reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonko sprawa wyjasniona.,Przysiegi nie sa potrzebne.
Jestem nie wyspana wiec przepraszam jesli moje pytanie wyszlo jak jakis atak na Ciebie :zawstydzona/y:

reklama
Witam:-)jako pierwsza dzis widze:sorry:to chyba znaczy ze tylko ja bez partnera jestem:dry:coz,ktos musi pracowac:-D:-D:-D:-D

Jak minal wieczor sobotnie kobietki;-)Konradus troche sie wiercil i ok 3 rano wyladawal ze mna w lozku:sorry2:cala noc sie wiercil,nie mogl znalezc pozycji do spania:no::no::no:wstal juz przed 7mą i teraz marudzi:baffled:moze usnie zaraz:sorry2:a ja kawusie wypije:-p
Milej niedzieli zycze:-)

Witajcie. No też się zastanawiałam nad tymi zdjęciami "znikniętymi" w spisie dzieciaczków. A może zrobimy nowy temat, gdzie byśmy zrobiły zestawienie dzieciaczków ze zdjęciami dla porównania: zaraz po urodzeniu i w dniu pierwszych urodzin. Co Wy na to?

Ostatnia edycja:
Przysiegam ze nie usuwalam,jak juz te zdjecia zniknely,kiedys kiedys to tyle ze usunelam te napisy BOY,GIRL i te chmurki przy kazdej majowce zeby lepiej bylo widac daty urodzin jak sa tak blizej siebie,ale jak widac 3 osob fotki sa.....????

Iwonko, a może administratorzy całego BB wywalili te fotki?????
Moze wiekszosc była np nagich noworodków???

witam niedzielnie i ja.
Nikolka śpi ale strasznie płytko ostatnimi czasy. Nawet węgla dorzucic do pieca w drugim pokoju nie mozna bo się budzi z płaczem :dry:

reklama
:confused: no to już nie wiem...
Może te fotki pousuwane były hostowane na jakims jednym serwerze i tam sie cos podziało?
Tak sobie po prostu próbuje wykombinowac jak to sie stało...

Kangurka ,Ty to masz łeb!!!!!!!!! i to jest pewnie przyczyna tego! Ja wstawialam tam zdjecia przez Holthdapic czy jako stak i wlasnie zdjecia na innym watku zamknietym tez mi zniknely ,i na tym blogu moim tez mialam przez tamta strone zmniejszane zdjecia......:crazy:
Wlasnie od dawna juz nie da sie przez ta strone nic ,zdrobic,tzn ja nie umiem i zniknely opcje zeby mozna bylo zmienic zdjecie na rozmiar pod forum itd... a zawsze uzywalam tej strony.http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Tu jest ogloszenie wazne dla Warszawianek! Forum BabyBoom - Ogłoszenia na Forum : Ciąża, poród, połóg

Ostatnia edycja:
Do góry