reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Czesc Dziewczyny! Moj mezus juz w domu:-) Jechal cala noc wiec teraz odsypia troszku a mala z nim:-) Spia juz bite 2 h!!! U nas noc lepsza nie mogla byc:-) Mala spala od 22 do 8 rano bez ani jednej pobudki!!! Ja juz posprzatalam i ugotowalam obiadek:-) Wstana to zjemy i jedziemy gdzies jak to zawsze:-) Jutro jedziemy kupic okularki dla mnie bo zle widze:no::-( Przyjechal na 3 dni tylko wiec musimy sie nacieszyc soba:-) Dotkass zdrowiej kobitko! Wiem jak to jest bycie sama w domu z dzieckiem! Gloria fajna suknia:-) Tylko czemu slubu nie bedzie:confused:Sorki jak czegos nie doczytalam:sorry2:

Aniusia, naciesz się mężulkiem ;-)...zazdroszę nocki, Martynka pewnie wyczuła, że Tatuś w domku i stwierdziła, że da się nacieszyć Mamusi, czuła się bezpieczniej- nie musiała Cię pilnować :tak:

Gloria fajna suknia:-) Tylko czemu slubu nie bedzie:confused:Sorki jak czegos nie doczytalam:sorry2:

Eh, to dluga historia z tym slubem, nie mam dostepu do watku zamknietego wiec tu napisze.
Moj P od poczatku jakis dziwny stosunek mial do malzenstwa, niby sie zareczylismy, zaczelismy planowac slub na maj,a tu nagle on mi zaczal wmawiac,ze cos ze mna nie tak( czytaj-wariatka),ze niby ja mam tyle problemow i niby nawet bipolar syndrom, jak ktos o tym slyszal. I ze on sie nie bedzie ze mna zenil,bla bla...I ze w ogole to tylko dla mnie mial byc ten slub,on go nie chcial. Jak poszlismy do terapeutki, to wyszlo ze z nim cos nie tak (czytaj-ma syndrom dyktowania, wladzy itp):tak::tak:
No wiec pisalam wczesniej ze to z powodow "zdrowotnych" bo nie wiedzialam jak to ujac.
Ale slubu ja teraz nie chce,moze jemu sie odwidzi... No i suknia, butki na sprzedaz:tak:
Tak wiec, kobitki, tak to jest,faceci z nas probuja wariatki zrobic, jak nie wiedza jak sobie ze soba radzic.:no:

to gloria nieciekawie masz z tym swoim przyszłym niedoszłym mężem i rzeczywiście tak to z nimi jest,że jak coś jest nie tak to winy szukają w innych:tak:
u nas spokój jak zwykle z resztą:dry: dzisiaj nie pada ale za nic nie chce mi się z domu wychodzić:sorry:
mały przebudził się o 7mej,wypił mleczko i dopiro o 11tej dał o sobie znać :szok:
teraz znowu śpi i mogę chwilę odpocząć,odkąd zaczął stawać oczy muszę mieć dosłownie w d...uszy:-)

Witam.:-)A my w sumie wyspani,co prawda tylko do 7:30 spalismy:sorry2:...a z tym wczesnym wstawaniem skoro swit to ja tak mialam z Vanesska jak byla mala,ze wstawala mi kolo 5 rano bo slonce w pokoju juz jest latem...:angry:
Bylam na spacerku z dziewczynkami,zakupy,gotowanie ,sprzatanie i tak dzien zlecial.Ale bylo dzis super,na sloneczku tak cieplusio az milo :tak:
Kwiateczek nie wiem czy ten sam link dostalas co ja ,ale przypuszczam ze tak.Ja u tej dziewczyny juz zamawialam zdjecia wiec jest ok napewno.Moj antywir pokazywal ostatnio tez ze mam trojana(pisalam wam o tym kilka dni temu) i w koncu sama doszlam do tego ze ze uczepil sie mojego R oryginalnej gry na PC.Wiec alarm odwolany ;-)
Dotkass zycze zdrowka duzo duzo:tak:
Aniusia a ty sie na ciesz mezulkiem dobrze :-p:-)
Migotka ja bym tez dzwonila.....tym bardziej ze sama nie jestes tylko innym sasiadom tez gosciu przeszkadza.:sorry2:
Gloria sukienka sliczna,a z tym chlopem to moj chyba ma to samo.:angry:tylko nie wiem ile sie da tak zyc pod jednym dachem.:-(
Panistepelek a czemu ty wozisz mame o 5 rano? Nie moze ktos inny?Niezle sie na mordowalas:sorry2:

I juz nie wiem co mialam napisac,pozdrawiam wszystkie majoweczki :-):-):-):-):-):-)

Witam.
Moje lasencje śpią, posprzątałam i mam luz póki się Natalka nie obudzi (strasznie dzisiaj nerwa łapie jak wstanie i jej się klepnie - normalnie cały czas by stała - albo się ją weźmie z tego wstania, :baffled:).
panistepelek no niezłą gimnastykę miałaś z rana :szok:. Dobrze, że niedaleko domu się popsuło auto. Na przyszłość będziesz pamiętać, żeyb komórczaka brać ze sobą.

Ja też dostałam tego spama na pocztę ale zaraz go usunęłąm, bo mnie takie wiadomości wkurzają i tyle.

Dotkass zdrowiej kobito.

Aniusia miłych chwil z mężem.

Gloria łądna suknia, szkoda, że się nie przyda ale to chyba lepiej.

U nas sypie śnieg, i tak już od tygodnia :baffled::angry:. Nawet mi się nie chciało z dziewczynami wyjść na dwór :zawstydzona/y:. Teraz to wali nie na żarty a mężuś gdzieś tam w drodze między Katowicami a Częstochową :-(.

reklama
jo-anna-on - Tylko co mi po komórce jak ja przeważnie mam puste kąto.

iwonka - Moja mama na ogół jeździ rowerem do pracy ale czasem z różnych przyczyn trzeba ją zawieść czy przywieść a że tacie zabrali prawko, siostra na studiach to tylko ja kieowca zostałam w domu.

Do góry