reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Dzięki dziewczyny!
Wybiorę się do alergologa, do mojej pediatry nie mam zaufania
Zobaczymy, bo niczym jej nie smarowałam wychodząc na spacery, może rzeczywiście odmroziła sobie.
Dziubek, moja też tak robi siadając,
Wybiorę się do alergologa, do mojej pediatry nie mam zaufania
Zobaczymy, bo niczym jej nie smarowałam wychodząc na spacery, może rzeczywiście odmroziła sobie.
Dziubek, moja też tak robi siadając,
kwiateczek
majowa mama `08
Mrozy sa duze to faktzaden krem moze nie pomocKonradek ma krostki z auchem i zastaawiam sie tez od czegoDalam mu chleb iz maslem ode mnie ale juz obie te rzeczy probowalnapil sie dwie lyzeczki herbatkia byla z cytrynakurcze czyli cytrynaherbate juz pil we wakacje,mial 4 mies.Wchodze do kuchni a tesciowa go poino ale nic mu nie bylo,na szczescie
Dziubek ja mysle ze nie masz co sie martwic na zapasniektore dzieci raczkuja z podkurczona nozka,inne podciagaja sie na raczkach-lezac(tak corka mojej kolezanki raczkowala a skubana jak szybki lopez)kazde robi jak jest wygodniej i latwiejMysle ze pozniej sie to zmieni bo wiecej bedzie na nozkach a to juz wkrotce;-):-):-):-)
Dziubek ja mysle ze nie masz co sie martwic na zapasniektore dzieci raczkuja z podkurczona nozka,inne podciagaja sie na raczkach-lezac(tak corka mojej kolezanki raczkowala a skubana jak szybki lopez)kazde robi jak jest wygodniej i latwiejMysle ze pozniej sie to zmieni bo wiecej bedzie na nozkach a to juz wkrotce;-):-):-):-)
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Hannah, być może te policzki szorstkie są od mrozu, ale moja też miała i przeszło po odstawieniu białka. A na spacery chodzimy dalej i smaruję zawsze tym samym kremem.
sylwia85
Majowe mamy'08
Witajcie my też po gościowo wyjazdowym weekendzie od samego piatku pewnie jeszcze długo takiego nie bedzie ale fajnie było
Z ta pogoda to choc tyle że na plusie a nie te straszne mrozy dziś oczywiscie jak wracałam ze sklepu musiałam sie wywrócić to już reguła boże dobrze że nie bylo tak w tamtym roku bo w ciąży dopiero byłoby niebezpiecznie choć wtedy nie mieszkałam w takiej dziurze ;-) gdzie dalej drogi białe i istne lodowisko
Zuzka też miala przez jakis czas czerwone policzki wtedy gdy regularnie wychodziliśmy zimowo na dwór mimo smarowania a i ja trafiłam do takiej pediatry która jest też alergologiem wiec może choc troche jestem ubezpieczona Niektórzy twierdzili ze na sile bedzie szukala alergi ale tak na szczescie nie jest
Samych słodkości dla Nikolki i Mikołajka:-):-):-)
A ja dzis bede robic goląbki na obiad przyjechal drugi brat to moge poszaleć
Z ta pogoda to choc tyle że na plusie a nie te straszne mrozy dziś oczywiscie jak wracałam ze sklepu musiałam sie wywrócić to już reguła boże dobrze że nie bylo tak w tamtym roku bo w ciąży dopiero byłoby niebezpiecznie choć wtedy nie mieszkałam w takiej dziurze ;-) gdzie dalej drogi białe i istne lodowisko
Zuzka też miala przez jakis czas czerwone policzki wtedy gdy regularnie wychodziliśmy zimowo na dwór mimo smarowania a i ja trafiłam do takiej pediatry która jest też alergologiem wiec może choc troche jestem ubezpieczona Niektórzy twierdzili ze na sile bedzie szukala alergi ale tak na szczescie nie jest
Samych słodkości dla Nikolki i Mikołajka:-):-):-)
A ja dzis bede robic goląbki na obiad przyjechal drugi brat to moge poszaleć
kwiateczek
majowa mama `08
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam.
Dla weekendowych i dzisiejszych małych Jubilatów buziaki!!!
A na poprawę humoru dla tych, co zimy mają dosyć zdjęcie z sobotniego spaceru
Lecę Natalce zmienić pieluszkę i jakiś obiadek przyszykować. Właśnie wstała z drzemki i już mi się tu koło komputera kręci
Dla weekendowych i dzisiejszych małych Jubilatów buziaki!!!
A na poprawę humoru dla tych, co zimy mają dosyć zdjęcie z sobotniego spaceru
Lecę Natalce zmienić pieluszkę i jakiś obiadek przyszykować. Właśnie wstała z drzemki i już mi się tu koło komputera kręci
Załączniki
reklama
panistepelek
Fanka BB :)
Dziękuję Wam w imieniu Klaudii za wczorajsze życzonka.
Narazie tylko tyle... postaram się zajrzeć później.
Miłego dnia.
Narazie tylko tyle... postaram się zajrzeć później.
Miłego dnia.