reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka a nie da sie poprostu zrobic tak ze stworzyc watek Czysy ciazy i porodu i tam przekleic wszystkie watki tak zeby nie byly wymieszane a i tak byly nazwy stworzonych przez nas watkow
podobnie jak jest z Watkiem zamknietym wchodzimy tam a tam jest link do tego...

dobra zmykam kobietki do szkoly a Walentynki niech szlag trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od samego rana mam tylko zgrzyty w domu..

reklama
keyko - Ja też mam tego typu śliniaczek i używam go najczęściej.

kwiateczek - tata sobie sam na to zasłużył, bo to nie jego pierwszy "wyczyn" tego typu. Tylko mi mamy bardzo szkoda.
.
Rozumie Cie,ja tez tak mialam cale zycie tylko chyba bylo troche gorzej.Wiesz co,moze sie nauczy jak mu zabiora.Prowadzic po alkoholu to najgorsze zagrozenie na drodze szcze golnie dla innych:no::no::no:Najgorzej dla mamy bo ona bedzie cierpiec najbardziej:-:)-(

Przed chwilą pocięłam się z moim R- oj chyba @ mi się zbliża i to dość wyraźnie jest odczuwalne, szczególnie odbija się właśnie na R- no cóż jest pod ręką :tak:;-):-)

Ja tez sie wczoraj pocielam,strasznie juz rece opadaja.PO 5 min skakal jak nigdy:-D:-D:-D:-Dboshhh i jak tu wytrzymac.Zawsze mnie rozweseli ze nie moge byc zla choc jestem:baffled::baffled::baffled:Dran:sorry2:A @ tez mi sie zbliza,w sumie powinna byc dzis ale zamieszalam z tabletkami:sorry2:i nie wiem jak teraz:baffled::baffled:

Ufff, jak zobaczyłam swoje imię, to myślałam, że za coś mi się zgarnie:baffled:. A tu proszę:-). Ja doskonale pamiętam, jak na początku ,kiedy nasz wąteczek się rozwijał uzgadniałyśmy, żeby nie zakładać wątków bez pytania. Dlatego, zawsze, jak zakładam wątek, to się pytałam. Myślę, że to jest najlepsze wyjście. Ale jedno jest faktem, trzeba troszkę uporządkować te nasze 3 stronki.

:-D:-D:-D to sie wystraszylas:-):-)Ja tez mysle ze 3 stronki to duzo_Ostatnio przegladalm je patrzac co jest ale pewnie nikomu sie nie chce a tak jak by byly na jednej to moze by ktos zawsze cos napisal:tak:Mi czasem sie cos przypomni i mysle ze kazdej z nas a jak bysmy widzialy co mamy wtedy by sie wpisalo;-)troche zamieszalam ale mam nadzieje ze mnie rozumiecie:baffled::tak:
co do watku z fotkami moga byc razem.Porod,ciaza to niech sie reszta wypowie bo mnie wtedy nie bylo i sie nie udzielalam:baffled::sorry2:
Zrobione :tak:

A dla przykladu chce zebyscie cos zobaczxyly,zrobilam jeden watek z trzech chyba (juz nie pamietam) o nazwie takiej https://www.babyboom.pl/forum/dziec...ystko-co-zwiazane-z-porodem-jest-tutaj-13812/ i zobaczcie co sie robi jak sie laczy watki razem,zeby nie bylo ze potem nie moze ktos czxegos znalzec.Na razie wiecej tam nie dokladam do tego wora.Jak bedziecie chcialy moge wszytsko co jest zwiazane z ciaza i porodem tam wsadzic.
I tak sie troszke juz poluznilo.:tak:
Ja mysle ze spoko ale jak napisalamnie bylo mnie wtedy wiec sie nie wypowiaadam:sorry2::sorry2::sorry2:
Zaatakuję z rana.
Wszystkiego naj dla
Zuzi
Wczoraj wieczorem/nocą strasznie sie spłakałam bo obejrzałam film Oszukana ( Changeling po angielsku wiec jak zwykłe poszaleli tłumacze) Oszukana / Changeling (2008) - Film - FILMWEB.pl. Jako mama synka nie powinnam chyba tego oglądać. Od samego początku od pierwszej minuty wyłam bo wiedziałam, ze ktoś go porwie ( czytałam ogólny opis filmu). Potem wyłam już na bieżaco. Ogólnie film bardzo dobry a gdyby nie Angelina Jolie to byłby jeszcze lepszy. Co sie opłakałam to moje. (Z tym, ze ja jestem juz taka wydelikacona. Kiedyś popłakałam sie jak Diabeł tasmański wsadził królika Bugsa do kotła do gotowania a jemu tak uszka opadły ):-(
Rano dowiedziałam sie, ze porwano w szpitalu 2 dniowego chłopczyka. Strach sie bać. U mnie na porodówce dzwi były zamkniete( do czasu przyjscia dziennej zmiany), tylko winda lub wejście awaryjne (którego drzwi robiły wielkie skrzypiące larum ).
Szopek musze sciagnac go:tak:Ja lubie takie dramaty:-)Lubie plakac,uklzy mi:-D:-D:-DJak narazie obejrzalam polowe To nie tak jak myslidsz kotku bo G nagral na cd bo dvd juz braklo i obraz nam ginal ciagle:wściekła/y::wściekła/y:teraz mam na dvd ale musze najpierw ogarnac dom i malego plozyc:tak:;-)

