reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam,

U nas weekend minął szybciutko. Niestety mąż pracował też w sobotę więc tylko praktycznie jeden dzień dla siebie mieliśmy:-( Już mam dośc tego jego pracy. Mam nadzieję że podwyżkę dostanie bo ta kasa co zarabia to za mała na tyle co on tam haruje.
Moja mała chyba jeszcze na coś ma uczulenie oprócz mleka bo ma takie czerwone policzki. Tylko nie wiem co może być temu winne. Odtawię kiwi i banany. Może po tym jej to badziewie na policzkach sie pojawiło.

DZIEKUJE ZA ŻYCZONKA DLA ZUZI. I SKŁADAM NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA DLA WEEKENDOWYCH SOLENIZANTÓW:-)

Ha-NN-aH
- to jakieś krostki małej się pjawiły???
Dotkass - a w jakim kierunku chciałabyś się dalej dokształcać??

A DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM MIKOŁAJKOWI I NIKOLCE TYSIĄCE BUZIAKÓW PRZESYŁAMY Z ZUZIĄ

Załączniki

• 0cd96790d0823c5a.gif
    0cd96790d0823c5a.gif
    16,4 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
Hannah, ja płacę za pepti niecałe 10 zł. W sumie to wychodzi taniej niż bym kupowała zwykłe mleko. A jakie mała ma objawy?

Dziubek, moja też ma czerwone policzki, ale już gładkie (przedtem były szorstkie). Strupy na nóżkach się wygoiły. Nie wiem, co jeszcze mogłabym odrzucić, żeby te policzki były normalne. Nie podaję jej glutenu, bo po tym też ją zsypało. My to się mamy z tymi uczuleniami :dry:

100 lat dla Mikołajka i Nikolki :)

panna_migotka - no właśnie ja się obawiam że jeszcze gluten może ją uczulać ale wtedy to i ja musiałabym z niego zrezygnować bo ja jeszcze cycem karmię. A takiej restrykcyjnej diety to ja sobie nie wyobrażam:-(

no ta ja jeszcze raz, teraz grzecznie powiem dzień dobry słoneczka majowe :-)
przepraszam, że poprzednim razem wyskoczyłam jak Filip z konopi, postaram się tak więcej nie robić:tak:
chciałabym złożyć zaległe życzonka, małym i większym solenizantom...

didl_www_gify_liq_pl%20%283%29.gif

no i dzisiaj mocno całuję Nicole Marlenki Mikołajka OLI

no i znowu musiałam przerwać pisanie:zawstydzona/y: ale do trzech razy sztuka...
u nas weekendzik bardzo miło spędzony, w sobotę bylismy na kabaretonie neo-nówka i paranienormlani, Mati w tym czasie był u babci i to własciwie jedyna przykra sprawa weekendu - strasznie przezywał, ze nas nie ma, ciągle pokazywał na drzwi, buziak w podkówkę, nawet się rozpłakał, jak babcia powiedziała do niego, "co nie ma mamy i tata?" ale na szczęście jak przyjechaliśmy po niego, to wszystko było juz dobrze..., a wczoraj pierwszy raz piekłam ryż z jabłkami i wyszedł palce lizać...cała nasz trójeczka się najadła :-D no a dziś znowu praca, praca, praca....ale mam dziwnie pozytywne nastawienie, jakoś mi tak lekko i wesoło...:rofl2:

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny! Po pierwsze przesylamy z Martynka mnostwo buziaczkow dla weekendowych solenizantow oraz dzisiejszych Nikolce i Mikusiowi z okazji okraglych miesiaczkow! Nie zagladalam bo maz byl i sami wiecie! Dzis rano juz pojechal :-( I znowu sami do swiat bedziemy! No ale cos kosztem czegos:-) Maz sie postaral i kupil mi okularki;-) Troszku wydal ale w koncu to cos nie kupuje sie co miesiac:-) Na zmaknietym wkleje Wam fotki!:-) A tak wogole to MAM JUZ DOSC ZIMY!!!

Witam:-)
Cosmo trzymam kciuki za mame,bedzie dobrze;-)
Hannah co to za krostki??
Aniusia podziwiam Cie,tyle czasu sama:-(G chcial wyjechac do Niemiec,kiedys tam robil,a ja do Pl w domu siedziec:wściekła/y:ale powiedzialam ze nie:no:tutaj to jeszcze cos mi dadza a tam to zabiora to czego nie mam:baffled::baffled:
Moja kolezanka tak ciagle sama jest,jej maz ciagle gdzies jezdzi:baffled:a ona z dwojka dzieci ale coz jak nie ma wyjscia:no::sorry2:

Ja po ciezkiej nocy:no:Konrad spaln znow z nami i to w poprzeg:baffled::baffled::baffled:ja jak zwykle na 5cm.Wczesniej mialam koszmary az musialam przyjsc bo G bo sie balam:sorry2:Usnal na sofie przed tv:baffled:ale mialam stracha:confused:
Teraz koncze kawusie:-)

Buziaki dla
Mikusia i Nikolki:-):-):-)

Witam,ja tez mam dosyc tej zimy !!!! W tym roku chyba nadrobiła zeszle zimy ;-) a jak tak patrzylam na pogode 16 dniowa to w sumie na plusie juz raczej ma byc,choc nie za duzo:sorry2:

Dziubek podwyzka podwyzka,ale najwazniejsze zeby pracy nie stracil w dzisiejszym kryzysie:no:

Nicolka i Mikolajku caluski na kolejne miesiecznice :-D:-D:-D:-D
23.gif

Ja też się witam, Mikuś zasnął, ja mam chwilkę dla siebie. Mam dziś na 15 do roboty, więc całe popołudnie J będzie pilnował synka, ciekawe jak mu pójdzie!

Buziaki dla Nikolki i Mikołajka! Sto lat maluszki:)

reklama
Witam,ja tez mam dosyc tej zimy !!!! W tym roku chyba nadrobiła zeszle zimy ;-) a jak tak patrzylam na pogode 16 dniowa to w sumie na plusie juz raczej ma byc,choc nie za duzo:sorry2:

Dziubek podwyzka podwyzka,ale najwazniejsze zeby pracy nie stracil w dzisiejszym kryzysie:no:

Pzypomniałas mi Iwonka o tym pogodowym portalu. Kiedys non stop na niego zaglądałam. Szczególnie jak mi się wyjazd wakacjowy szykował:tak:
Co do pracy to raczejmjej nie straci bo on w budowlance drogowej. na to pieniądze Państwo ma i na razie nie słychać żeby wstrzymywali budowy.

A ja właśnie popijam kawkę i gotuję zupkę kalafiorowa dla szkraba. Poszła mi spać po 30 min ściekania sie w łóżeczku i jedzenia pampersów:-D

Do góry