OlaK. - Ja zaglądam tu dość regularnie więc na ogół nie mam zaległości, tylko często nie wiem co napisać i czy wogóle sie wtrącic do rozmów.
Pisz kochana,pisz
Mi tez bylo na poczatku dziwnie,mialam wrazenie ze mnie nikt nie czyta i w ogole ze mnie mamy olewaja bo nie mieszkam w Polsce
zdarzalo mi sie to odczuc (nie na forum)ale mialam mylne wrazeni
hej dziewczyny jestem od niedawna na forum i mam pytanko czy moge do was dołaczyć też jestem mamą majową córeczka urodziła się 25 maja waga 3990 58dł
Bodzio witaj i napisz cos wiecej o Was:-)
Witam
panna migotka moja znajoma ma klaudie i tez na nia mowilsmy klaudynka
ktos pisal o Rozalce znam 3 letnia czy jakos tak fajna dziewuszka miala roczek jak zaczela wszystko gadac kazdy byl w
ogolnie madralinska taka mala fajna
Ja pisalam o Rozalce:-)mam nadzieje ze bede ja miala;-)
Wy tu o jedzeniu, a ja zupełnie nie jestem głodna, tzn coś bym zjadła, ale nie wiem co , w zamrażalniku mamy 16 bułek i 16 parówek, tych z IKEA mój R uwielbia te hot-dogi a w sklepie w IKEA można je kupić, może to sobie zjem...hmmmm, ale robić mi się nie chce...o wiem, a może sushi zamówię :-)
Ja nie lubie hot doga
nie lubie tej parowki.kIEDYS PODESZLAM DO BUDKI BY KUPIC HAMBURGERA ale zstaly hot dogi wiec powiedzialam;to poprosze ale bez parowki
ale sie facet zdziwil
ale policzyl normalnie
Tutaj masz duzo rzeczy z ELMO
:-) swojego czasu Vanesska tez miala jazde na niego,ale od kad nie mamy juz programu mini mini to troche o nim zapomniala....
Dzieki
Iwonka:-)
kinia mama smoka - ja miałam to samo - płacz napewno nie ze szczęścia.
Dotkass - Tu teraz nie chodzi już o ich wzajemne relacje tylko o to, że tata właśnie siedzi na komendzie, stracił kolejną pracę bo zabrali Mu prawko (a On jest kierowcą). I nawet jak go jutro wypuszczą i nie dostanie wyroku jakiejs odsiadki to tak szybko pracy nie znajdzie. A wypłata mamy nie starczy nawet na rate ich pozyczki i wszelkie inne opłaty. Ja niestety nie pomoge im (chociaż ten kredyt wzieli na moje wesele), bo u mnie tez cieńko z kasą.
OJ biedny,oby poszlo gladko
Rozumie Cie,ja tez ciagle pomagalam mamie i teraz sama nie mam
a mam dziecko i jestem w Anglii,nikt by mi nie uwierzyl
Wszyscy mysla ze my spimy na pieniadzach ale nikt nie mysli ze zyc tu tez trzeba
Ale dalyscie czadu dzisiaj,juz myslalam ze dam sobie spokuj
HEJJJJJJ ja poszlam tylko na spacer a wy -taka wena
Co do tych watkow to mi wszystko jedno ale z zywieniem to juz trzeba bylo polaczyc bo nie wiedzialam gdzie piasac i czytac
Co do Kangurki to rzeczywiscie wyszlo jak by dostala bure
ale mysle ze sie nie obrazi;-);-);-)mi jest wszystko jedno,choc jak sa polaczone to wiem ze napewno ktos przeczyta co napisze
;-)
Oki lece bo maly wstal lewa noga
ACHA Iwonka on tez lubi dekodera karte wyciagac,sprzety wszystkie w ogole
Rano jak wstaje to najpierw patrzy na monitor czy chodzi a pozniej na tv
i tak w kolo i skomle ak piesek