reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Iwonka widz ze na imprezowych watkach pozmienialas:-):-):-)
Kinia mama smoka
Fanka BB :)
Dziękujemy za życzenia.
Kwiateczek ma rację z tym mlekiem. Lepiej daj zwykłą "2" zamiast "2R" (jeśli jecie Bebiko).
hmmm. u mnie też dziś soczyste kurczaki ;-)
Kwiateczek ma rację z tym mlekiem. Lepiej daj zwykłą "2" zamiast "2R" (jeśli jecie Bebiko).
hmmm. u mnie też dziś soczyste kurczaki ;-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kinia wszystkiego najlepszego dla Zosienki :-)
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Oglądałam wczoraj Tajemnicę Brokeback Mountain i cały dzień myślę o tym filmie. Poruszył mnie.
Najlepsze życzenia dla Zosi :-)
kwiateczek
majowa mama `08
Oglądałam wczoraj Tajemnicę Brokeback Mountain i cały dzień myślę o tym filmie. Poruszył mnie.
Ja juz kiedys ogladalam ten film i mi sie nie podobaljakos zle mi sie oglada takie filmy
Migotka jak sie czujesz,lepiej?leki pomagaja?kurcze troche cie trzyma
Iwonka juz sie najadlam soczystymi udkamiweszlam do kuchni i spojzalam na woreczek(G sie uparl ze on to zrobi)i jakos suche udka byly w tym woreczku wiec sie pytam czy umyl a tu ciszai jak tu z takim wytrzymacjuz nie mogewiecznie mu sie spieszy,nic nie zakreca ale to juz przesada teraz powiedzialam mu ze sam sobie zje 10udek a ja wyciagnelam sobie kotleta:-(tak chcialam sprobowac
juz opadam z sil.
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Kwiateczek, przepisała mi babka antybiotyk, na szczęście mąż mógł pojechać do niej po receptę. Muszę to dziadostwo wyleczyć, bo mi ciągle nawraca. Czytałam gdzieś, że nieleczone może prowadzić do sepsy
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
reklama
hej dziewczyny
a ja wymeczona egzaminami ale pozdawane prawie wszystko...
ADAS DZIS ZACZAL RACZKOWAC JUZ OPANOWAL SZTUKE RECZKOWANIA PO 2 GODZ I ZASOWA PO MIESZKANIU...:-):-):-):-)NARESZCIE
teraz spi a my z mezem odpoczywamy jutro wam opowiem co u mnie sie dzialo bo dzis nie mam sily... pozdrawiam chorowitki zycze zdrowka
a co do tego filmu zaczelam ogladac ale szczerze to mnie to strasznie razi chyba lepiej bym przyswoila lesbijki niz gejow... ale tak wogole nie powinno byc ani tego ani tego
a ja wymeczona egzaminami ale pozdawane prawie wszystko...
ADAS DZIS ZACZAL RACZKOWAC JUZ OPANOWAL SZTUKE RECZKOWANIA PO 2 GODZ I ZASOWA PO MIESZKANIU...:-):-):-):-)NARESZCIE
teraz spi a my z mezem odpoczywamy jutro wam opowiem co u mnie sie dzialo bo dzis nie mam sily... pozdrawiam chorowitki zycze zdrowka
a co do tego filmu zaczelam ogladac ale szczerze to mnie to strasznie razi chyba lepiej bym przyswoila lesbijki niz gejow... ale tak wogole nie powinno byc ani tego ani tego