reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Aenye, dzięki :-) Zapiszę sobie co to za lek i następnym razem spróbuję zdobyć. Wczoraj i tak nie było to możliwe, bo męża nie było:zawstydzona/y:. Ale wyszukałam w szafce antybiotyk, który przepisała mi babka, jak miałam to samo i jeszcze karmiłam. Pewnie nie za silny jest, ale mam nadzieję, że pomoże. W nocy nawet nie było źle, dopiero w dzień się zaczyna.

reklama
panna_migotka, trzymam kciuki, zeby zadzialalo :tak: ja za kazdym razem ratuje sie monuralem i odpukac nie mam tego czesciej niz raz na rok/dwa (no mam jakas taka sklonnosc dziwna, tak samo do zapalenia oskrzeli :dry: rok bez niego to rok 'stracony' ;-) )

ja powiem wam, ze dalam malemu ten czosnkowy syrop wczoraj i nocka do d... maly caly czas stekal, jeczal, szukal smoka, picia, ech. a z drugiej strony taka niestrawnosc lepsza od faszerowania lekami znowu, nie? jak myslicie, dac mu? ma lekki kaszel i katar, boje sie, ze znowui mu sie z tego jakis syf rozwinie..

Panna_migotka- współczuję bólów. Ja to chyba tylko raz w zyciu miałam zapalenie pęcherza ale ból pamiętam.

Ja nawet wyspana pomimo wstawania do małej ze 3 razy. Usnełam wczoraj o 20.30:szok::tak: No ale przynajmniej dzisiaj nie będę chodzić po scianach. U nas napadało trochę śniegu. Oglnie jest paskudnie. JA CHCĘ JUŻ WIOSNY!!!!!!!!!!

aenye - ja to Ci nie doradze z lekarstwami. Moja tylko raz na jesień złapała katarek a tak to okaz zdrowia więc nie wiem czym możnaby dzicko kurować:sorry2:

Aenye, kurcze, ja bym chyba dała ten czosnek. Jednak antybiotyki robią spustoszenie w organiźmie i dobrze byłoby ich uniknąć. Może synek przemęczy się kilka dni. Spróbuj mu dać Viburcol, to może będzie spał spokojnie.:sorry2:

Dziubek, och, nawet nie wiesz jak ja chcę wiosny :baffled: Już mam dość tych kurtek, rajtuzów, czapek, dziecka wyowijanego jak mumia. Ale jeszcze aż 2 miesiące do kalendarzowej wiosny.:dry::-(

Dzień dobry!

9 buziaków dla Martynki, Igusi i Mikołaja

Załączniki

• e578e923f494c5ac.gif
    e578e923f494c5ac.gif
    44,9 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Do góry