reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No tak rozumiem,ale tam tez mozesz zablokowac publiczne ogladanie i dac dostep tylko wybranym :-)
A stronka ladna,naprawde :-)

reklama
Witam się jak zwykle wieczorkiem.
U nas walentynki udane i skonsumowane, hahaaaaa:-D

Buziaki dla wszystkich solenizantów :)

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi , Mai i Szymonka oraz dla troszke straszej Kini :-):-)

Kangurka bardzo ladna stronke zrobilas dla Nikol. Jedyna moja uwaga to ,ze ja nie zamieszczalabym zdjec z kapieli :sorry2:

Iwonko czy Ty usuwalas zdjecia z listy majowych dzieciaczkow?? Czy to moj komp mi ich nie wyswietla???:confused:

A Krzys Vivien juz za 5 dni konczy rok.Ale to szybko zlecialo :szok:

Witam się jak zwykle wieczorkiem.
U nas walentynki udane i skonsumowane, hahaaaaa:-D

Buziaki dla wszystkich solenizantów :)
Hejka,tez wpadlam przed snem:-)
Aurelia u nas tylko prawie:-D:-D:-Dbo@:sorry2:

oki lece spac bo juz przysypiam.Dzien nie byl taki jak chcialam ale moze byc:sorry2::-):-)dobranoc;-)
Acha ja tez mysle zeby nie usuwac;-)nie maja neta a beda:confused::sorry2::sorry2:

Mm nie usuwalam zadnych zdjec??????? Zreszta jakim prawem mialabym to robic? Kazdy sam odpowiada za swoje fotki.Juz od dawan nie ma tam zdjec.Jak widac chyba tylko Kangurki tam sa i jeszcze kogos,kiedys jak sie zaczelysmy wszystkie chowac z fotkami to kazda sama usuwala w ustawieniach (zalacznikach)

Ostatnia edycja:
No tak rozumiem,ale tam tez mozesz zablokowac publiczne ogladanie i dac dostep tylko wybranym :-)
A stronka ladna,naprawde :-)

No widzisz, zupełnie nic o blogach nie wiem :zawstydzona/y:
Dzięki:blink:

Kangurka bardzo ladna stronke zrobilas dla Nikol. Jedyna moja uwaga to ,ze ja nie zamieszczalabym zdjec z kapieli :sorry2:

No więc dlatego nie chcę żeby ta stronka była ogólnie dostępna, na bieżąco to tylko dla rodziny czy znajomych. Puściłam Wam linka żebyście sobie popatrzyły. Usunę jutro, a jak któras Majówka nie zdąży obejrzeć to może do mnie napisac, to wrzuce linka na priv.

Ja już idę spać - coś mi dzisiaj łeb pęka strasznie :baffled:
Dobrej nocki!

Kurcze pisalam posta i mi go wcielo przez ta informacje o nowym poscie na watku.

Iwonko ja tylko tak pytam bo ostatnio malo zagladalam i myslalam ,ze moze w ramach robienia wiosennych porzadkow cos sie zmienilo.
Wiem, ze jakis czas temu byla fala usuwania zdjec i sama to robilam ale myslalam ,ze to z listy dzieci zostawilam :confused:
Zdziwilo mnie to ,ze usuniete sa tez zdjecia dzieci osob ,ktore od dawna sie nie udzielaja a wydawalo mi sie, ze niedawno prawie wszystkie wpisy na liscie byly ze zdjeciem :confused:

Przysiegam ze nie usuwalam,jak juz te zdjecia zniknely,kiedys kiedys to tyle ze usunelam te napisy BOY,GIRL i te chmurki przy kazdej majowce zeby lepiej bylo widac daty urodzin jak sa tak blizej siebie,ale jak widac 3 osob fotki sa.....????

reklama
Przegladalam sobie teraz watek brzuszkowy,jeszcze tam jest troche fotek.Ale bebzuny mielismy ;-)

Zmykam lulu.Dobranoc.

Do góry