reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dotkass tak zgadzam sie warto dbac o siebie tylko ze czesto trzeba sie zmotywowac bo jak sie siedzi w domu czasami ciezko sie zebrac ja mam teraz motywacje bo ide do pracy :tak:

Maly po obiedzie i tata zabral go na przejazdzke do mojego brata i do sklepu umylam sobie wloski i mam czas dla siebie mmm jak milo... ;-):tak::tak:

reklama
My po spacerku. Mała dzisiaj spała 2 godziny. Obudziła się dopiero o 14 więc raczej już nie będzie popołudniowej drzemki. No ale czy do 19 wytrzyma to nie wiem:szok:

Co do zgagi to moja mała miała włoski jak się urodziła a ja nie m iałam zgagi. Więc my jesteśmy wyjątkiem:tak:

Ha-NN-aH - faj ny taki wypad zakupkowy. ja dostałam 200zł od mężulka i nie mam pojęcia co sobie kupić. Nie poznaję sienie. Nigdy nie miałam z tym problemów:-D

Wiktoria dla mnie taką właśnie motywacją będzie opłacony karnet- wcale nie tani niestety :dry:
kazdy sposob dobry :tak:
My po spacerku. Mała dzisiaj spała 2 godziny. Obudziła się dopiero o 14 więc raczej już nie będzie popołudniowej drzemki. No ale czy do 19 wytrzyma to nie wiem:szok:

Co do zgagi to moja mała miała włoski jak się urodziła a ja nie m iałam zgagi. Więc my jesteśmy wyjątkiem:tak:

Ha-NN-aH - faj ny taki wypad zakupkowy. ja dostałam 200zł od mężulka i nie mam pojęcia co sobie kupić. Nie poznaję sienie. Nigdy nie miałam z tym problemów:-D
TO sie nic tylko ciesz ze zgagi nie masz :sorry2:
Co do kasy idz i moze cos wpadnie w oczko ;-) a mala to CI niezly numer wykrecila oby sie nie zawinela spac o 18 a rano o 5 pobudka nie zycze tego :no:

Ha-NN-aH - Ja też muszę się wybrać to takiego jednego chiucholandu, bo siostra powiedziała mi, że całkiem ładne ubranka dla Dzieci są. Pozatym moja Klaudia też ma miśka chrapiacego, ciekawe czy podobnego.

Wiktoria - Miłego spędzania wolnego czasu :p

My też byłyśmy na dworku. troche w wózku a trochę na sankacg. po przyjściu Klaudynka zasneła mi przy cycu.

Ha-NN-aH - Ja też muszę się wybrać to takiego jednego chiucholandu, bo siostra powiedziała mi, że całkiem ładne ubranka dla Dzieci są. Pozatym moja Klaudia też ma miśka chrapiacego, ciekawe czy podobnego.

Wiktoria - Miłego spędzania wolnego czasu :p

My też byłyśmy na dworku. troche w wózku a trochę na sankacg. po przyjściu Klaudynka zasneła mi przy cycu.
fajnie ze jeszcze karmisz piersia :tak: a co do spedzania czasu to juz mi jakos pusto i nudno :szok:

Hannah fajnie sobie jest cos kupic nie:-)zapomnialam sie pochwalic ze wczoraj kupilam sobe kurteczke:-p:-ptaka do pasa:-)troche dziewczyn w nich chodzi ale wszystkie maja czarne i krotkie (pod cycki)a ja kupilam brazowa i do pasa:tak:
wiecie nie rozumie tych dziewczyn,kupuja mniejsze rozmiary po to by plery bylo widac a jak wiatr przyjdzie to nawet nie ma co zapiac:-D:-D:-D
Adzis kupilam Konradkowi komplecik 3w1 spodnie bezowe,biala bluzke i taki milusi bezrekawnik:-):-)
lece bo obiadek zaraz bedzie i G wlasnie przyszedl:-)

Mała dała radę ale teraz ecę ją kąpać bo już więcej nie wytrzyma.Gości mieliśmy więc jakoś wytrzymała Zobaczymy co będzie jutro. Kurcze czyżby już była tylko jedna drzemka w ciągu dnia:szok:

kazdy sposob dobry :tak:

TO sie nic tylko ciesz ze zgagi nie masz :sorry2:
Co do kasy idz i moze cos wpadnie w oczko ;-) a mala to CI niezly numer wykrecila oby sie nie zawinela spac o 18 a rano o 5 pobudka nie zycze tego :no:

No oby pobutki nie było. No ale chyba wymęczona jest to padnie bo wczoraj to do 22 z nią się siłowałam:tak:

Ja miałam lekką zgage i nawet nie przez to ale byłam przekonna ze urodze dzidziusia z bujna czupryna a tu byla najłysiejsza na całej sali :-D

Ja tez niedawno kupiłam sobie sweter i spodnie już musowo tylko babki na siłe wciskały mi mniejsze rozmiary albo takie cisna a pół tyłka na wierzchu :confused:Ja choruje na płaszczyk czerwony na wiosne pewnie niezbyt praktyczne ale pomażyć można:tak: a z tymi plecami i brzuchami na wierzchu to niestety prawda ze potem wszystko wychodzi a bywa ze przez to dzieci sie nie ma Troche widzialam takich przypadków

Najczęściej te rzeczy używane sa dużo lepszej jakości przetestowałam i ladne i za grosze wiec warto

reklama
dziewczyny.. nie ważne. brzuch na wierzchu, plecy, tyłek.. byleby w zgodzie z modą ;-)
mieszkam obok szkoły. widziałam niedawno dziewczynę w płaszczyku tuż za tyłek.. a spod płaszczyka nic nie wystawało, tak krótką miała spódnicę. ja nie wiem, jak ci rodzice pozwalają dzieciom chodzić :no:

ja też zabrałam się za siebie. chodzę na siłownię, do fryzjera pójdę przed świętami (chcę zapuścić włosy) i muszę pójść do dentysty.

Do góry