reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

My dziś byłyśmy na spacerze. Kurcze, przejechać przez te niedśnieżone chodniki to jakiś horror. Ja ciągnę wózek, który ma kółka do połowy w śniegu, pot się ze mnie leje, ludzie się patrzą jak na wariatkę :-D To dopiero spacer, relaksik i w ogóle :rofl2:

Dziewczyny, a o jakiej Wy wiadomości cały czas piszecie? Chodzi o jakąś wiadomość na bb?

reklama
No niestety, slonko slonkiem, fajnie cieplo, ale jak sie nie uwaza, nie pije duzo plynow, a za duzo kawy odwadniajacej z nerwow, to sie konczy wysuszonym:-D Dali mi jakies leki na te migrene w szpitalu, ale tak mna zaczelo telepac, ze nie wiedzialam co sie dzieje :no:
Wlasnie probuje zarobic jakies pieniazki, wyprzedaje wszystkie stare ksiazki na ebay, no i wystawilam swoja suknie... Buu :cry Slubu jednak nie bedzie. Ale sie Wam pochwale,jaka milabym wygladac, oczywiscie to nie ja na zdjeciu :-)

Suknia sliczna,ja taka bym wlasnie chciala ale moj slub tez chyba nigdy nie nastapi:no::no:

Eh, to dluga historia z tym slubem, nie mam dostepu do watku zamknietego wiec tu napisze.
Moj P od poczatku jakis dziwny stosunek mial do malzenstwa, niby sie zareczylismy, zaczelismy planowac slub na maj,a tu nagle on mi zaczal wmawiac,ze cos ze mna nie tak( czytaj-wariatka),ze niby ja mam tyle problemow i niby nawet bipolar syndrom, jak ktos o tym slyszal. I ze on sie nie bedzie ze mna zenil,bla bla...I ze w ogole to tylko dla mnie mial byc ten slub,on go nie chcial. Jak poszlismy do terapeutki, to wyszlo ze z nim cos nie tak (czytaj-ma syndrom dyktowania, wladzy itp):tak::tak:
No wiec pisalam wczesniej ze to z powodow "zdrowotnych" bo nie wiedzialam jak to ujac.
Ale slubu ja teraz nie chce,moze jemu sie odwidzi... No i suknia, butki na sprzedaz:tak:
Tak wiec, kobitki, tak to jest,faceci z nas probuja wariatki zrobic, jak nie wiedza jak sobie ze soba radzic.:no:

Sorki ale jakis dziwny ten facet,nie wie co ma.Ja bym juz go pogonila skoro nie szauje tego ty chcesz:baffled::no:
Ja wlasnie sie zastanawiam bo G mnie dzis wkurzyl strasznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak zwykle jeden temat jest zawsze nie doruszeniaq;jego rodzina a moja-nie wazne.Ja jestem obiektywna co do mojej,jego ale on tylko do mojej rodziny bo jego to jest juz tabu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam dosc normalnie:angry::-:)-(juz nie wiemco z nim zrobic:dry:kiedy juz jest lepiej to zawsze cos pojawi sie nowego:no:

Aniusia naciesz sie kochana,chociaz Ty:sorry2:
lece obiad podac,spalony bo ja usypialam malego kiedy on mial to zrobic ale coz na kurniku schodzi troche:wściekła/y::wściekła/y:teraz bedzie jadl sam,spalone:no:

Witam
moja córka doszczętnie zwariowała. miałam dziś pobudkę o 6 rano. normalnie to 7 jak w zegarku

Hej
Moja też o 6 wstała. I chyba już o tej godzinie pobutki będą.

Mikuś chyba pobił wszystkich, wstał o 5 :baffled: i dalej szaleje. Czasem myślę, że ma ADHD, serio.

Dzień dobry!
Mój Mikołaj wstał dziś o 5.45. Można z nim oszaleć.
No to ja pobiję, od dwóch dni Hania wstaje o 5:00:confused::zawstydzona/y:
Mąż przenosi się do drugiego pokoju, a ja walczę z małym łazikiem.:baffled:
Czy z tym spaniem sie polepszy? Mam nadzieję.:dry:

Zaraz strzelę piwko, bo cięzki dzień za mną uff.....:sorry2:

Witam się wieczorem

Wpadłam tylko na chwilę. Cały dzien siedziałyśmy w domu, bo strasznie u nas sypie. Za chwilę będę pakować rzeczy Dominiki. Smutno mi się robi, bo jutro jedziemy do mojej mamy. Dominika zostaje u niej na dwa tyg., a ja pod koniec tyg. zaczynam się wdrażać do pracy. Jakoś już nie czyję tego klimatu.
Mam nadzieję, że te dwa tyg. szybko miną, zwłaszcza, że 6 marca mam egzamin teoretyczny. Strasznie odległe terminy są też na praktyczny, ale dzięki temu ominie mnie jazda po śniegu.

Nie wiem jak często uda mi się do was wpadać, ale postaram się jak najczęściej.

moj maly tez dzis nie zbyt seny:baffled:rano spal pol godz w aucie i popoludniu ok pol godz na spacerze.Prawie padal ok 17ej ale nie dal sie uspic i buszuje do tej pory:baffled:boshh oby noc choc przespal za to:sorry:pobozne zyczenie pewnie:sorry:
Hannah ja tez sacze bo juz nie mam sily dzis,musze sie wyluzowac:confused:kupila dzis sobie buty do kurteczki,brazowe przecenione:tak:i super bielizne(haleczka i stringi-a tech nie lubie)ae coz,na pokaz dzis nie sa:no::no::evil:
Kupilismy malemu troszke ubran,jutro zrobie zdjecia to wam pokaze,super sa:tak::-):-):-):-):-)ale od 12mies-18miesjuz sie nie moge doczekac kiedy zaloze je:-D:-D:-D:-D:-D
Wazylam malego,ma 9200 czyli rowno na lini:tak::tak:ostatnio schudl i przez mies nic nie przytyl wiec duzo nie ma ale jest ok;-);-)ja cale zycie bylam za chuda wiec i on drobny:-D:-D:-D
Kangurka wejdz na wozkowy;-)

reklama
To chyba wszystkie nasze dzieciaki się zawściekły. Miku wstał o 6 spał 40 minut na spacerze a tak szalał aż do teraz ( choć normalnie to godzinę wcześniej ma spanko).
Jakby był na jakimś dopalaczu, wszędzie włazi, wszystko rozwala, wspina się i tak ciągle , ciągle. Zresztą co ja wam będę opowiadać jakbyście dzieci nie miały.
P. mi dziś mało (z tendencja do wcale) nie pomagał ale zaganiany dziś to mu wybaczam. Sam dopiero obiad wszamał czyli konserwę turystyczna sobie otworzył - niech ma.

Ostatnia edycja:
Do góry