kwiateczek
majowa mama `08
Kwiateczek, przepisała mi babka antybiotyk, na szczęście mąż mógł pojechać do niej po receptę. Muszę to dziadostwo wyleczyć, bo mi ciągle nawraca. Czytałam gdzieś, że nieleczone może prowadzić do sepsy
Musisz rzeczywiscie cos zrobicwylecz do koncakazda chorobe lekka czy gorsza trzeba wyleczyc bo wrocidziadostwo jak sie uczepi to juz koniec.My dorosli jeszcze mozemy cos wziasc najgorzej z dziecmiKonrad znow ma katar i kaszel do tego i nie chca mi nic dac bo nie ma goraczki i nie jest tak zlepytalam sie w aptece to ponizej 2 lat dzieciom nic nie daja,tylko lekarz a znajoma byla wczoraj ze swoim synkiem(ma dokladnie to samo)i nic nie dalizobaczymy do jutra
widzialyscie fakty??jakis dziecko cgodzilo w spioszkach po ulicy i szukalo autka a matka pijana,babka milala sie opiekowac...boshhh i znow jest w ciazyjak takie moga byc matkami.Moj brat sie stara juz kilka lat o dziecko i nie moga miec a takie....szkoda slow
ide sie wykapac.maly wlasnie wstal z popoludniowej drzemki 2.5godzczyli nie mam co czekac jak pojdzie spac bo moze byc to dzis pozno