reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
oj dziewczyny, aleśmy sobie pospały :zawstydzona/y:
3 godziny. mała zjadła 2 gie śniadanie. położyłam ją na chwilę do siebie do łóżka, przytuliła się i tak zasnęłyśmy. jeszcze mi się ziewa.

Cosmolady O nowa mame mamy:-D:-D:-D
zartowalam:sorry:co u Ciebie,troche Cie nie bylo:baffled:

A my nie pojechalismy do tego sklepiku bo mielismy rozmowe w pracy i do 20 mraca bede pracowac,oczywiscie po urlopie ktory konczy sie 5go:baffled:to sie nie narobie:baffled:w kazdym razie bulismy tylko w naszym sklepie bo zamowilam paczusie ale jak zwykle ich nie ma,beda popoludniu czyli moj czwartek zacznie sie poznniej.Dlatego nie lubie kupowac tutaj,chleb jest tez wieczorem czyli jem na drugi dzien juz i jest juz wczoranszy:baffled:ale napisalam:rofl2::rofl2:ale rozumiecie mnie:sorry2::sorry2:jutro pojedziemy:confused:
Teraz tatus jest na spacerku z Konradkiem a ja pichce sosik i chyba kopytka zrobie:-p:-p:-p:-p

Kinia za długo dzisiaj pospała i główka boli:-:)-) mam nadzieje,że nic poważnego się z tego nie wykluje:tak: pozdrawiam:-)

Hej ja zapomnialam ze dzis tłusty czwartek i kalori nie nadrobiłam (ych.. żadnego faceta w tym roku sobie na lewo nie wezmę-moja koleżanka twierdzila że ile paczków tyle facetów:-Doby tylko ten co jest to został;-))Podobno tesciowa wczoraj piekla ale mi sie nie dostało może za to ze zuzka reaguje panicznie na nia i dzis znów to było A poza tym to leje mi sie z nosa strasznie i glowa peka znowu:wściekła/y: Jutro przyjada do mnie moje przyjaciółki pierwszy raz w nowym domku a ze sa teraz daleko i nieczesto moga to wydarzenie i sprzatam ale nie idzie mi to

Krzysiu zdrówka i samych niezapomnianych wrażeń w nastepnym roczku :-):-):-) och wspomnienia wróciły
No i mniejsze dla naszych młodszych Szymonka i Tymoteusza

Z tymi małolatami to pewnie wielu sie spodziewało Ładni rodzice

Wiecie tak przegladalam majoweczki i z mam ktore sie udzielaja pierwszy roczek bedzie u MM81.pozniej uPanny Migotki,Aurelii i ANIUSI:-) Puchatka,Kinia i ja:-):-)
Iwonka ,wlasnie brakuje tam ZOSI kINI:-)pAMIETAM BO SA TUZ PRZEDE MNA:sorry:

reklama
ojjj. bo ja się nie dopisałam. wpadłam tak "z partyzanta" i zostałam .:-)
iwonka wrzuciłam nasze dane na listę. dodaj proszę :tak:

ch..ra zanosi się znowu ciężka noc. muszę ustalić który puszcza muzykę: bok czy góra. jak bok będzie dobrze, jak góra będą gliny :-)
natanek może za długo pospałyśmy. w nocy było ciężko. "góra" heblował lady gagę. jak po raz 15sty usłyszłam ten sam kawałek nie wytrzymałam. wstałam i poszłam do telefonu. zanim wykręciłam numer wyłączyli. doszłam do wniosku, że nie będę policji wzywała jak już jest cicho, a szkoda. 2 interwencje i 500 grzywny bu dostał.
koniec marudzenia. :-)
ja chyba tez dziś podprowadzę piwko NM. mojego juz nie ma :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry