reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
A było tak pięknie...
Śnieg topnieje i więcej błota niż na jesieni :baffled:

My zliedliśmy już obiadek - dzisiaj zaserwowałam skrzydełka czosnkowe z ryżem.
Mniam.

Za to pierwszy raz zdarzyło nam się żeby Nikolka nie zjadła całego obiadku swojego w tempie błyskawicy :szok: Ba - nawet nie zjadła do końca!!!:confused:
Coś jej się od 3 tygodni popierniczyło z tym jedzeniem... Nie jest głodna :dry:

Robię dzisiaj Nikolkową stronke :tak:
To dlatego, że dziadki dopominają się wciąż o nowe fotki i musze pamiętac które posyłałam, a których jeszcze nie widzieli....
Wiec po prostu będe nowe foty wrzucac na stronke, a jak rodzinka bedzie chciała, to niech mnie o maile nie męczy tylko wchodzi na stronke :sorry2:

kwiateczek a z czego tu się cieszyć?! A.spał do południa,wstał lewą nogą,coś tam poburczał,najadł się i pojechał do pracy
i po walentynkach:-D:-D:-D

Hej,

No wczoraj to dałyście czadu z tymi postami. Nie dałam rady czytac i odpisywać. Co przeczytałam to mi wyskakiwała wiadomość o kolejnych nowych postach a jak mnie dłużej nie było to się tych nowych już 50 nazbierało:szok:

Co do łączenia watków to mi tam nie przeszkadza tak jak teraz jest. Co byście nie zrobiły to ja się dostosuję:tak:

Więc pewnie wieczorkiem się nie pojawię, dlatego też życzę miłego wieczorku wszystkim Majóweczkom, a i jeszcze, by nasze dzieciaczki dziś w nocy pospały- przyda się nam, sobie tego też życzę, chyba najbardziej, bo z tego co kojarzę, to Wasze pociechy śpią pięknie w nocy

No moja za bardzo nie spi więc witaj w gronie:tak:
Iwonka a gdzie ogladals wszystkie odcinki naraz??

Oni w TVN powtarzają odcinki z całego tygodnia więc można ciurkiem obejrzeć 5 odcinków:tak:

Spadam zmyć gary i szykowac się do kina. Mam nadzieję że humor mi się poprawi bo jak na razie to jest do bani:-(

A ja jeszcze jestem...właśnie dzwoniła znajoma, że będzie dopiero koło 20:00, tzn mój R ma po nią pojechać o 19:00, żeby bidula nie musiała tłuc się autobusami, a swoje auto boi się zostawiać gdzieś indziej niż u siebie, bo nie ma AC...no cóż u nas jest spokojnie i raczej jej auto, by też stało spokojnie, chociaż w pewnym sensie ją rozumiem

Co do spania mężów- mój właśnie zasnął...hehehehe...no to sobie nie pośpi, bo zaraz muszę go obudzić, żeby się zbierał :-D:-D:-D, ale wredota ze mnie, ale w sumie nic dziwnego, noce przesypia, bo nocki wzięłam na siebie- dobra żona ze mnie, powiedziałam, że skoro on pracuje a ja siedzę w domu, to ja będę zawalać nocki, ale żeby w ciągu dnia był zmęczony po przespanej nocy i siedzeniu w domu to już chyba przesada :wściekła/y:

Witam
Melduję się, że żyję. Małżon właśnie wyciągnął mnie z aresztu. Instruktor dostał zawału po tym jak przejechałam na pasach staruszkę z pieskiem.. kurcze nie wiedziałam, że Toyota może mieć takiego "kopa". :-)
A na poważnie. Było nieźle jak na pierwszy raz od ... boziu 5lat (albo i dłużej. nie pamiętam kiedy robiłam prawko:-)). Kilka wpadek zaliczyłam: notoryczne przekraczanie prędkości, dodawanie gazu na zakrętach i lot po ruszaniu pod górę. jak hamowałam, to instruktor zbierał szczękę z przedniej szyby, ale chyba się nie wystraszył, bo umówiliśmy się na następne jazdy. byłam tak zesztywniała, że aż mnie palce u nóg bolały :-):-)

[B]Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin[/b]...kurcze tylko na śmierć zapomniałam dla której z Majówek, aż wstyd :zawstydzona/y:, ale mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złe i ujawnisz się przyjmując życzenia​

Chyba to Kinia ma dzis urodziny........Hej Walentynko wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!

tak. jo dziś kończę 30lat..
"trzydzieści lat minęło jak jeden dzień".. lalalala :-)
dziękuję za życzenia.
dziś sobie winko z NM otworzymy (o ile nasza potomkini nam na to pozwoli), a jutro świętuje z rodziną :)-(nie o minie mnie to).
spadam dziewczyny. życzę miłego wieczoru i nie bądźcie takie srogie dla facetów. raz w roku można im odpuścić.
;-)

Mi to na moich oczach Amelkę myli, ale pewnie dlatego, że wszystko miałyśmy w pokoju, wanienka, wmątowana, przewijak z grzejnikiem tym górnym itp :tak:

W Praskim tez tak jest ze na salakach jest miejsce do kapieli dziecka,przewijak z nagrzewnica ,termometrem takim z czujnikiem .....Jak pierwszy raz rodzilam to myli dziecko przy mnie,chociarz to trudno nazwac myciem,bo to bylo wsadzanie dziecka doslownie pod kran.Pyk,pyk i dziecko umyte:tak:Teraz juz brali do kapieli w inne miejsca.

Kangurka na Smykach fajnie jest sobie zalozyc bloga:tak::-)

reklama
Kangurka na Smykach fajnie jest sobie zalozyc bloga:tak::-)

No już po fakcie, bo zrobiłam :happy:
Na blogach się nie znam :zawstydzona/y:

Jak ktoś chce zobaczyć to proszę bardzo - podam linka na priv.
Usunęłam link, żeby nie korcił niepowołane osoby....
Zachęcam do wpisywania komentarzy :-) coś w stylu Księgi Gosci ;-) tylko przez maila.

Ostatnia edycja:
Do góry