Dziewczyny! Powariowałyście z tymi postami! Tak w ogóle to cześć :-)
[FONT="]Dla solenizantow obchodzących w ostatnich dniach swoje małe i duże święta WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!![/FONT]
Nie jestem w stanie odpisać na wszystkie trzydzieści stron, więc napiszę to, co pamiętam:
1.
Panistepelek, strasznie mi przykro z powodu twoich problemów rodzinnych, trzymam kciuki, oby wszystko szybko się ułożyło
2. Dobrze, że trochę
Iwonko uporządkowałaś forum, bo rzeczywiście czasem ciężko było się połapać co, gdzie i jak. Do dziś wielką tajemnicą jest dla mnie czym różnił się wątek o karmieniu od rozszerzania diety. Ale widzę sporo plusów w propozycji uporządkowania forum wg Kangurki, z tym że byłoby więcej klikania
:-)
3. Ja mam nazwisko po mężu, czego żałuję, bo mi się cholernie nie podoba. Chciałam mieć dwuczłonowe chociaż, bo panieńskie mam ładne, ale jak jechaliśmy załatwiać formalności w USC parę metrów przed parkingiem mieliśmy stłuczkę i mój A był tak wściekły, że wyglądał, jakbym go siłą zmuszała do tego ślubu. Chciałam mu oszczędzić nerwów, ja głupia
4. Imię dla dzidzi miałam wymyślone od razu, nawet jak nie znałam płci. I tak wiedziałam, że będzie dziewczynka. Ślubnemu Amelia się nie podobało, ale w tej kwestii nie miał nic do powiedzenia. Ja się męczyłam w czasie ciąży i porodu, więc musiało być po mojemu
Więcej nie pamiętam, bo czytałam na raty
U nas strasznie nasypane, mieliśmy jechać do Wisły na weekend, ale zrezygnowaliśmy. W związku z tym siostry i ciocia miały wpaść do nas. Ale warunki w Wiśle są tak koszmarne, że nie chciały ryzykować. I dobrze, bo słyszałam w TVP Info, że policja zawraca wszystkich, którzy jadą w kierunku Wisły bez łańcuchów
![Nerd :nerd: :nerd:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/nerd6bs.gif)