reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej rzeczywiscie zasypało i to strasznie Ja też musiałam dzis rajdowac i tylko sie modliłam zeby dojechac a tak szczerze to sie wystresowałam wcześniej wiecej niz to warte było

Zuzka skończyla antybiotyk ale jej jeszcze chrapie w nosku i pokaszluje mam nadzieje ze jej przejdzie jak myslicie mam jeszcze syropek jak nie to chyba bede musiała isc na kontrole w poniedziałek

U nas średnio z walentynkami były plany ale nie wypala ze wzgledu na pogode no ale choc usłyszałam dzis czułości:-) mi tam nie przeszkadza to świeto bo w normalne dni to czasem sie o tym nie myśli

Mi też plany watkowe odpowiadaja i chyba jak Iwonka sie pytała to te imiona mozna odłaczc samodzielnie

A Zuzia dziękuje za wszystkie buziaki tylko chyba bysie wściekla jakby wszystkie dostała :-D bo ona nie caluśna na razie jest

Kinia wsystkiego co sobie życzysz:-)

reklama
Kangurka to jest bardzo proste,tam na Smyki.pl masz duzo mozliwosci,odwiedzaja cie inni ze Smykow,mozesz zostac wylosowana jako blog dnia,miesiaca ,roku.Sa gotowe darmowe szblony ktore mozesz sama sobie pozniej zmienic jak chesz i kiedy chcesz...Mozna tam wgrywac filmiki,zdjecia.Naprawde polecam.Ja tam tez mam bloga ale od kad zmarl moj tata przestalam w nim pisac.......http://smyki.pl/domeny/lovely.pl/vanessa/index.php?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Wróciliśmy właśnie z kina, byliśmy na Ciekawym Przypadku Benjamina Buttona. Jestem jakaś rozbita po tym filmie, więc będę tylko życzyć:

100 lat dla dziewięciomiesięcznej Zuzi i 30-letniej Kinii!!

Najlepsze życzenia dla Zuzi.
a my siedzimy przed tv - i nuda. Moj J nie uznaje walentynek, no ale przynajmniej zasponsorował mi dzis dwie śliczne bluzeczki. Pozdrowienia dla wszystkich.

Cześć dziewczyny. Wróciliśmy właśnie z kina, byliśmy na Ciekawym Przypadku Benjamina Buttona. Jestem jakaś rozbita po tym filmie, więc będę tylko życzyć;

A ja wlasnie go sciagam:-)wlaasnie ruszylo porzadnie ale chyba dzis nie obejrze:no:
Fajne macie te "blogi"czy jak tam.Musze tez sobie tak wszystko poukladac choc nie pamietam zdjec kiedy byluy dokladnie robione:baffled:Mam ich ponad 1000 albo i grubo po:sorry2::sorry2::sorry2:
Oki lece.Obejrze moze cos w koncu.Na canale leci wlasnie jakis PS Kocham Cie:-)zobaczymy co to.Tak w ogole top nadal nie dokonczylam To nie tak jak....:sorry2:
Dobranoc.zycze udanej nocki wszystkim.U mnie @:baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Najlepsze życzenia dla Zuzi.
a my siedzimy przed tv - i nuda. Moj J nie uznaje walentynek, no ale przynajmniej zasponsorował mi dzis dwie śliczne bluzeczki. Pozdrowienia dla wszystkich.

Najlepszego również dla Szymonka.
Dzisiaj więcej dzieci obchodzi 9 miesięcznicę ale tak dumałam i uznałam, ze złożę życzenia tylko tym mamom które na pewno to przeczytają. Taka łatwizna. Teraz mi wstyd, bo wiedziałam a nie złożyłam. Wiem ,ze pracujesz to nie siedzisz na necie:sorry2:mea culpa
to jeszcze życzenia dla
Mai
Julka
i
Zuzi

My nie obchodzimy walentynek. Może 2 pierwsze lata w związku ale wtedy bardziej jako jakikolwiek pretekst do zrobienia czegoś bardziej odświętnie ( czyli wino zamiast piwa, spódnica zamiast spodni ,takie tam). Wtedy P. kupował mi np. bieliznę.
Dziś dostałam "wymarzone" i zamówione piwko i ciasteczka maltanki, żeby milej się oglądało film wieczorkiem.
Dostałam też frotkę do włosów ( było zapotrzebowanie) i dostałam ataku śmiechu bo przypomniał mi się prezent dla Wiktorii od męża.
Teraz P. poszedł biegać ( albo biega od 2 tyg. albo ma babę).
Potem romantyczne " Madagaskar 2".

Ja dostalam tylko czekoladki......a malzon dzis robi za taksowkarza.Zawozil na imprezke 12 osob.Mamy auto 7 osobowe.Potem w nocy jak sie towarzystwo wybawi to bedzie pijakow do domow rozwozil ;-)

Najlepszego również dla Szymonka.
Dzisiaj więcej dzieci obchodzi 9 miesięcznicę ale tak dumałam i uznałam, ze złożę życzenia tylko tym mamom które na pewno to przeczytają. Taka łatwizna. Teraz mi wstyd, bo wiedziałam a nie złożyłam. Wiem ,ze pracujesz to nie siedzisz na necie:sorry2:mea culpa
to jeszcze życzenia dla
Mai
Julka
i
Zuzi

I my tez skladamy najlepsze zyczonka :-)

Tak wlasnie nie raz patrze na ta liste majoweczek i dzieciaczkow i nie wiem czy usunac te co sie nie odzywaja czy nie? Jak myslicie?

Jezu! Ten mi dopiero wrócił, stał przed blokiem i gadał z moim tatą jakby się 20 lat nie widzieli ( widziałam przez okno).

Myślę, Iwonka, ze nie ma sensu usuwać. Same czytamy i widzimy, kto bywa . Może komuś się kiedyś odmieni, będzie się udzielał i weź wtedy wpisuj od nowa.

Dzięki nowym porządkom poczytałam na chwili spokoju zakurzone wątki - te z czasów ciąży i porodu. Sama zaglądałam tylko po porodzie (ale kilkukrotnie ) do wątków : relacje z porodów, imiona i poznamy się. Najczęściej do tego ostatniego. Niby czytałam go na początku mojego tu bywania , ale z czasem jak poznawałam majówki musiałam sobie jakoś układać wiedzę. Dziś przejrzałam kilka stron i się zdziwiłam, jak niektóre majówki mają na imię, zupełnie jakby miały mieć naprawdę imiona z nicków( tolka). Najfajniej by sie wracało do wątku o fotkach ale dużo zdjec pousuwanych , czemu sie nie dziwię bo sama to zrobiłam.

reklama
Kangurka to jest bardzo proste,tam na Smyki.pl masz duzo mozliwosci,odwiedzaja cie inni ze Smykow,mozesz zostac wylosowana jako blog dnia,miesiaca ,roku.

Moja rodzinka nią zachwycona, więc chyba zostanę przy takiej wersji :blink:
Na bloga raczej bym sie nie zdecydowała, bo stronkę chcę mieć trochę mniej publiczną... Blogi pozycjonują :blink:twoją stronkę (dzidziusia i jego fotki) w necie, a ja chcę mieć tylko tych oglądających, których zaproszę. Na dużej oglądalności szczególnie mi nie zależy.
Dlatego wybrałam pomysł z własną stronką i na własnym serwerze - trochę czuję się "bezpieczniej" :zawstydzona/y:

Do góry