reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Ja już piwko wypiłam, jutro mam wolne a Miki śpi, ufff ale luzik. W domu mi się nic nie chce robić, mam to gdzieś.

Jutro szczepimy Mikiego na pneumokoki 280zł x 3 , niezła kasa. Ale cóż, dziecko najważniejsze. Od czasu kiedy wyszliśmy ze szpitala choroby Mikusia omijają ( odpukać ), dlatego możemy go już szczepić. Ciekawa jestem tylko, czy Mikuś ma jeszcze tą chlamydię i baktreie w nosku. Być może lekarz nam zleci badania kontrolne.

Słodkie buziaki dla wszystkich solenizantów, sto lat maluszki i dużo, dużo zdrówka :)

reklama
Kinia to nieciekawie,ja nie lubie jak mi coś spać nie daje,dzisiaj przebudzilam sie o 6tej bo mały gęgał i za nic nie mogłam zasnąć:dry:,A.ciągle chrapał,może nie tak strasznie ale już mnie to drażnilo i koniec,co chwilę go szturchalam w końcu zawinął pościel i przeniósł sie do drugiego pokoju:eek:
a mały jeszcze siedzi ale to dlatego ,że przysnął na pól godz.ok 18tej,ciekawe o której się zmęczy:confused: :rolleyes2:

namierzyłam. bok hałasuje, a to oznacza, że punkt 22 skończy.
poza tym mogłabym zadzwonić i poprosić o ściszenie, ale mi się nie chce gęby otwierać. walnęłam kilka razy pięścią w ścianę i jest ciszej :-)
ja uciekam spać. miłej nocy.
natanek spróbuję ci jutro znaleźć coś o tym spiderze. wkleję na wózkowy.

oki,dzięki:-)
mały właśnie zasnął,poszło szybciej niż myślałam:happy:
ja też już uciekam, dobrej nocki:-)

Hej laski!
I oczywiście WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla SZYMONKA i TYMKA na dziewięć miesięcy ORAZ uwaga, uwaga: 100 LAT dla NASZEGO PIERWSZEGO MAJOWEGO ROCZNIAKA KRZYSIA!!!!! :-):rofl2:
My też się dołączamy do życzeń!

Moje dziecko działa chyba na światło, bo wstała o 7 jak tylko słońce pojawiło się u nas w pokoju:sorry2:. Boszzz, co się będzie działo w lecie, jak o 4 słońce będzie wschodzić:szok:
A weź, nie mów nawet. Już o tym myślałam. A już na wszelki wypadek kupił rolety, ale moim zdaniem nic nie pomagają
A.przyniósł pizzę i nie zjadłam nawet kawałka:szok:
Ostatni ciągle ktoś mówi o pizzy. Chodzi za mną od dłuższego czasu, więc pojechaliśmy kilka dni temu do sklepu, żeby sobie upiec na kolację, babka już nam wszystko nabiła na kasę, a mąż "Cholera jasna, nie wziąłem portfela!!!" Pięknie wszystko odnieśliśmy na półki i tyle z pizzy było :dry:
żadnego faceta w tym roku sobie na lewo nie wezmę-moja koleżanka twierdzila że ile paczków tyle facetów:-D
Podoba mi się to :-) Ale zjadłam dziś półtora, nie wiem co mam myśleć o tej połowie :-p

A ja dziś dostałam w pracy rozliczenie i sprawdziłam, jak bym wyszła, gdybym się sama rozliczała. Pierwszy raz od kilku lat nie musiałabym nic dopłacać!!! W zeszłym roku dopłacałam prawie tysiąc :dry: A z zusu stwierdzili, że niesłusznie dostawałam rentę rodzinną w 2007 roku (dostawałam po mamie, zupełnie słusznie) i kazali oddać ponad 5000 :wściekła/y: I to wszystko w jednym czasie, niedługo przed narodzinami małej!!!

No i wcięło wszystkie mamusie. W takim razie ja idę spać. Jutro raczej się nie zjawię, bo ślubny ma wolne. Jutro też jest ta impreza z pracy... ciekawe czy Pan na włościach pozwoli mi iść chociaż do 22 :wściekła/y: Znowu się zdenerwowałam. Pa, mamy!

Cześć Kobitki,

Aurelko
, zdrówka dla Mikusia, mam nadzieję, że już zdrowiutki jak rybka i tak zostanie :tak:

A ja się jakoś trzymałam, ale w końcu mnie dopadło, wstałam z bólem gardła, łamie mnie w kościach i ogólnie nie mam sił, a na dodatek dostałam @, więc jestem rozbita i wqrwiona, na mojego R...coś się nie układa :-(. Widzi, że jestem chora, ale nic n ie powiedział ubrał się do pracy i spakował na siłownię, zamiast wrócić dziś wcześniej, żebym mogła poleżeć, ale po co??? :angry:

Wczorajsza wizyta księdza- super, aż w szoku jestem :szok:...sam zaproponował, żebyśmy wzięli ślub razem z chrzcinami (tak chcieliśmy), ale teraz to ja nie wiem czy chce ten cholerny ślub, chrzciny tak, ale ślub- chyba wystarczy mi cywilny :sorry2:

Miłego Dnia, nie wiem czy będę się dziś pojawiać, pewnie tak, bo uzależnienie silniejsze niż brak sił

Witam
moja córka doszczętnie zwariowała. miałam dziś pobudkę o 6 rano. normalnie to 7 jak w zegarku. NM już nawet budzika nie ustawia.
w warszawie zanosi się na piękny dzień tylko mroźny :-)
byłam po chleb i trochę mnie szczypało po twarzy.
idę po kawę.

reklama
Witajcie :-)

Sąsiad sobie wczoraj urządził koncert, ale tym razem tylko do 24 (kiedyś napierdzielał od 2,30 do 4 w nocy :crazy:, więc do 24 to jest luksus). Teraz gnój też napierdziela :angry: On chyba jakiś upośledzony jest.

A weź, nie mów nawet. Już o tym myślałam. A już na wszelki wypadek kupił rolety, ale moim zdaniem nic nie pomagają

My mamy rolety w salonie, w sypialni i w pokoju małej. Te w salonie są zwykłe i przepuszczają światło, ale te w sypialni nie. Chciałam takie specjalne podgumowane i rzeczywiście działają - rano mam ciemno póki ich nie odsłonię. Jedyna wada to taka, że jak jest ciemno, to nie chce mi się wstawać :tak:

Dotkass, zdrowiej, nie rozkładaj się. My niestety nie możemy sobie pozwolić na takie chorowanie z prawdziwego zdarzenia połączone z leżeniem w łóżku.:happy:

Do góry