reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ufff jak dobrze ,ze to wina serwera a nie starsznie zaawansowana skleroza u mnie.Juz mnie dreczylo ,ze nie pamietam jakie zdjecia usuwam i wydawalo mi sie, ze niedawno widzialam wszystkie zdjecia.Czasami zagladalam na liste majowych dzieciaczkow,zeby sobie przypomniec maluszki takie swiezo po urodzeniu.

reklama
Zuzka też znikła :confused: ja nic nie usuwałam wiec pewnie było tak jak piszecie ale postaram sie wygrzebac zdjecia i wkleje w nowym watku super pomysł:tak:

Kangurka a o mnie zapomniałas 30 km w druga strone ;-) mój salon pewnie pomieścilby troszke ludzi tylko coś do spania by sie przydało :blink:

Kończe na razie bo tesciowa sie zbliża......

U mnie wczorajszy dzień całkiem niezły. Wprawdzie w dzień z mężem bylismy trochę pokłóceni i wogóle ale wieczór był super. Niestety na seans filmowy się nie załapaliśmy, bo biletów zabrakło ale pojechaliśmy sobie do baru. Potem w domku winko... Pierwszy raz po 1,5 roku piłam i po dwóch lampkach w głowie mi już szumiało :p Klaudia nocowała u Dziadków na dole a ja wreście porządnie się wyspałam.
Dziś u Nas zima na całego. Byłam z córcią na dworze a potem naciągnełam męża żebyśmy pojechali gdzieś bo chciałam zdjęcia porobić. Trochę zmarzłam ale warto było.

Pozdrawiam

Panistepelek to fajny mialas wieczor:-)
Szopek ja sciagam przez torenta:tak:myslalam ze to wlasnie cos takiego:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My juz po obiadku:-ptatus musial na chwile wyskoczyc ale jak wroci to ja ide polezec:-):-):-):-);-)
Milego wieczoru;-)

Kangurka a o mnie zapomniałas 30 km w druga strone ;-) mój salon pewnie pomieścilby troszke ludzi tylko coś do spania by sie przydało :blink:

sorki Sylwia :zawstydzona/y: - przypominaj się uparcie!
Moja skleroza to rzecz fatalna :no:

A ja chciałam zamówić pizze, ale nie wiem z czym bym ją zjadła :baffled:
Nie chce tego co zawsze - pieczarki i szynka!!!
Chcę kukurydze, ale bez kurczaka...
Brokułow nie mają..
ech, kupa normalnie - nie wiem czego chce :dry:
Chyba nie zamowie wogóle :angry:

Witam
Dziękuję jeszcze raz za życzenia.
My właśnie wróciliśmy od moich starych. Umyłam małą i czekam aż bdzie chciała spać.
życzę miłej nocy.
odezwę się jutro bo mi szumi w głowie :-)

Dziewczyny! Powariowałyście z tymi postami! Tak w ogóle to cześć :-)
[FONT=&quot]Dla solenizantow obchodzących w ostatnich dniach swoje małe i duże święta WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!![/FONT]
Nie jestem w stanie odpisać na wszystkie trzydzieści stron, więc napiszę to, co pamiętam:
1. Panistepelek, strasznie mi przykro z powodu twoich problemów rodzinnych, trzymam kciuki, oby wszystko szybko się ułożyło :tak:

2. Dobrze, że trochę Iwonko uporządkowałaś forum, bo rzeczywiście czasem ciężko było się połapać co, gdzie i jak. Do dziś wielką tajemnicą jest dla mnie czym różnił się wątek o karmieniu od rozszerzania diety. Ale widzę sporo plusów w propozycji uporządkowania forum wg Kangurki, z tym że byłoby więcej klikania :-)
3. Ja mam nazwisko po mężu, czego żałuję, bo mi się cholernie nie podoba. Chciałam mieć dwuczłonowe chociaż, bo panieńskie mam ładne, ale jak jechaliśmy załatwiać formalności w USC parę metrów przed parkingiem mieliśmy stłuczkę i mój A był tak wściekły, że wyglądał, jakbym go siłą zmuszała do tego ślubu. Chciałam mu oszczędzić nerwów, ja głupia :dry:

4. Imię dla dzidzi miałam wymyślone od razu, nawet jak nie znałam płci. I tak wiedziałam, że będzie dziewczynka. Ślubnemu Amelia się nie podobało, ale w tej kwestii nie miał nic do powiedzenia. Ja się męczyłam w czasie ciąży i porodu, więc musiało być po mojemu

Więcej nie pamiętam, bo czytałam na raty
U nas strasznie nasypane, mieliśmy jechać do Wisły na weekend, ale zrezygnowaliśmy. W związku z tym siostry i ciocia miały wpaść do nas. Ale warunki w Wiśle są tak koszmarne, że nie chciały ryzykować. I dobrze, bo słyszałam w TVP Info, że policja zawraca wszystkich, którzy jadą w kierunku Wisły bez łańcuchów :nerd:

Oj tak zima w tym roku nas nie oszczedza i sniegu wszedzie pod dostatkiem.W zeszla zime w Warszawie snieg byl raptem ze 3 razy po dwa dni........

reklama
Ja w zasadzie lubię zimę, ale nie dzisiaj :wściekła/y: Po pierwsze byłam z małą na spacerze i odpadły mi skrętne kółka. Najpierw jedno, potem drugie :angry::angry::angry: Trzymają się teraz na słowo honoru. I co, w ogóle mam z mała nie wychodzić??? Ona na powietrzu zasypia, więc sanki odpadają :no:
Po drugie internet mi chodzi tak paskudnie, że zaraz się wk... Jak nagle zniknę to znaczy, że szlag mnie trafił.
A dzisiaj sobie tak myślałam trochę o tym forum i doszłam do wniosku, że fajnie byłoby odgrzebać wątek "poznajmy się" Jest tu dużo mam świeżych, które się nie wpisywały, a i nie wszystkie z dłuższym stażem tam są. Cu wy na to? Która pierwsza na ochotnika da się lepiej poznać?

Ostatnia edycja:
Do góry