Witam sie w ogole:-)

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi:-):-):-):-):-):-)

Uwaga-------przespalismy cala noc:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-)Jestem w szoku.Raz wstalam dac smoka i tyle.O 6 rano juz sie wystraszylam,poszlam zobaczyc a tam hrrrrrrrrr:-D:-D:-Dwstal 7,20 ,tatus juz obudzil bo wstawal do pracy:-):-)
Oby tak dalej bylo_Oki lece posprzatac:sorry2:

Witam.Zima na calego i konca nie widac:baffled:
U mnie w szpitalu w sumie mozna wejsc niezauwazalnym i zrobic to samo co ta kobieta zrobila:sorry2:
Milego weekendu zycze i dla swietujacych walentynki,duzo milosci nie tylko dzis ale przez caly rok:tak:

Slodkie buziaczki dla naszej Zuzi :-)

czesc dziewczyny
Nas zasypało. Śnieg wszędzie! W ogóle biało. Choinki ugięte pod ciężarem masy śniegu. Jest pięknie! Aż chciałabym iść z piesami w pola - pobiegałyby pierdoły w tym puchu...
No ale raczej szans nie ma, bo dzidziusia nie zabiore (wózek ugrzęzłby w śniegu już pod domem, a na nosidełko za wietrznie). Wiec pozostaje mi chyba oglądać uroki zimy zza okna.

Jest pięknie.
Ale mam nadzieję ze za kilka dni śniegu już nie będzie a w marcu zacznie się powoli wiosna na serio...

BUZI dla ZUZI!!!

Ja tez zycze wszystkim duzo wzajemnej milosci :-):-):-)

Moj synus wlasnie usnal,bo pol godz zucaniu sie w lozku w koncu znalazl pozycje:-D:-D
DSCF2260.jpg

sorki ze tutaj:sorry2:
lece teraz dokonczyc sprzatanie:dry::sorry2:
Milego dnia i weczoru zycze:-);-);-);-);-)

No i pięknie...już odwilż, powoli topnieje to co napadało :dry:

R gdzieś wyszedł, niby tylko po wodę i wyrzucić śmieci, no i rozgrzać auto, ale to zrobi jadąc po wodę, nie ma Go już ponad godzinę...hmmmm...ciekawe co On kombinuje???

Co do szpitala, u mnie napewno by się to nie zdażyło, bo badania robione były z Matkami, lub w pokojach (tzn., ja miałam prywatną salę, więc nie wiem jak było na nie płatnych), ale z tego co kojarzę to na badania nie zabierali dzieci samych tylko brali razem z Matką...tak sobie pomyślałam, że gdyby mi się coś takiego przydażyło, chyba bym rozszarpała jak bym natrafiła na tą babę- pewnie nie myśląc o konsekwencjach zrobiłabym coś głupiego, najpierw zadziałały by nerwy potem rozsądek i rozum :sorry2:

Dotkass ja pewnie tez,boshh az sie boje pomyslec co by bylo.Biedna ta kobieta,2 dni dziecka nie miala:no:jakbym ja zlapal to biada....:szok::szok:
Ja lezalam z dzieckiem caly czas,nawet na badania pytali sie czy che isc:tak:pozniej bylam w jedynce z Konradkiem:-)Tutaj wszystkie mamy maja dzieci od razu i tak powinno byc:tak::tak:wNie wiem jak to jest w Pl,dzieci sa z matkami??caly czas,noc itd??

[B]Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin[/B]...kurcze tylko na śmierć zapomniałam dla której z Majówek, aż wstyd :zawstydzona/y:, ale mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złe i ujawnisz się przyjmując życzenia​

Dotkass ja pewnie tez,boshh az sie boje pomyslec co by bylo.Biedna ta kobieta,2 dni dziecka nie miala:no:jakbym ja zlapal to biada....:szok::szok:
Ja lezalam z dzieckiem caly czas,nawet na badania pytali sie czy che isc:tak:pozniej bylam w jedynce z Konradkiem:-)Tutaj wszystkie mamy maja dzieci od razu i tak powinno byc:tak::tak:wNie wiem jak to jest w Pl,dzieci sa z matkami??caly czas,noc itd??

Tak są cały czas, jeszcze chyba 3 lata temu, po cc było tak, że dopiero po jakimś czasie dawali dziecko matce, a teraz nawet po cc Ami leżała na mnie od razu po sszyciu, a jak ją owinęli to od razu do R trafiła

reklama
No i pięknie...już odwilż, powoli topnieje to co napadało :dry:

R gdzieś wyszedł, niby tylko po wodę i wyrzucić śmieci, no i rozgrzać auto, ale to zrobi jadąc po wodę, nie ma Go już ponad godzinę...hmmmm...ciekawe co On kombinuje???

Moze cos milego;-);-);-)
Tak malo dni mamy do swietowania,ciekawe co G wymysli:dry:pewnie przyniesie jakiegos badyla:sorry2:JUz wczoraj w zlosci powiedzialam ze jak przyniesie to go wywale razem z kwiatami:baffled:choc szkoda z drugiej strony:sorry2::sorry2:no wlasnie juz miekne:dry::dry::dry:

Do góry