Cześć mamy!
Pozostałym maluszkom przesyłam mocne uściski. Tobie, Puchatko, też.
Ja dzisiaj w końcu wyszłam na spacer z mała, bo mi w końcu ślubny kółka naprawił w wózku. Ale piękna pogoda była! Uch! Coś jeszcze chciałam, ale zapomniałam
Nad nami do niedawna mieszkała taka szczylówa, jak tylko rodzice znikali za winklem, przychodził do niej chłopak i jazda! A darli się przy tym!!! Teraz mieszkają w inym miejscu i bawią dzidzusia. Za to mają zastępstwo - rodzice młodej. Wcale nie lepsiHej
Kinia - no ja sąsiadów też mam niezłych. U mnie to z góry babka o 24 szaleje na jakimś przyrządzie do ćwiczeń i u nas to strasznie słychać Pomaga walenie w kaloryfer
Gloria, fantastyczna kieca!!!!!!!!! Ja bym jej za cholerę nie sprzedała, gapiłabym się w nią dzień w dzień! Przepiękna!Ale sie Wam pochwale,jaka milabym wygladac, oczywiscie to nie ja na zdjeciu :-)
O proszę, to już wiem jak nazywa się choroba psychiczna mojego mężaJak poszlismy do terapeutki, to wyszlo ze z nim cos nie tak (czytaj-ma syndrom dyktowania, wladzy itp)
Głowa do góry!!! Jakby co to pamiętaj, że jesteśmy z tobą
Smutno mi się robi, bo jutro jedziemy do mojej mamy. Dominika zostaje u niej na dwa tyg., a ja pod koniec tyg. zaczynam się wdrażać do pracy. Jakoś już nie
Przestań pierniczyć głupoty, oczywiście, że jesteś dobrą matką!!! Napewno najlepszą dla małegoMam wyrzuty czy jestem dobrą matką : raz ten pochłaniacz wilgoci, teraz zakrętka. Przecież jestem przy nim a on i tak robi coś takiego.
Jesssssss.... ale ze mnie ciapa... zupełnie zapomniałam, nawet małej nie złożyłam życzeń, a teraz już śpi. To na śpiocha złożę. Zrobione :-)Najlepsze życzenia dla Zosi, Zuzi, Michałka, Miku oraz Amelci :-)
Pozostałym maluszkom przesyłam mocne uściski. Tobie, Puchatko, też.
Ja dzisiaj w końcu wyszłam na spacer z mała, bo mi w końcu ślubny kółka naprawił w wózku. Ale piękna pogoda była! Uch! Coś jeszcze chciałam, ale zapomniałam