DSCF2312.jpg
DSCF2313.jpg
DSCF2314.jpg

Witam.
Dla weekendowych i dzisiejszych małych Jubilatów buziaki!!!

A na poprawę humoru dla tych, co zimy mają dosyć zdjęcie z sobotniego spaceru :)

Lecę Natalce zmienić pieluszkę i jakiś obiadek przyszykować. Właśnie wstała z drzemki i już mi się tu koło komputera kręci :baffled:

Załączniki

• moto_0198.jpg
    moto_0198.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Dziękuję Wam w imieniu Klaudii za wczorajsze życzonka. :)

Narazie tylko tyle... postaram się zajrzeć później.
Miłego dnia.

Do góry