reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Zwolinka, trzymaj sie dzielnie.
Może kryzys minie. A choróbska - na pewno!!

Zosieńko - rośnij zdrowo!!!!

Za chwilę podadzą wiadomości o mafii!!:-)
Na wózkowym ;-)

reklama
Dziękujemy za życzenia.
Kwiateczek ma rację z tym mlekiem. Lepiej daj zwykłą "2" zamiast "2R" (jeśli jecie Bebiko).

hmmm.:confused: u mnie też dziś soczyste kurczaki :tak:;-)

Kinia wszystkiego najlepszego dla Zosienki :-)
65.gif

Oglądałam wczoraj Tajemnicę Brokeback Mountain i cały dzień myślę o tym filmie. Poruszył mnie.

Najlepsze życzenia dla Zosi :-)

Oglądałam wczoraj Tajemnicę Brokeback Mountain i cały dzień myślę o tym filmie. Poruszył mnie.

Najlepsze życzenia dla Zosi :-)

Ja juz kiedys ogladalam ten film i mi sie nie podobal:no:jakos zle mi sie oglada takie filmy:confused::confused:
Migotka jak sie czujesz,lepiej?leki pomagaja?kurcze troche cie trzyma:baffled:

Iwonka juz sie najadlam soczystymi udkami:baffled:weszlam do kuchni i spojzalam na woreczek(G sie uparl ze on to zrobi)i jakos suche udka byly w tym woreczku wiec sie pytam czy umyl a tu cisza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak tu z takim wytrzymac:angry::angry::angry:juz nie moge:no::no:wiecznie mu sie spieszy,nic nie zakreca ale to juz przesada teraz powiedzialam mu ze sam sobie zje 10udek a ja wyciagnelam sobie kotleta:-(tak chcialam sprobowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
juz opadam z sil.:no::no:

ja też oglądałam ten film,niezły,nawet mi się podobał:tak: Najlepsze Życzonka dla Zosieńki!!!

Kwiateczek, przepisała mi babka antybiotyk, na szczęście mąż mógł pojechać do niej po receptę. Muszę to dziadostwo wyleczyć, bo mi ciągle nawraca. Czytałam gdzieś, że nieleczone może prowadzić do sepsy :baffled:

Migotka a moze to by ci pomoglo ,taka kuracja ala szczepionka.Ja teraz to stosuje u Vanesski ale tez znajoma z innego watku bierze to bo tez miala czesto problemy .

reklama
hej dziewczyny
a ja wymeczona egzaminami ale pozdawane prawie wszystko...

ADAS DZIS ZACZAL RACZKOWAC JUZ OPANOWAL SZTUKE RECZKOWANIA PO 2 GODZ I ZASOWA PO MIESZKANIU...:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)NARESZCIE

teraz spi a my z mezem odpoczywamy jutro wam opowiem co u mnie sie dzialo bo dzis nie mam sily... pozdrawiam chorowitki zycze zdrowka

a co do tego filmu zaczelam ogladac ale szczerze to mnie to strasznie razi:no::no::no: chyba lepiej bym przyswoila lesbijki niz gejow... ale tak wogole nie powinno byc ani tego ani tego:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Do góry