reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka, możnaby też połączyć foty majowych laseczek i zdjęcia majowych dzieciaczków.
Zrobione :tak:

A dla przykladu chce zebyscie cos zobaczxyly,zrobilam jeden watek z trzech chyba (juz nie pamietam) o nazwie takiej https://www.babyboom.pl/forum/dziec...ystko-co-zwiazane-z-porodem-jest-tutaj-13812/ i zobaczcie co sie robi jak sie laczy watki razem,zeby nie bylo ze potem nie moze ktos czxegos znalzec.Na razie wiecej tam nie dokladam do tego wora.Jak bedziecie chcialy moge wszytsko co jest zwiazane z ciaza i porodem tam wsadzic.
I tak sie troszke juz poluznilo.:tak:

reklama
Iwonko, jak dla mnie ok...tak jak napisałam i tak wydaje mi się, że żadko się tam zagląda, o ile wogóle...sczerze, która zaglądała tam więcej niż raz od czasu porodu???

Iwonko, jak dla mnie ok...tak jak napisałam i tak wydaje mi się, że żadko się tam zagląda, o ile wogóle...sczerze, która zaglądała tam więcej niż raz od czasu porodu???
Np dzisiaj Migotka zajrzala do imion...dlatego chce znac opinie wszystkich i wrazie co wszystko razem wrzuce,albo dajcie pomysly jakie watki dorzucic do tego gdzie jest wszystko o porodzie a jakie zostawic na wierzchu :tak:

Sylwia ja daje tez oslone w postaci Lacido baby,wszystko to jest to samo tyle ze innych firm.Ja daje jedna saszetke dziennie dla Klaudii a dla Vanesski dwie.

Witam się z rana,

Wstałam a za oknem jeszcze więcejśniegu, padało całą noc i pada nadal...poprostu cudo, jakby do tego doszło jeszcze słoneczko to wyszłabym popstrykać fotki. W nocy się obudziłam, bo mimo zasłoniętych rolet w mieszkaniu było jasno- właśnie przez ten śnieg. Amelcia wstała wyspana i szczęśliwa- nic dziwnego pogoda sprzyja poprawie humoru, który zepsół się przez ostatnie dni pluchy :tak::-)

Zaraz idę się kąpać i wychodzę na zakupy...muszę zrobić jakiś obiadek na cały tydzień, żebym nie musiała robić w tygodniu :tak:

Miłego Dnia

reklama
Zaatakuję z rana.
Wszystkiego naj dla
Zuzi
Wczoraj wieczorem/nocą strasznie sie spłakałam bo obejrzałam film Oszukana ( Changeling po angielsku wiec jak zwykłe poszaleli tłumacze) Oszukana / Changeling (2008) - Film - FILMWEB.pl. Jako mama synka nie powinnam chyba tego oglądać. Od samego początku od pierwszej minuty wyłam bo wiedziałam, ze ktoś go porwie ( czytałam ogólny opis filmu). Potem wyłam już na bieżaco. Ogólnie film bardzo dobry a gdyby nie Angelina Jolie to byłby jeszcze lepszy. Co sie opłakałam to moje. (Z tym, ze ja jestem juz taka wydelikacona. Kiedyś popłakałam sie jak Diabeł tasmański wsadził królika Bugsa do kotła do gotowania a jemu tak uszka opadły ):-(
Rano dowiedziałam sie, ze porwano w szpitalu 2 dniowego chłopczyka. Strach sie bać. U mnie na porodówce dzwi były zamkniete( do czasu przyjscia dziennej zmiany), tylko winda lub wejście awaryjne (którego drzwi robiły wielkie skrzypiące larum ).

Do góry