reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam:-)
My wstalismy o 7.15:baffled:gdzie to wstawanie o 8-9ej:sorry:no ale tatus wstal,przeniosl sie na sofe i wzial go a ja pospalam jeszcz egogz:-)chyba sie zrekompensowac chcial za wczoraj choc dalej sie nie odzywa:evil:i dobrze:evil:
Musze sobie maznac pazurki zaraz bo probuje to zrobic od swiat:szok::szok:i nie mam czasu:no:pozniej na sylwka chcialam ale jak zwykle ja w kuchni.kapalam sie juz jak gosie byli:baffled:i na paznokcie braklo czasu:sorry:
Dzis u nas cos slonko nie wychodzi:baffled:oby pozniej bylo bo chce nad morze,tak dawno nie bylam a mam 200m w lini prostej:tak:brudne takie,nie to co nasze:no:
Kamilka Ty jestes chyba z Kielc,tesciowa mowila ze bylo -22stopnie dzis:szok::szok:

reklama
hej
witam was ja dzis troche musze pojezdzic dzisiaj...z adasiem robimy wypad do sklepu...

kwiateczek- nie mam termometra ale chyba bylo zimno bo tesciowa mowila ze jest zimno dzis bardzo...

My po spacerku, Ami pospała na dworku i troszkę w domku, dzięki czemu mogłam spokojnie zjeśc obiadek :tak:. Przed chwilą wrócił R :sorry2:, miał byc koło 10:00, zadzwonił o 12:00, że będzie później, wrócił i próbuje mnie przekupić wypadem na zakupy...hmmmm...brzmi miło, ale jeszcze go przetrzymam- teraz się kąpie- uciekam, bo chyba skończył a muszę pograć wkurzoną ;-):tak::-D:-D:-D

Buźka

Panistepelek wszystkiego naj dla coreczki:-):-):-)
9 buziakow;-);-);-);-)

Moj obiadek w toku...miala byc piers z kurczaka ale kiedy my bylismy w kosciele G chcial rozmrozic miesko w mikrofali i je ugotowal:wściekła/y::wściekła/y:teraz mamy skrzydelka a wczoraj byly udka:baffled::baffled:
Czy robicie taka slatke,mieszanke z roznych salat(lub pekinska)pomidor,papryka,ogorek,rodkiewka i to z moim ulubionym sosem wloskim:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pja czesto:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
no i dzis tez mam:-D:-D:-Dwczesniej byl rosolek:-p
Teraz zajadam ciasto(mrozonka z lidla-truskawkowo bitosmietanowe:-p):-p:-p:-p:-p:-ppychotkaaaa:-p:-)
Maly spi,nie bylismy nad morzem:sorry2:moze jeszcze choc watpie:baffled:slonko sie wydostaje z zza chmur tylko teraz:dry:

Cześć!
My dopiero co wróciłyśmy ze spacerku, jakoś tak dzień zleciał, że wyszłyśmy tak późno. Teraz mała przeszkadza dziadkowi, ja mam chwilę spokoju :-) Poza tym takie nudy, że nie mam co pisać :dry:
:-D:-D:-D, dobre...uważaj, żebyś nie zwariowała tak sama do siebie gadać :-D:-D:-D, ale przynajmniej z kimś inteligentnym porozmawiasz ;-):tak::-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DHahahahahahhaaaa!!!! Uśmiałam się :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja też się witam niedzielnie.

Najlepsze życzonka dla Klaudi :-)

Już z samego rana wyekspediowałam rodzinkę do mojej mamy (i gościnnie teściowej) i starałam się coś uczyć, ale to co dziś przeczytałam to kropla w morzu. A w domu jakoś tak cicho, pusto i smutno. Nie jestem przyzywczajona, bo od prawie 10 miesięcy nigdy nie byłam sama. Nawet sobie głowę w spokoju po ludzku umyłam, nie musząc kombinować i chować się przed maluchem :-), który jak tylko widzi mnie w łazience, zaraz stoi pod drzwiami i wali w nie, ewentualnie w ramach manifestacji złości wali w lustro w przedpokoju :dry:
Ja już chcęęęęęę wiosnęęęęęęę!!!

Do góry