reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka mm jakie pyszne :-p

Kurde moja mama miala przyjechac i nie przyjedzie myslalam zeby jechac autobusem ale ten wozek taki ciezki ze strach :wściekła/y: juz chce spacerowke :wściekła/y:
Przystanek mam blisko moze bym go na reku wziela ale kurde snieg pada niechce mi sie w domu siedziec niewiem co robic tak na reku z malym dziwnie troche :eek:

reklama
Witam
Buźka dla solenizantów

mała mi się awanturuje, bo chce pączka.:baffled: praktycznie wszystko by jadła co my, ale przecież nie może.

byłam wczoraj na siłowni. kobieta dała mi wycisk :-)

Witam
Kinia ja juz dalam troszke paczka,ze srodka.Dziamal troche :-D:-Dsmakowal mu ale pozniej to biszkopta juz a ja paczusia w spokoju dokonczylam:tak:dzis pewnie bedzie to samo:baffled::sorry2:

WszykiegonajlepszegodlaSzymka i Tymka:-)

100 lat dla Krzysia z okazji 1szych urodzin:-):-)ROSNIJ ZDROWO

happybirthday1yl7.gif

WITAM JESZCZE RAZ;-)
http://www.paczekdlaciebie.pl/176607
U nas nocka bez zmian,cos jest nie tak.Wierci sie,nie moze usnac:no:spal znow ze mna a mimo to budzil sie:baffled:

Widzialyscie??a jednak!!
Seksskandal z nastolatkami - ojcostwo 13-latka to kłamstwo dla pieniędzy?- Onet.pl - Wiadomości -19.02.2009

Ostatnia edycja:
Dotkass dzięki że napisałaś kiedyś o kierunku spania. Wczoraj jak maruda przebudziła sie 3 raz, postanowiłam położyć ją w drugą stronę i pomogło. Spała tak od 23 do 4:szok:

Keyko to nie ja pisałam :zawstydzona/y:, tzn też o tym słyszałam, ale czy ma to znaczenie??? nie wiem u nas Ami tak śpi teraz i jest różnie, zależy od dnia, który upłynął i innych czynników...kurcze nadal czekam na tego "łowcę snów" :sorry2:, a że nie ma znaczenia przynajmniej na Ami to wiem, bo dziś spała od 20:00 do 4:00, a kiedy indziej budzi się co godzinę :tak:

Dotkass oj jest co do obgadywania jakies akty zaswiadczenia szok normalnie :sorry2:
to sie odstresowalas ja jestem ciekawa jak bede miala prawko czy M bedzie wykorzystywal to heh :sorry2: chociaz on nie jest zwolenikiem PIcia czasami raz a pozadnie
wogole za rowny tydzien mam egzamin boje sie brr :-p

Nie przerażaj mnie, my kościelnego, ani bierzmowania nie mamy...już widzę spojrzenie księdza :baffled:. Powodzenia...dasz radę z egzaminem napewno :tak:

Witam
Buźka dla solenizantów

mała mi się awanturuje, bo chce pączka.:baffled: praktycznie wszystko by jadła co my, ale przecież nie może.

Mam to samo, z tym, że ja pączki "wcinam" conajmniej raz na tydzień, bo Babcia kupuje często, a my z Ami na kawkę często chodzimy do niej :tak:, ale babeczkę z serem dałam jej spróbować i uwielbia...mniam...mniam...mniam

Ami chwilę pospała, ale udało mi się wytrzeć kurze, jeszcze muszę odkurzyć, znów domowa siłownia, bo Ami boi się odkurzacza i muszę nosić ją na jednym ręku, dzięki czemu biceps mi się wzmacnia, a drugą odkurzam :sorry2:

Klaudia jak tylko zobaczy ze odkurzacz idzie w ruch to na niego wchodzi:szok::-D a kiedys sie bala i nie moglam odkurzacz wogole przy niej.:sorry2:
Kwiateczek paczus pyszny :tak::-p

Kurcze a ja dzis mialam pobudke o 6tej rano,ale to sie mojej Vanessce spac odechcialo i zaczela gadac ze mamo jiuz sie wyspalam i obudzila mi Klaudie.Dalam jesc ubralam i wsadzilam Klaudie spowrotem do lozeczka a Vanessce wlaczylam bajki w tcv i poszlam jeszcze spac ,drzemalam do 9:30.

[/quote]

Dzis w rozmowach w toku prostytutki pracujace w ciazy.....ciekawe z kim w ciazy?
wlasnie patrze:no::no::no:widzialam latem taka na trasie.brzuch juz do porodu miala a jak wracalam juz nie nie bylo:szok::szok::szok:jak ktos moze leciec na taka:szok:zboczki normalnie:no:a ona to ...:wściekła/y::wściekła/y:

U nas odkurzacz to samo jak u Ciebie Iwonka:-D:-Dkiedys byl placz a teraz mi wylacza,ciagnie kabel,lata za mna jak piesek:-D:-D
Lece bo jedziemy do Polskiego sklepu:-p:-p:-p

10000000000000 CAŁUSKÓW DLA SOLENIZANTÓW:tak::-)

Moja mała tylko 3 razy dzisiaj wstała przed drzemką i usnęła:tak: No i śpi już 1,5 godziny:szok:

Moja za odkurzaczem tez lata. No ale ona zawsze lubiła głos z odkurzacza. Kiedyś przy nim zasypiała a teraz gania za nim:tak:

Co do tych prostytutek to szok. Dziwię się facetom korzytsającym z takich usług.

Ja pączków jeszcze nie jadłam ale jade dzisiaj do swojej babci i tam pewnie będą. Tylko że ja nie za bardzo mogę je jeść:-(

WszykiegonajlepszegodlaSzymka i Tymka:-)

100 lat dla Krzysia z okazji 1szych urodzin:-):-)ROSNIJ ZDROWO

DOŁĄCZAM DO ŻYCZEŃ 1000 BUZIAKÓW:-D
a ja od 3dni na diecie:tak: wczoraj A.przyniósł pizzę i nie zjadłam nawet kawałka:szok: jestem z siebie dumna:-)
a o tłustym czwartku całkiem zapomniałam i dobrze bo nie wiem czy odmówiłabym sobie pączusia:dry:
u nas znowu śnieżyca,uwielbiam zimę i to właśnie taką ze śniegiem ale tu czasami mam już jej dość:tak:
byle do wiosny:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
cześąć kochane pamiętacie mnie jeszcze?

My nadal brak neta ale jestem do niedzieli u mamy więc korzystam :-)

u nas w ciągu miesiąca wyszły 4 ząbki i mały ma dziąsełka na 4 już popduchnięte, kupek ostatnio znowu więcej, mały chodzi trzymając się ściany albo łozka, puściuł sie tylko raz ale na 2 sekundy, je juz prawie wszytsko a pączka to pół zjadł dzisiaj ze mną, jak Maja je jajecznice to małemu tez sie jakiś kęś dostanie i nic mu nie jest. Jedynie frytek i totów mu nie daję, ale staram się żeby jadł jedzonko odpowiednie dla jego wieku. Maja je troszke więcej ale nadal niewiele. Psikusuje na maksa ale co tam, w końcu dziecko.

Kurna ja chcę wiosnę

Do góry