kwiateczek
majowa mama `08
Lece juz polezec.Konrad wlasnie usnal wiec odpoczne troche bo w nocy pewnie znow bedzie nie spane
Udanej nocy zycze
Udanej nocy zycze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też właśnie zapijam piwkiem zmęczenie.Moi faceci już śpią, tak to jest jak się wstaje o 5. Mikuś wymęczony i spłakany po szczepieniu, oby temperaturki nie było. Ja też dziś brnęłam przez zaspy, we Wrocku padało non stop, teraz spokój, przestało. Ciągnęłam wózek za sobą a nie pchałam, nie pamietam takiego śniegu.
Piwko wypite, musiałam bo dzicko mi dało dziś w kość, tak jak pisała Szopek, włazi wszędzie, wszytsko ściąga, je, drze, ciamka, otwiera, wyciąga, wali w podłogę, szura krzesłami...boszzz. !
Eh, to dluga historia z tym slubem, nie mam dostepu do watku zamknietego wiec tu napisze.
Moj P od poczatku jakis dziwny stosunek mial do malzenstwa, niby sie zareczylismy, zaczelismy planowac slub na maj,a tu nagle on mi zaczal wmawiac,ze cos ze mna nie tak( czytaj-wariatka),ze niby ja mam tyle problemow i niby nawet bipolar syndrom, jak ktos o tym slyszal. I ze on sie nie bedzie ze mna zenil,bla bla...I ze w ogole to tylko dla mnie mial byc ten slub,on go nie chcial. Jak poszlismy do terapeutki, to wyszlo ze z nim cos nie tak (czytaj-ma syndrom dyktowania, wladzy itp)
No wiec pisalam wczesniej ze to z powodow "zdrowotnych" bo nie wiedzialam jak to ujac.
Ale slubu ja teraz nie chce,moze jemu sie odwidzi... No i suknia, butki na sprzedaz
Tak wiec, kobitki, tak to jest,faceci z nas probuja wariatki zrobic, jak nie wiedza jak sobie ze soba radzic.
wakacje w europie ( bilety masakra, ok 8tys dolarow!!!!), to czlowiekowi odbija.