reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej
Moja też o 6 wstała. I chyba już o tej godzinie pobutki będą. Już któryś raz z rzędu o tej godzinie się budzi. olety zawsze ma zasłonięte więc światło raczej jej nie budzi. Tyle że jej pokój jest od wschodu to pomimo rolet jets jasniej w pokoju.

Kinia
- no ja sąsiadów też mam niezłych. U mnie to z góry babka o 24 szaleje na jakimś przyrządzie do ćwiczeń i u nas to strasznie słychać:wściekła/y: Pomaga walenie w kaloryfer:tak:

Dotkass- zdrówka Ci życzę no i żeby się ułozyło z Twoim facetem:tak:

reklama
Sąsiad sobie wczoraj urządził koncert, ale tym razem tylko do 24 (kiedyś napierdzielał od 2,30 do 4 w nocy :crazy:, więc do 24 to jest luksus). Teraz gnój też napierdziela :angry: On chyba jakiś upośledzony jest.
ile ona ma lat?
rozmawiałaś z nim na ten temat?
ja swojemu zapowiedziałam, że jeszcze jeden taki wybryk i dzwonię na policję.
2 zgłoszenia i płaci grzywnę - 500zł. jesli go stać na to to spoko.

Kinia
- no ja sąsiadów też mam niezłych. U mnie to z góry babka o 24 szaleje na jakimś przyrządzie do ćwiczeń i u nas to strasznie słychać:wściekła/y: Pomaga walenie w kaloryfer:tak:
to tak jak z pięścią u mnie wczoraj.
ale ten z boku jest ok. jak zadzwonię to przyciszy :-)
no i rzadko robi jakieś imprezy. wczoraj po prostu straszliwie głowa mnie bolała.

właśnie martwi mnie bardzo mój ból głowy. codziennie wieczorem mnie boli i to dość mocno :baffled: chyba będe musiała pogadać o tym z lekarzem.

Mikuś chyba pobił wszystkich, wstał o 5 :baffled: i dalej szaleje. Czasem myślę, że ma ADHD, serio.

Dotkass, zdróweczka i żeby się między Wami poukładało:tak:.

Kinia, dla mnie ból głowy to chleb codzienny od kilku lat. Pomaga Solpadeina musująca (polecam, spróbuj). Ja mam zdiagnozowane migreny i czasem jak mam atak, to muszę brać bardzo silne leki, niestety. 2szt kosztują 20zł, ale nie mam wyjścia. Radzę skonsultować to z lekarzem, może coś z ciśnieniem?

Kinia, facet ma 32 lata i jest strasznie zryty. Nie da się z nim rozmawiać, bo trzaska Ci drzwiami przed nosem. Taki typowy dresiarz z wyżartym mózgiem. On uważa, że jak mi przeszkadza, to powinnam sobie kupić dom na wsi. Raz wezwałam policję, to miał o to do mnie straszne pretensje :szok: Ja już nie chcę się z nikim kłócić, więc zaciskam zęby i znoszę. Zresztą nie tylko ja, bo sądziadom pod nim i obok też przeszkadza.

Witam sie i ja:-)
no my wstalismy o 7.20:-)calkiem nie zle dzisdiaj ale w nocy pobudka byla.DZis prubowal pruknac sobie i nie mogl,prezyl brzusio:sorry:krzyku troche bylo wiec dalismy mu troche nurofenu ale i tak latwo nie poszlo:no:usnal w koncu ze mna bo jakis dziad obok cial jakby metal o 2 w nocy:angry::angrynie mogl spac bo jego sypialnia jest od ulicy:sorry:wyladawal ze mna:baffled:
Dotkass bedzie dobrze:wink:wik:;-)
Migotka a skad bezdzie wiedzial ze Ty dzwonilas?? ja bym dzwonila co noc:evil::evil::evil:i jeszcze dodala ze grozi:evil::evil:masz male dziecko ktore chce spac a to zawsze rusza:tak::tak:
Mam pytanko;macie moze jakis sposob na bolacy kark:baffled:G spal przed wczoraj na sofie i boli go szyja cala,nie moze sie odwrocic.Prosilam zeby posmarowal sie viciem albo wzial jakas tab ale nie,jak zwykle:angry::angry::angry:do szalu mnie doprowadza:angry:

Dzień dobry!
Mój Mikołaj wstał dziś o 5.45. Można z nim oszaleć.

Kwiateczek, ja też dostałam wiadomość od tej laski, wystawiłam jej ostrzeżenie. Nie otwierałam żadnego linku bo się wkurzyłam za ten spam. NIech sobie zamieści ogłoszenie, a nie ludziom d..e zawraca!

Miłego dnia wszystkim!!

O jakiej wiadomości mówicie?

Kwiateczek, on wiedział, że to ja dzwoniłam bo my tu jesteśmy stosunkowo nowymi lokatorami, a skoro nikt przez tyle lat nie wezwał policji, to było jasne, że ja wezwałam. A poza tym pałecjanci wyszli najpierw do mnie na górę :rolleyes2:

Kinia - może ten ból to jakiś migrenowy jest?? Niech lepiej to lekarz sprawdzi

Kinia, dla mnie ból głowy to chleb codzienny od kilku lat. Pomaga Solpadeina musująca (polecam, spróbuj). Ja mam zdiagnozowane migreny i czasem jak mam atak, to muszę brać bardzo silne leki, niestety. 2szt kosztują 20zł, ale nie mam wyjścia. Radzę skonsultować to z lekarzem, może coś z ciśnieniem?

boję się właśnie, że to migrena. :-(
muszę pójść na kontrolę w marcu, bo mam także gorą tarczycę, więc od razu powiem o głowie. ale to zabrzmiało :-D
Solpadeinu na pewno spróbuje. ostatnio jak mnie głowa bolała to aż byłam czerwona na twarzy.

kwiateczek ma rację z tym wzywaniem policji.. z grożeniem także. to jest karalne. panna_migotka ja rozumiem, że się boisz. niech twój facet pójdzie i powie mu po męsku, że a)hałasowanie po 22 to naruszenie ciszy nocnej, b) grożenie komuś to przestępstwo. oczywiście ja to najprościej powiedziałam. :-)

reklama
Ola on przyslala mi druga ze limk jest ok bo jej Avast sprawdzil,mog sprawdzic na alegro tez:baffled:odp za ja ma kaspersky i przyslal wiadomosc ze link ma konia troj:angry::angry::angry:
Kinia idz do lekarza,lepiej sprawdzic:tak:
Co do grozenia to pewnie ze karalne,mysli moze ze jest bezkarny:angry:takie miesniaki nie mysla zbyt dobrze:baffled:
Ide dac Konradkowi sniadanko i sama musze zjesc:-)dzis jedziemy do tego pol sklepiku ale wczesniej zwazyc Konradka.Stanelam z nim na naszej wadze to pokazuje ze ma 10kg:szok:nie mozliwe:sorry:

Do góry