reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek, przepisała mi babka antybiotyk, na szczęście mąż mógł pojechać do niej po receptę. Muszę to dziadostwo wyleczyć, bo mi ciągle nawraca. Czytałam gdzieś, że nieleczone może prowadzić do sepsy :baffled:

Musisz rzeczywiscie cos zrobic:baffled::baffled:wylecz do konca:nerd::nerd:kazda chorobe lekka czy gorsza trzeba wyleczyc bo wroci:sorry2:dziadostwo jak sie uczepi to juz koniec.My dorosli jeszcze mozemy cos wziasc najgorzej z dziecmi:wściekła/y::wściekła/y:Konrad znow ma katar i kaszel do tego i nie chca mi nic dac bo nie ma goraczki i nie jest tak zle:angry::angry::angry:pytalam sie w aptece to ponizej 2 lat dzieciom nic nie daja,tylko lekarz a znajoma byla wczoraj ze swoim synkiem(ma dokladnie to samo)i nic nie dali:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zobaczymy do jutra:baffled::baffled:
widzialyscie fakty??jakis dziecko cgodzilo w spioszkach po ulicy i szukalo autka a matka pijana,babka milala sie opiekowac...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:boshhh i znow jest w ciazy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak takie moga byc matkami.Moj brat sie stara juz kilka lat o dziecko i nie moga miec a takie....:wściekła/y::wściekła/y:szkoda slow
ide sie wykapac.maly wlasnie wstal z popoludniowej drzemki 2.5godz:szok::szok::szok:czyli nie mam co czekac jak pojdzie spac bo moze byc to dzis pozno:sorry2::sorry2:

reklama
Kamilka - gratulacje zdanych egzaminów!
I raczkującego Adasia :-)

A co do homoseksualistów - lesbijki mnie zupełnie nie rażą, geje są dosyć rzadkim widokiem i może dlatego budzą więcej emocji. Ale ja jestem ogólnie bardzo tolerancyjna w tej kwestii.
Ale filmu nie oglądałam.

Mi tam nie przeszkadzają kochający inaczej. Każdy ma prawo do miłości. Mnie też się nie podoba, jak gej czy lesbijka zaliczają na prawo i lewo lub obnoszą się ze swoją orientacją, ale to samo raziłoby mnie u osób heteroseksualnych. Ale jak ktoś znajdzie swoją drugą połówkę, to chyba nieważne jakiej płci. Ten film pięknie pokazał z jednej strony bezwarunkową miłość, a z drugiej nietolerancję ludzi:-(.

Hej dziewczątka.
Mikuś zasnął po 18, szok, ciekawe do której pośpi.

Ja nie oglądałam tego filmu, ale jestem tolerancyjna, oby tylko się za wychowywanie dzieci nie brali, bo to już trochę nienormalne jest. Rozumiem, że czasami chcą być pełną rodziną, ale szkoda dziecka. mam znajomych i gejów i lesbijki i jakoś mnie nie rażą.

panna migotka, współczuję przykrej dolegliwości, wiem coś o tym, mi pomógł na szczęście furagin i wit C. Oby Ci szybko przeszło.:tak:

Chyba sobie wezmę książkę i poczytam, pójdę spać wcześniej, jutro znowu do roboty. Wiecie, że mija już 2 miesiące odkąd wróciłam do pracy. Ale to zleciało.

Kamilko gratulacje dla Ciebie i Adasia :-)
Panna Migotka czytalas o tej szczepionce co podalam Ci link?

Klaudia spi,Vanesske jeszcze nie bo wyspala sie w dzien,jutro smigam z jedna i druga do lekarza,przeczekalam weekend,pod kurowalam ale i tak do przychodni trzeba isc,Tylko ze jedna jest do innej zapisana a druga do innej:sorry2:

Ja tam tez jestem tolerancyjna,gej,lesbijka czy murzyn mnie nie rusza,czlowiek jak czlowiek i kazdy ma prawo zyc i byc na rowni traktowany.Jedynie to wlasnie nie za bardzo podoba mi sie zeby geje mogli adoptowac dzieci:dry:
Nienawidze pedofili i gwalcicieli i tych co martretuja dzieci!

Tak Iwonka, czytałam. Muszę się chyba rzeczywiście zaszczepić. A czy to wystarczy iść do lekarza pierwszego kontaktu i powiedzieć, że chcę receptę?

A nie wiem,mi to przepisal nefrolog.Zapytam ta dziewczyne jak ona zdobyla recepte.To jest dosc drogie bo kuracja miesieczna kosztuje kolo 100zl(rozna cena w aptekach) a stosuje sie 1 miesiac lub gora 3.

Cześć!
Kinia, sto latek dla małej biedroneczki! Uściskaj ją od nas
:tak:

Zwolinka, uszy do góry! Dzieciaki na pewno wyzdrowieją, a z mężem się ułoży. Faceci to taki trochę tępawy gatunek, niestety wiele musimy im wybaczyć. Ja z moim niedawno też przechodziliśmy mega kryzys, który trwał właściwie od kiedy urodziła się mała, ale jakoś minął. Przynajmniej tak mi się wydaje :dry: U ciebie też będzie dobrze, tylko się trzymaj :tak:

a co do tego filmu zaczelam ogladac ale szczerze to mnie to strasznie razi:no::no::no: chyba lepiej bym przyswoila lesbijki niz gejow... ale tak wogole nie powinno byc ani tego ani tego:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Nie no, bez przesady, to nie są jakieś potwory, które najlepiej byłoby wytępić. Każdy ma prawo żyć jak chce i z kim chce. Na pewno nie jest to ich wina. Mnie też nie podoba się widok całujących się osób tej samej płci, ale tak samo nie podoba mi się widok liżących się małolatów, którzy zachowują się, jakby byli sami. Stanowczo w Polsce zbyt mało jest tolerancji

Kwiateczek z tym rozrzedzaniem mleka to poradzila mi tak Healt Visitator :) i dziewczyny na tutejszym forum :D

A jak piszecie o filmach to polecam Seven pounds (siedem dusz? ) chyba takie tlumaczenie i The curious case of Benjamin Button (Ciekawy przypadek Benjamina Buttona?) Ten drugi szczegolnie rewelka!!! Dlugi 2.43min i paczka chusteczek potrzebna :) Robi wrazenie i ma chyba 13nominacji do Oskara, warto zobaczyc :)
Milej nocki nam wszystkim zycze :)

reklama
hej dzxiewczyny
i sie witam weszlam juz na neta mlody nie daje spac.. a ja w sumie nie wyspana bo nie moglam zasnac wieczoreem mimo zmeczenia...

aha a co do tych gejow i lesbijek to nie razi mnie ich widok i co robia itp ale jak widze np juz calujacych sie albo jak to mnie razi... ja nie mam nic do chinczykow murzynow i nie rozumiem kto cos do nich ma i tej orientacji tez nie ale jak sie z tym pokazuja to mi sie to nie podoba... jak maja sobie pokazywac uczucia to niec to robia w domu:dry::dry::dry: i tylko tyle bo jakbym znala osobiscie jakiegos geja albo lesbijke to nie zrezygnowalabym z tej zajomosci przez to jaka ma orientacje

a dzis mam dziewwcyny tylllleeee sorzatania zawsze po weekendzie mi zostaje w domu smietnik szok

Do góry