reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Napewno coś miłego...ale mówiłam mu i wczoraj i dziś, żeby pamiętał, że walentynek nie odchodzimy i żeby mi nic nie kupował...nie wiem po jaką cholerę wydaje pieniądze na głupoty...no nic zobaczymy, może poprostu kogoś spotkał i nic nie szykuje :-D:-D:-D:-):tak:;-)

reklama
Chyba to Kinia ma dzis urodziny........Hej Walentynko wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!

Mi peka glowa,nie chce mi sie nic robic,w lodowce pustki....Maz moj tez gdzies zaginal ale akurat nie przejmuje sie tym.

Witajcie. Ja dziś praktycznie nie spałam, bo to albo córcia sie budziła, albo o 5 mame do pracy zawoziłam no nad ranem czekałam na wieści o Tacie. Przed chwila odebrałysmy go z komendy ale nie wiem co dalej w tej sprawie.

mm81 - Gratuluję wygranej. Ja raz dostałam tylko z Gerbera plan żywieniowy.

iwonka - Co do tych wątków o porodzie i ciąży to ja tam tylko raz zajrzałam więc jak dla mnie może być.

sylwia85 - Tak mieszkamy razem z moimi rodzicami. My zajmujemy piętro. Narazie mamy jeden pokój, bo drugi jest siostry ale może w przyszłości będzie to pokój córci. mamy też swoja łazienke i miejsce by zrobic małą kuchnię. No i żeby tak troche prywaty było na górę wejście mamy oddzielnie z dworu.
Co do rodzeństwa to tak jak przed chwila napisałam mam siostrę, o rok starszą.

kwiateczek - Tata raczej niczego sie nie nauczy, bo to już 4 raz ma prawko zabrane.
Super wygląda Twój synek jak śpi. On tak zawsze się do czegoś przytula?
Co do tego jak jest w szpitalu w Polsce to u mnie Dziecko dostaje się pare godzin po porodzie i cał czas jest z mama na jednym łózku.

Dla Zuzi wszystkiego dobrego

A z okazji Walentynek życze Wam i Waszym Partnerom duzo wspólnego szczęścia.

witam serdecznie w Dniu Świętego Walenego!!!!!!!!!!!!!!!! życzę dużo szczęścia i miłości!!!!!!!!!!!!!!!!! chociaż u mnie od rana też nieciekawie:-(
Wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja znowu po długiej przerwie:sorry: i widzę,że mam spoooooro do nadrobienia:eek: ale przez tego robala pół dnia włączam neta:szok: postaram się częściej zaglądać:tak:
miłego dzionka życzę:-D:-D:-D

Witam.

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi:-)

Ja już mam dość dzisiejszego dnia od samego rana. Na zakupach M wydrał się na mnie na parkingu, bo przytrzasnełam pas drzwiami. Qrwa też padło, aż się ludzie oglądali- strasznie miło mi się zrobiło. Na szczęście każde z nas robiło zakupy w innym sklepie. W domu przeprosił mnie i co...Jak Domiś mposzła spać, to ten też poszedł się przespać do tamtego pokoju. Ja robiłam mielone na obiad, Domiś się obudziła, to M już się wkurzył, że nawet chwile spać nie może. Przyniósł mi mała do pokoju, posadził i poszedł spać dalej. I nie ma go już 2 godz. Szkoda, że nie zaginął rano, jak był w trzebnicy.

No to se ulżyłam:zawstydzona/y::sorry2:

Panistapelek- to troche posiedzial:sorry:
Wiki ostatnio te posty leca jak z bata:-D:-D:D
Keyko,Natanek co u Was tak zle:no:trzeba sie cieszyc weekendem:tak:

A my z G wsunelismy pizze a obiad czeka:sorry:z nim tak zawsze juz nie mogl czekac:angry:acha i oczywiscie przyniosl kwiata:-)i po piwku na wieczor ale ja cos nie moge.Nie wiem co mi jest,moj ulubiony plyn a mi nie wchodzi:no:ja chyba swojaka dzis lykne troche:tak::wink:

Kinnia to wszystkiego najlepszego dzis zycze.Udanego popoludnia i wieczorku:-):wink::wink:

A ja mam tez nastroj do niczego,obiad bede jesc dopiero teraz....
Klaudia poszla spac na drzemke i dzis wlasnie pierwszy raz zrobila to o czym pisalysmy kilka dni temu,chyba Kinia wspomniala ze jej corcia lubi sie do tylu odchylac w zabawie.Jak jej sie raz to udalo jakos przez przypadek tak ,chciala jeszcze i jeszcze.Musialam szybko ja zajac czyms innym.
U nas w szpitalu dziecko jest non stop z matka,od chwili narodzin.Zabierane tylko do kapieli.
Obejrzalam wlasnie powtorke Brzyduli,fajnie sie tak oglada jak tak wszytskie odcinki z tygodnia na raz leca.

reklama
Ja dziś krokiety z mięskiem i barszczyk czerwony w futrowałam...mniam, mniam...

Teraz czekamy na znajomą, która ma się u nas pojawić na picie :-)

Więc pewnie wieczorkiem się nie pojawię, dlatego też życzę miłego wieczorku wszystkim Majóweczkom, a i jeszcze, by nasze dzieciaczki dziś w nocy pospały- przyda się nam, sobie tego też życzę, chyba najbardziej, bo z tego co kojarzę, to Wasze pociechy śpią pięknie w nocy

Buźka

Do góry