reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Kwiateczek ja wogole nie pijam kawy a jesli juz to jak mnie najdzie lub dla towarzystwa jak ktos jest.Kiedys pilam fusiare z rana i do tego papieros z rana i tak na czczo(na szczescie dawno ,dawno temu tak bylo) a teraz jesli juz to rozpuszczalna i to jedna lyzeczka + mleko ;-)

Vanesska juz pojechala,Klaudia zasypia w swoim lozeczku.Obwarzanki baaaardzo jej smakowaly:tak:Ide ogarnac te mase po rozrzucanych zabawek po calym domu:sorry2:a potem chyba jedziemy do sklepu po pierdolki.

No tak i naszej Puchatki dzis urodziny :-) Cos sie dlugo nie odzywa...?

Puchatka zycze spelnienia Twoich marzen!!!!!!!!!
vgfwz9.jpg

Iwonko jestem na wezwanie i bardzo dziękuję za życzenia :tak::tak::tak: trawię to swoje przymusowe słomiane wdowieństwo no i Majka jest ostatnio tak absorbująca ze padam wieczorami bo jak nie na rączki to muszę patrzyć co robi bo staje wszędzie i przy wszystkim no i raczkuje jak szalona ale zaczynam organizować sobie wszystko powolutku i wypracowałam w swoim planie też czas na BB chyba teraz szczególnie go potrzebuje bo ja jakoś wielu znajomych tu nie mam rodzinka daleko więc musze się gdzieś czasem schronić i porozmawiać z dorosłymi ludźmi:tak:

wszystkli dzisiejszym solenizantom wszystkiego dobrego rośnijcie zdrowo kochane okruszki:-):-)

Ja tez sie dolaczam do zyczen dla maluszkow i ich mam.
U nas znowu goraco, 38 stopni... Juz moglo by sie to lato skonczyc:tak:
Kwiateczek, moj P jest irlandczykiem, ja mieszkalam tam przez 2 lata, tak sie poznalismy.
Ja wlasnie jem bolognese, yum. a pozniej wychodzimy na male piwko, znajoma przychodzi popilnowac Isabelke

Najlepsze życzenia dla Zosi, Zuzi, Michałka, Miku oraz Amelci

Oczywiście również wszystkiego dobrego dla Puchatki

Widze, że chyba ja jedyna nie mogę narzekac na wczesne wstawanie córci, bo ona budzi się dopiero koo 9 - 9.30, ale wczesniej też miała okres, że o 7 była już pobudka.

Puchatko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,cmok,cmok;-):-):-):-)
Milego dnia Ci zycze,pusc totka a noz....;-);-)

Kondzio wstal wiec jeszcze chwilka i obiadek:-ppozniej spacerek.Sloneczko swieci ale jest chlodnawo:baffled:ja to zmarzluch jestem:sorry2:
Iwonka ja kiedys pilam parzona,w Pl pozniej nauczylam sie tu pic z mlekiem rozpuszczalna a od niedawna pije znow fusy ale z mlekiem:tak::tak::tak:

Milego popoludnia kobiety;-):-)

ja tylko na chwilkę bo zaraz wychodzimy,A.ma dzisiaj wolne także trzeba to wykorzystać:tak:
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1000 BUZIAKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam się wieczorkiem,

Wasze życzenia zdrówka chyba pomogły, bo czuję się już znacznie lepiej :tak::-)

Na początek Najlepsze życzonka dla tych młodszych jak i dla tych trochę straszych (Puchatko- tutaj Ciebie mam na myśli :-);-):tak:)

gloria, przekichane z tymi facetami, chociaż może i lepiej, że tak wyszło- po co zmuszać faceta, potem będzie miał żal i pretensje, a tak możesz go kopnąć w dupę i powiedzieć "żegnaj" ;-)

Ja dziś noc w miarę spokojna, R nasmarował mnie na noc, nałykałam się "rozgrzewaczy",, przykryłam kołdrą, kocem i narzutą, bo straaaasznie zimno mi było...i jakoś przeszło, w nocy R wstawał do Ami, rano też się nią zajął...a teraz pojechał na melanż do kumpla...hmmm...w sumie zasłużył (może za dobra jestem ;-):tak::sorry2:). Byłyśmy dziś z Ami na spacerku po tygodniowej przerwie w dostarczaniu tlenu :tak:, oglądała kaczuszki, śnieg i dzieci zjeżdżające na sankach z górki, krzywiąc się przy tym, bo słoneczko dziś ostro dawało po oczach :tak::-). Liczę w głębi serca na to, że dzięki temu dotlenieniu pośpi ładnie w nocy, jak nie to cóż węzmę ją do siebie i będziemy spały razem...

Co do kurnika, kiedyś dawno...dawno temu bywałam tam i grałam w co tylko się dało, można powiedzieć, że byłam uzależniona w podobnym stopniu jak jestem teraz od Was, od BB...w sumie to nawet o tym zapomniałam...hmmmm...chyba znów zacznę tam zaglądać...dzięki za przypomnienie

Miłej nocki Kochane

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczorowa pora:-)a tu cisza,wszystkie z mezusiami:wink:;-)
My dzis byliusmy na spacerku w parku,pokarmislimy kaczuszki:tak:G zrobil 3 zdjecia...ech i dwa do niczego:baffled:co ja z nim zrobic mam:sorry:Jutro wyciagne go nad morze bo od poniedzialku bedzie pracowal przez 2 tyg non stop:baffled:
oki lece narazie,moze poznbiej wpadne choc wlasnie sacze piwko...:-);-)

Do góry