reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

oby tylko się za wychowywanie dzieci nie brali .
Amen.

hej dzxiewczyny
i sie witam weszlam juz na neta mlody nie daje spac.. a ja w sumie nie wyspana bo nie moglam zasnac wieczoreem mimo zmeczenia...
Ja tez nie wyspana wyobraz sobie ze u moich rodzicow spal do 6 a u tesciow wstawal po siodmej dzis w domu i co o 5 pobudka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz sobie spi smacznie

A tak wogole melduje sie :blink:
Egzamin zdany a wekend u tesciow ok naskrobalyscie i to niezle wczoraj usiadlam ale za nic nie moglam nadrobic wszystkiego teraz tradycyjnie podczas gdy moje dziecie spi spijam kawe i czytam BB a i lece pochwalic sie na zakupowy:sorry2:

reklama
Witam
U nas choroba na calego,Klaudia dzis wstala z mega kaszlem takim odrazu odrywajacym sie i katarem .Nie da sie dotknac do nosa,ani do ucha jak chcialam jej zmierzyc goraczke.Co za uparciuch? Juz malzonek byl w przychodni i zapoisal mi dziewczynki do lekarza.

Milego dnia zycze :-)

Witam się i ja

Zwolinka - mam nadzieję żedziciaczki szybko się wykurują a Twoje relacje z mężem wrócą do normalności.

Dla fanow Brzyduli pisze iz przeczytalam w gazeci wywiad z Socha-Wioli w koncu sie dosatanie za te milostki i bedzie w ciazy:szok::szok::szok: ale nie zdradzila z kim:no::no::-)

no to z chęcią dalej będę Brzydulę oglądać:tak:

Kamilka - podpisuję się pod Tobą. Mam takie samo nastawienie. Niech tylko geje się przy mnie nie całują a ich zniosę:tak:

Spóźnione życzenia dla Zosieńki:-)

A dzisiaj najserdeczniejsze życzenia dla NASTUSI:tak::-)

Iwonka - oby nic się nie przypałętało gorszego Twoim dziewczynom. No i Zebyś Ty się uchowała bo masz kupę roboty z dziewczynkami

Witam
U nas choroba na calego,Klaudia dzis wstala z mega kaszlem takim odrazu odrywajacym sie i katarem .Nie da sie dotknac do nosa,ani do ucha jak chcialam jej zmierzyc goraczke.Co za uparciuch? Juz malzonek byl w przychodni i zapoisal mi dziewczynki do lekarza.

Milego dnia zycze :-)
Iwonka duzo zdrowka dla dziewczynek :-)

Witam się i ja
no to z chęcią dalej będę Brzydulę oglądać:tak:
Spóźnione życzenia dla Zosieńki:-)

A dzisiaj najserdeczniejsze życzenia dla NASTUSI:tak::-)
Wiesz ja ogladam ta brzudule raz na jakis czas i kompletnie nie rozumiem nawet niewiem kiedy to leci zawsze obejrze no niby fajny ale niewiem kiedy leci i zapominam heh :sorry2:

Dolanczam sie do zyczen Dla dzieciaczkow dzisiejszych i z poprzednich dni kiedy mnie nie bylo wszystkiego naj naj :-):-)

heh ja brzydule ogladam codziennie od pon do piat o 17.55 dla mnie jest swietny ten film...

ale bez kitu ta Wiolka tak mnie wkurza ze teraz jak jest w innym filmie to nie moge sie do niej przyzwyczic ze tam nie jest taka glupia:-D:-D:-D

moj dzidzia zbieral sie spac ale w chwili mu sie odechcialo no trudno niech sie wymeczy pojdzie odrazu sopac:-)

zmykam jeszcze dziewczyny na drzemke z moim malym pranie sie pierze a ja zaczne cos robic jak bede mogla powieki podniesc bo same mi sie zamykaja to do zobaczenia za ok 2 godz

No wlasnie dzis mi sie sniła Brzydula:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:rofl2: normalnie tak jako kolezanka moja, i Wiola i cala reszta :szok::-D:-D i ze wlasnie Ula byla w ciazy z tym tym ,no wiecie ;-):-D:-D:-Dszok :szok::szok::szok:

Hej dziewczyny...:)

Nie było mnie kilka dni i nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co pisałyście...:(

Więc dla wszystkich solenizantów życzę wszystkiego najlepszego...:-):tak::tak:

Dla chorowitków bardzo bardzo dużo zdrówka...:-):tak::tak:

A co u nas...:) Mała już zdrowiutka, nie kaszle, katarek już przeszedł...:) Jestem bardzo szczęśliwa...:)
Wczoraj Amelka dostała bułkę i bawiła się nią i jadła ponad godzinę, a ja miałam chwilę spokoju...:) Jak ja kocham to dziecko...:)

Ja w tym tygodniu jadę do klinki na badania w związku z tym, ze chcę być dawcą szpiku. Mam nadzieję, ze wszystkie badania wyjdą dobrze i zostanę zakwalifikowana jako osoba mogąca oddać szpik.

Pozdrawiam wszystkich...:)

reklama
witam! nie było mnie wieczorkiem bo mąż wrócił wcześniej z pracy(niestety pracuje 7 dni w tygodniu) no i jak się dosiadł do kompa to koniec:crazy: :-) Lubię brzydulę a Wiola jest świetna,przynajmnie jest się z czego pośmiać:tak: wybieramy się zaraz na spacerek,jest śliczna pogoda,leży śnieg i słoneczko świeci:happy: super!!! iwonka zdrówka życzę!!!Najserdeczniejsze Życzenia dla dzisiejszych Solenizantów!!!!!!!!!!!!!!:happy:

Do góry