Chyba to starsze pokolenie tak ma
Moja ciocia tez zawsze mówi, żebym dała jej spróbować tego co jem, bo "widzisz, jak jej sie chce"
Teściowa się nauczyła, że lepiej przy mnie się tak nie wymądrzać, więc z nią mam spokój :-)
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak w ogóle to mieli przyjechac znajomi do nas na parapetówke taka czesciowa a wczorakj pisza ze nie wiedza nie cierpie jak ktos sie umawia a potem odwołuje Nawet sie wziełam za generalne sprzatanie wytachałam sama materac z łózka pózniej mialam takie skurcze jak pod koniec ciażyno i kregosłup
Ide i tak musze posprzatac bo jak nie oni to pewnie inni wpadna
Hej,
Ja dopiero pol godziny temu wstalam, tzn wstalam o 7 przewinąć i nakarmić adasia ale potem jeszcze zasnąl i potem mój go wziąl bo coś do zalatwienia mial a ja mam spokój. nareszcie bo wczoraj to już nerwowo nie wytrzymywalam, ciągle się darl niewiadomo dlaczego. kocham go nad życie ale caly dzień z nim być i sluchać marudzenia to nikt nie wytrzyma. dziś będzie lepiej mam nadzieję.
u nas ziab straszny,nie chce sie wyjscpralam ubranka Konradka i upralam tez noworodkowe dla G kuzynki
ale sie rozmazylam
szkoda mi az dac
czy wy tez tak macie
![]()
Wiecie co, może wam się to wyda dziwne, ale mój mąż nawet nie wie, że tu się udzielam. Piszę tu tylko, jak go nie ma. Ale nienawidzę inwigilacji, a pewnie jakby wiedział od razu by czytał, co piszę. A już napisałam tu kilka takich rzeczy, które na pewno by się mu nie spodobałyAle, kurde, chyba nie musi wszystkiego wiedzieć!!!
Idę zatłuc sąsiada.Tak głośno puścił muzykę, że aż cała podłoga drży (mieszka nad mną). Wpadnę do was o ile nie zamknął mnie w kryminale.
sory ze tak ni z gruchy ale co ile godzin mozna dawac czopek vibrucol? chodzi odstepy w godzinach dalismy godzine temu i nadal marudzi okropnie ech juz nie mam sily M tez wnerwia normalnie walnac drzwiami![]()
Kupiłam blokady do szuflad. No normalnie jakiś szajs totalny, bo łączą po 2 szuflady ze sobą, ale nadal się je da wyjąć, tylko że dwie naraz. Po założeniu Iga pierwsze co przytrzsnęła sobie paluchy nie jedną, a dwoma szufladami![]()
sory ze tak ni z gruchy ale co ile godzin mozna dawac czopek vibrucol? chodzi odstepy w godzinach dalismy godzine temu i nadal marudzi okropnie ech juz nie mam sily M tez wnerwia normalnie walnac drzwiami![]()
Chyba to starsze pokolenie tak maMoja ciocia tez zawsze mówi, żebym dała jej spróbować tego co jem, bo "widzisz, jak jej sie chce"
Teściowa się nauczyła, że lepiej przy mnie się tak nie wymądrzać, więc z nią mam spokój :-)
A spod jakiego jesteś znaku zodiaku???Ja też nie lubię jak się ktoś umawia a potem zmienia plany. W ogóle nie lubię spózniania się. Dla mnie jak się umawiam na jakąś godzinę to musze na taka być i oczekuję tego samego od innych![]()
A spod jakiego jesteś znaku zodiaku???
Szukam sobie właśnie na youtube piosenek Janis Joplin i Dżemu i jakoś mi się tak smutno zrobiło