reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Cześć mamy!
Hej
Kinia
- no ja sąsiadów też mam niezłych. U mnie to z góry babka o 24 szaleje na jakimś przyrządzie do ćwiczeń i u nas to strasznie słychać:wściekła/y: Pomaga walenie w kaloryfer:tak:
Nad nami do niedawna mieszkała taka szczylówa, jak tylko rodzice znikali za winklem, przychodził do niej chłopak i jazda! A darli się przy tym!!! Teraz mieszkają w inym miejscu i bawią dzidzusia. Za to mają zastępstwo - rodzice młodej. Wcale nie lepsi :dry:
Ale sie Wam pochwale,jaka milabym wygladac, oczywiscie to nie ja na zdjeciu :-)
Gloria, fantastyczna kieca!!!!!!!!! Ja bym jej za cholerę nie sprzedała, gapiłabym się w nią dzień w dzień! Przepiękna!
Jak poszlismy do terapeutki, to wyszlo ze z nim cos nie tak (czytaj-ma syndrom dyktowania, wladzy itp):tak::tak:
O proszę, to już wiem jak nazywa się choroba psychiczna mojego męża

Smutno mi się robi, bo jutro jedziemy do mojej mamy. Dominika zostaje u niej na dwa tyg., a ja pod koniec tyg. zaczynam się wdrażać do pracy. Jakoś już nie
Głowa do góry!!! Jakby co to pamiętaj, że jesteśmy z tobą
Mam wyrzuty czy jestem dobrą matką : raz ten pochłaniacz wilgoci, teraz zakrętka. Przecież jestem przy nim a on i tak robi coś takiego.
Przestań pierniczyć głupoty, oczywiście, że jesteś dobrą matką!!! Napewno najlepszą dla małego :tak:
Najlepsze życzenia dla Zosi, Zuzi, Michałka, Miku oraz Amelci :-)
Jesssssss.... ale ze mnie ciapa... zupełnie zapomniałam, nawet małej nie złożyłam życzeń, a teraz już śpi. To na śpiocha złożę. Zrobione :-)
Pozostałym maluszkom przesyłam mocne uściski. Tobie, Puchatko, też.

Ja dzisiaj w końcu wyszłam na spacer z mała, bo mi w końcu ślubny kółka naprawił w wózku. Ale piękna pogoda była! Uch! Coś jeszcze chciałam, ale zapomniałam

reklama
hi
wpadłam tylko na moment.
wróciłam z treningu.. hahha jak ja to ładnie nazywam, ale dziś znowu był wycisk (stepper, bieżnia, do tego trochę treningu wysiłkowe na ręce i brzuch).
jutro znowu idę. w weekendy tam pustki są.
małą "wypożyczam" teściowej.
aaa. warszawianki uwaga jutro ;-) znowu szaleję.
miłego wieczoru.

W imieniu Dominiczka dziękuję za życzenia i składam wszystkiego naj Zuzi, Zosi, Amelce i Michałkowi oraz dorosłej jubilatce Puchatce.

Ja zamiast cieszyć się weekendem robię zlecenie za free , wiec średnio cieszy i temat do d**y. Mąż mnie wmanewrował w robotę , powiedział, ze się odwdzięczy i poszedł i kupił mi najtańsze piwo:crazy:.A rano jak źle się czułam i poprosiłam, żeby wstał do Miku to powiedział " która jest? 7? chyba żartujesz" i przekręcił się na drugi bok.

Gloria- Ślub nie zając nie ucieknie...oby twój facet podołał wszystkim obowiązkom i nie zwariował doszczętnie.

W sumie wszystkim nam tego życzę. Specjalnie piszę doszczętnie bo o całkowite wyzdrowienie to już za późno, trzeba by był leczyć w łonie matki . Na szczęście mój synek będzie inny oczywiście....

