reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
I ja witam,pogoda do d...y noc tez nie przespana,ledwo patrze na oczy,tak jak myslalam ze sie zacznie wszystko w nocy i jest kaszel,katar,goraczka 38c.,do tego i ja czuje jakis katarek w nosie,ale jak mialo mnie to o minac jak Vanesska cala noc przytulona do mnie..Ciezko.

Milego weekendu zycze :-)

Ja też życzę miłego weekendu, zaraz szoruję do roboty. Mikuś do moich rodziców, a J ma free, takiemu to dobrze!!

Iwonka, zdrówka Tobie i Twoim dziewczynkom. Wszyscy chorzy, co za sezon.:szok:

Zdrówka życze cięzko z tymi chorobami :no:

Aurelia rzeczywiście tatusiowi to dobrze ty sobie musisz kiedys tak zrobic

Wczoraj przed snem rozmawialiśmy z P. o tym dziecku i ja najbardziej nie mogłam przeżyć tego że ono musiało strasznie cierpiec przed śmierciom

witam:-)
Ja juz uwinelam sie ze sprzataniem,jeszcze tylko lazienka:wink:
Maly nawet niezle w nocy,cos znow nie jada,moze sie oduczy:-)kaszel mu sie nasila taki suchy a ja n ie mam jak wyjsc cos kupic:no:tak zimno na dworze a slonce tak swieci ze szok:szok:
Iwonka zdrowka zycze,choroby to najgorsze co moze byc chyba:angry:marudne te dzieci,oby szybko preszlo:baffled:

Co do ksiezy to widze ze macie streasznie,skoad oni u was sa:szok:u nas ksiadz tez po kolendzie nie bierze jak komus sie nie przelewa ale sa tacy ze wchodzisz do domu a tam sofy skorzane,nie mowiac o sprzecie i biadola ze nie maja:no::no::no:
U mnie ksiadz doskonakle wiedzial jaka jest sytuacja i wzial tyle co od wszystkichj-50 zl dalismy 100 "na kwiaty"nie robil nam problemow choc nas nie znal:-)teraz byl na kolendzie i pytal sie o nas,Konradka:tak::tak:moim zdanie to kazdy powinien dac wedle swojego uznania,na ile go stac.my chrzest robilismy w sobote,bez mszy bo nie chcielismy gapiow zreszta moj brat na drugi dzien musial wyjezdzac:baffled:
ja tez dlugo nie chodzilam do kosciola,przechodzilam jakis bunt wewnetrzny chyba ale ja bylam chrzczona i choc nie naleze do osob ktore lataja do kosciola to jednak wolalam zeby Konradek mial chrzes.Pozniej sam zdecyduje co robic.Pamiejtajcie ze pozniej nie porzystapia dzieci do komunii:no:chyba ze tego tez mamy nie chca:sorry:

Czekam na mojego brata,ma przyjechac ale jak zwykle nie moga sie wybrac:angry:polecialabym wtedy do sklepu po jakis syrop:baffled:pewnie przyjada na 2 godz bo czasu braknie.Jest u niego corka,przyjechala na ferie:-):-)
oki lece bo maly juz wstal i gapi sie w pralke:-D:-D:-D

kangurka - W mojej parafi też przeor czasem mówi Kto dał na kościół ale to jak są jakieś większe sumy albo jak jakieś kółko różancowe zrobi zrzutę.

iwonka zdrówka córci życzę no i żeby Klaudynka się nie zaraziła.

panna_migotka - Tobie również miłego dnia życzymy.

Ostatnia edycja:
Kurcze ja też musze sie pakowac bo jedziemy w odwiedziny tylko z tym pakowaniem to zawsze najciezej a przy Zuzi to musze to i owo wziasc
No to jak o kasie na kolede to my daliśmy 30 tyle nas wtedy było stac Choć na koledzie moi bracia w tamtym roku zrobili interes sa ministrantami i kilka razy chodzili no i we dwójke uzbierali na nowy komputer 1800 zł dawali im średnio po 10zł czasem 5 to wyobrażcie sobie ile ksiadz musi zebrac:szok: no ale oni sie starali i chodzili do kościoła ciagle

Witam
My po wizycie u lekarza. Diagnoza: zapalenie oskrzeli. Niestety Zosial dostał antybiotyk, ale w takim wypadku trzeba.
Ja jestem potwornie zmęczona. NM wczoraj wysłał mnie spać do dużego pokoju, żebym w końcu sobie odpoczęła. Niestety sąsiad - gówniarz jeden, niech tylko jego starzy wrócą z zagranicy to podkabluję go - urządził sobie w domu poligon. Smarkacz w ogóle nie reaguje na prośby o przestrzeganie ciszy nocnej. Chyba przesadzili z alkoholem wczoraj, bo dziś rano słyszałam jak wymiotował w łazience. Sorry, że to powiem: DOBRZE MU TAK.
Przepraszam za słownictwo, ale ja z tym gościem chyba się nie dogadam nigdy. Juz kilka razy go prosiłam żeby ciszej się zachowywał.

miłego dnia.:-)

witam! jeszcze raz próbuje dostać się do waszego grona:tak: bylam tu parę dni temu i na trochę zaginęłam w akcji:eek: czy robicie jeszcze wpisy do listy majowych dzieciaczków:confused: jeśli tak to my chętnie dołączamy,pisałam już wcześniej dane ale jak będzie trzeba to napiszę jszcze raz:tak: pozrawiam serdwcznie:-)

reklama
Sylwia ja nie moglam zasnac bo tez myslalam ciagle o tym dziecku,to straszna smierc taka glodowa,a wyobrazasz sobie ze pewnie na pupce byla jedna wielka rana od odparzenia! Nie nie moge,zaluje ze to wczoraj przeczytałam.... :-(

Kwiateczek nikt nie ma zamiaru nie chrzcic,ja wlasnie dlatego ze komunia to to robie ,dla ludzi,rodziny i zeby dzieci nie mialy przykrosci.

Natanek dopisze napewno do listy,jak tylko bede miala chwilke :-) tylko juz nie znikaj!

Do góry