reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzisiaj podatki i trochę prawa celnego, cywilnego i pracy. Ciężko, jak jest jeden egzamin ze wszystkiego i tak naprawdę nie sposób nauczyć się porządnie, tylko trzeba wszystko liznąć po łebkach.

a ja miałam dziś wracać do wrocka, ale zostałam sobie jeszcze u mamy na śląsku. JUtro ma operację :baffled:

oj tak ja tez jestem stanowczo za wiosną! I współczuje nauki, jak to dobrze, że już skończyłam studia :tak:

Cosmolady trzymam kciuki za Mamę, a raczej za lekarzy, którzy będą ją jutro operować :tak:

Puścizna dziś straszna na BB, ale co się dziwić pogoda piękna, niedziela, jakieś spotkanka...my byliśmy na zakupach, R się obkupił...ja niestety dla siebie nic nie znalazłam, tzn., nie było tego co chciałam, ale już wychaczyłam na allegor i zaraz zamawiam nową zabawkę :tak::-):-):-)

Siedzę właśnie u Ami w pokoju z lapem na kolanach, Ona w łóżeczku śmiga i ani myśli zasnąć tak się rozbrykała, zagląda mi w ekran, gada coś i co chwila szczypie w rękę, a mężuś oczywiście leniu****a w sypialni oglądając kolejny "nowo nabyty" film :dry:. Coś pobąkiwał, że może jutro weźmie sobie wolne, żeby z nami pobyć, no bo przecież dzisiejszy dzień to tak jakby Go nie było, bo po melanżu :sorry2:

Co do nauki, ja Wam powiem, że czasem mam ochotę pójść gdzieś, ale teraz na jakieś studium, pani mgr ;-):tak::-) w końcu już jestem- i narazie mi wystarczy, ale poszłabym teraz w kierunku, który mnie kręci, chociaż trochę tego jest, więc najpierw musiałabym wybrać, który, a potem pomyśleć jak wykołować kasę ;-):tak:

Uciekam, dobrej nocki Kochane

Dziewczyny!
Przepraszam ni z gruszki ni z pietruszki pytanko do mam które podają to mleczko, ile kosztuje Bebilon Pepti 2 na receptę?
Podejrzewam skazę u Hani:zawstydzona/y:i muszę się wybrać do lekarza.

Ha-nn-ah ja kupowalam przy Mai raz to mleko i kosztowało połowę ceny co puszka mała, a że wtedy mleka były tańsze o ponad 10 zł więc Ci dokładnie nie powiem ale coś koło połowy ceny sklepowej

reklama
Dziewczyny!
Przepraszam ni z gruszki ni z pietruszki pytanko do mam które podają to mleczko, ile kosztuje Bebilon Pepti 2 na receptę?
Podejrzewam skazę u Hani:zawstydzona/y:i muszę się wybrać do lekarza.
Hannah, ok. 22 złotych kosztuje bez recepty, a na receptę 50% płacisz...:tak:

Do góry