Szopek... :-):-):-):-) Ty to normalnie mnie rozwalasz :rofl:
Ej, wiecie jaka ja durna jestem? Mamy w sieci komórkowej z mężem usługę darmowych minut i sms do wybranego numeru. Wczoraj mi się skończyła, więc chciałam znów na miesiąc załadować numer męża, a załadowałam... swój. Mogę przez bity miesiąc do samej siebie za darmochę dzwonić
Coś cienizna z frekwencją o tej porze... W takim razie idę jakiś film obejrzę, czy coś. Buziaki

NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Ale nastukałyście:szok: ciężko was nadrobić:-)
widzę,że jedziecie na mężów,dołączułabym gdyby nie to,że A. miał dzisiaj wolne i zabrał nas na małe zakupki:-) ciekawe co wymyśli jutro bo też ma wole:eek:

W sumie wszystkim nam tego życzę. Specjalnie piszę doszczętnie bo o całkowite wyzdrowienie to już za późno, trzeba by był leczyć w łonie matki . Na szczęście mój synek będzie inny oczywiście....

Szopek, no ja nie widzę inaczej...:-D:-D:-D

Wczoraj mi się skończyła, więc chciałam znów na miesiąc załadować numer męża, a załadowałam... swój. Mogę przez bity miesiąc do samej siebie za darmochę dzwonić
Coś cienizna z frekwencją o tej porze... W takim razie idę jakiś film obejrzę, czy coś. Buziaki

:-D:-D:-D, dobre...uważaj, żebyś nie zwariowała tak sama do siebie gadać :-D:-D:-D, ale przynajmniej z kimś inteligentnym porozmawiasz ;-):tak::-D:-D:-D

widzę,że jedziecie na mężów,dołączułabym gdyby nie to,że A. miał dzisiaj wolne i zabrał nas na małe zakupki:-) ciekawe co wymyśli jutro bo też ma wole:eek:

No mnie zastanawia co wymyśli mój...na kacu, chociaż nocuje u kumpla, więc wróci już trzeźwy, więc będę mogła powiercić mu dziurę w brzuchu, żeby coś wymyślił :tak:

Pożegnałam i się ostatnia i witam się pierwsza,

Ja dziś w miarę wyspana,ale to dlatego, że koło 3:00 zabrałam Ami do siebie...spałyśmy do 7:00, a Ami od rana już szaleje, teraz właśnie chowa się za zasłoną :-D

Piękna pogoda dziś się zapowiada, więc czekamy na R i muszę wykminić na co go namówić, bo napewno nie pozowlę mu na "zdychanie" w domu :tak::-)

Miłego Dnia dziewczynki :tak::-)

Witam sie niedzielnie.My na nogach,tzn ja na nogach od 7:30 bo tatus z Vanesska spali do teraz prawie,a ja umylam juz wlosy ,ugotowalam obiad.Idziemy pozniej na bazarek bo malzon idzie sobie filmy wymienic.Wczoraj bylismy popoludniu u tesciow po Vanesske,ktora z babcia piekla babeczki :-)

nie mogę już z tego mojego gluta!!!od rana nic tylko na ławę się wspina i przerwy na reklamę robi :tak: jak na razie humorki dopisują,jeszcze nie wiemy co dzisiaj będziemy robić
miłego dzionka:-)

reklama
czesc, ja tylko narazie na moment.

Solenizantom wczorajszym i dzisiejszym, małym i większym - buziaczki, uściski i najgorętsze życzonka zdrówka i uśmiechu!!!

My mamy pełne rączki roboty, wiecznie jestem zaganiana, a jak dziecko śpi to zamiast zrobić sobie cos do jedzenia to cały ten czas spędzam na telefonie :wściekła/y:

Wczoraj Nikolka miała taki boski nastrój ze dziecka nie poznałam :baffled:
Spała tylko godzine przed południem, potem dopiero późnym wieczorem, a mimo to usmiech od ucha do ucha i jak gadała!!!!!! Cały dzień śpiewania, mruczenia, gadania :happy:
Ciudna była!
Dzisiaj zaliczyła z rana 3 guzy, więc marudna :sorry2:

Do góry