reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

nie,to nie od sprzatania:no:wczoraj wieczorem jak siedzielismy,pilam piwko i nagle zaczely mnie piec dlonie:szok:ale nie moze byc od piwka a tez nic innego nie robilam jak zwykle wszystko:sorry:
dzis co probuje cos umyc do bola i tak ciagle przerywam:baffled:
Mam jeszcze prasowanie ale G odchorowywuje i maly mi nie da bo ciagle za kabel lapie:baffled:teraz przewraca pudlo od zabawek,zaraz wybije tego jednego zeba(bo reszte ledwo widac):baffled:oki ide juz narka
milego popoludnia:-)

reklama
sory ze tak ni z gruchy ale co ile godzin mozna dawac czopek vibrucol? chodzi odstepy w godzinach dalismy godzine temu i nadal marudzi okropnie ech juz nie mam sily M tez wnerwia normalnie walnac drzwiami :wściekła/y::wściekła/y:

Kinia, i jak tam sąsiad, uspokoiłaś go? :-) A pytam, bo mam podobną sytuację, tyle że sąsiad mieszka pode mną. Jak masz jakiś dobry sposób to pisz ;-)

Kupiłam blokady do szuflad. No normalnie jakiś szajs totalny, bo łączą po 2 szuflady ze sobą, ale nadal się je da wyjąć, tylko że dwie naraz. Po założeniu Iga pierwsze co przytrzsnęła sobie paluchy nie jedną, a dwoma szufladami :wściekła/y:

hej dziewczyny
ja sie witam wieczorowa pora maz i Adas ogladaja bajke wieczorynke:-):-):-)

my musielismy dzis wracac w tepie natychmiestowym do domu bo Adas dostal takiej temp ze moglam sprawdzic ile ma musialm do domu a w domu okazalo sie ze 38,5 dalam mu panadol i nic:no::no::no: no wiec odczekalam godzine i dalam mu czopka Eferalgan przespal sie pol godzinki i jak reka odjal...:dry::dry::dry::dry: i kolejny basen szlag trafil :sorry2::sorry2::sorry2: dobrzez e dzaidek funduje ten asen bo byloby mi szkoda tracic juz kolejny basen ale z dzieckiem chorym nie pojde...

w poniedzialek zostaje z Adasiem moja mama bo tesciowa jeszcze nie wydobrzala po chorobie ale stresuje sie zostawic go z moja mama bo ona daje mu wszystko, pozwala na wszystko i nie umie go uspic i jest ogolnie za glosna:dry::dry::dry: jak przezyje poniedzialek to przezyje wszystko..

Kinia, i jak tam sąsiad, uspokoiłaś go? :-) A pytam, bo mam podobną sytuację, tyle że sąsiad mieszka pode mną. Jak masz jakiś dobry sposób to pisz ;-):wściekła/y:

na tego z góry nie ma mocnych. trzeba go będzie rodzinie podkablować, bo to gnojek jest. starzy jego wyjechali, ale znam dziadka :-) nie chcę wzywać policji, bo po co mają jego rodzice oczami świecić.
tym razem to gość z boku balował. on jest oki. jak zadzwnię i powiem: facet przycisz muzykę, bo mnie głowa boli, to on to zrobi :-)

dziewczyny
mam pytanie bo dzis mialam STRASZNY sen snilo mi sie ze jestem w ciazy:szok::szok::szok::szok: i robilam 3 x test i wychodzil pozytywny wstalam taka wystraszona i zla... i zmeczona ze wow...

a dzis byla pelnia mam nadzieje ze sen sie nie spelni...

dziewczyny
mam pytanie bo dzis mialam STRASZNY sen snilo mi sie ze jestem w ciazy:szok::szok::szok::szok: i robilam 3 x test i wychodzil pozytywny wstalam taka wystraszona i zla... i zmeczona ze wow...

a dzis byla pelnia mam nadzieje ze sen sie nie spelni...
sny interpretuje się jakoś odwrotnie.
przykład: jak ci się śni, że ktoś "żywy w rzeczywistości" w śnie jest martwy to znaczy, że umrze ci ważny problem. :-)

reklama
kamilka ja mam to samo z moją mamą,co prawda ja i tak sama gotuje małemu,ale mama potrafi dać mu białą kiełbasę lub torta:szok: no oczywiście niby wszystko tylko na spróbowanie:eek:

Do góry